🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Рейки при емоционални проблеми

Рейки при емоционални проблеми

 1. Рейки при емоционални проблеми
 2. Рейки при Страхове
 3. Рейки при Депресии
 4. Рейки при Злоупотреба с дроги
 5. Рейки при Самота
 6. Рейки при Нарушения в яденето
 7. Рейки при Разочарование
 8. Рейки при Чувства на омраза
 9. Рейки при Паника
 10. Рейки при Фобии
 11. Рейки при Чувства на вина
 12. Рейки при Тревоги
 13. Рейки при Трансформация
 14. Рейки при Тъга
 15. Рейки при Нетърпение
 16. Рейки при Ярост
 17. Рейки при Безпомощност

Рейки при Страхове

Когато се чувстваме недобре или уплашени или виждаме, че някой друг се страхува, трябва веднага да положим ръцете си най-малко за пет минути в една или друга комбинация от изложените по-долу позиции, докато отново се създаде емоционално равновесие и страхът изчезне.

Позиции на ръцете

Позиции на ръцете отпред - тялоПрепоръчителни са всички позиции на главата, освен това 5-то и 7-мо предно положение, както и 16-то гръбно положение. Позициите на главата успокояват мислите ни и ни свързват с вътрешни качества като весела отпуснатост и покой. Петото и седмото предно положение дават сила, отпускане и доверие, а 16-то гръбно положение отпуска адреналиновите ни жлези.

Позиции на ръцете отзадВ остър случай можем да се вслушаме къде усещаме страха и да положим ръцете си там, докато тази енергия се преобразува. Много полезно може да бъде и алтернативното положение на главата, при което поставяме едната си ръка върху центъра Трето око, а другата върху тила. Който има втората степен, може през това време да работи с Рейки символа Сей-Хе-Ки и с утвърждения като „Чувствам се сигурен и защитен" или „Любовта е моята истинна природа". За хармонизиране на душевното равнище можем също така да положим едната си ръка върху центъра Трето око, а другата върху соларния плексус.

Който страда по-продължително време от страхови състояния или неврози, които се проявяват чрез страхови състояния, трябва да си дава цялостно лечение един или два пъти дневно. Като допълнителна подкрепа се препоръчва да изучи втората и третата степен.

Когато имаме втората степен, можем да доработваме енергетично конкретни страхове и фобии - свои собствени и на децата ни. Имаме шанса да внесем светлина в мрака на своето минало, в което се коренят страховете и фобиите.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Благодаря на всички!!!
Напълно съм съгласен с 10-коментар!и аз мисля,че трябва да направим живота си справедлив и хуманен без злоба ярост насилие войни.зависи от всички нас поединично!аз съм убеден ,че ще дойде ден когато хората по света ще се обичат и уважават както подобава(без войни насилие и агресив!!!
I write from abroad
And I think need: peace on Earth and good among people
-----------
Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!
българин
на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството
Виж още отзиви
Коментирай
loading...