Назад до Рейки сеанс

Рейки сеанс

  1. Рейки сеанс
  2. Усещания при сенса
  3. Сеанс върху животни и деца
  4. Условия за рейки сеанс
  5. Рейки и чакрите

Сеанс върху животни и деца

Когато използвате Рейки върху кучета, котки и малки деца, лечебният сеанс е различен от този при възрастните. Повечето животни и деца не могат да изтърпят да останат неподвижни толкова време, колкото се изисква за пълен Рейки сеанс. Но те умеят да абсорбират енергията далеч по-лесно и бързо от възрастните хора. Позицията може да продължи само тридесет секунди. Когато животното се чувства добре, то може напълно да откаже енергията - просто ще се отдалечи. Когато, обаче, е болно, животното обикновено я приема. Животно, което е готово да умре, много често ще я откаже. Рейки енергията обикновено приспива бебетата и им харесва по всяко време.

За да дадете Рейки в подобни случаи, положете ръце върху тялото на детето или животното там, където прилягат добре или върху болното място. Останете така и Рейки ще отиде на необходимото място. Ако тялото е достатъчно голямо, използвайте позициите. Малките животни - гущери или птички - можете да хванете между дланите си. Когато получи достатъчно, то ще ви го покаже - ще стане много неспокойно или ще си тръгне. Ако му е необходимо повече, след няколко минути ще се върне и това може да се става отново и отново. Повтаряйте процеса толкова дълго, колкото иска животното. При децата ръцете ви ще ви кажат кога позицията или лечението е приключило или пък самото дете ще ви го покаже, като стане неспокойно. По-големите деца може да ви помолят да спрете.

Котки

Котките доста добре осъзнават енергията Рейки, но имат особено отношение по този въпрос. Смятат, че те са я изобретили и искат да я запазят. Може да не желаят да я споделят с човек. Но ако се нуждаят от лечение, ще я приемат и вероятно ще се отнесат критично към методите ви. Самите котки могат да бъдат прекрасни лечители и обикновено са от полза при Рейки сеанс, стига пациентът да обича котки.

Кучета

Кучетата са по-благосклонни; енергията Рейки им е приятна. От двете ми сибирски хъскита, Копър я обича и приема толкова, колкото му давам. Кали напълно отказва да я получи от мен, но с радост я приема от мои приятели. Също като котките, кучетата обикновено я приемат, ако се нуждаят от лечение. Когато правя Рейки сеанси с хора, Копър изпраща дъги през лапите си и често ми помага, но Кали става прекалено неспокойна. Тя е твърде чувствителна към психическата енергия и не я харесва. Внимавайте с животно, което се пристрастява към Рейки или се отърква в масата за масаж; може да стане истинска напаст.

Деца

При децата положението е подобно. Върху детското тяло ръцете ви могат да покрият няколко позиции едновременно. Също като животните, децата абсорбират енергията невероятно бързо и ще ви покажат кога им е достатъчно. Когато това стане, преместете ръцете си или прекратете сеанса. Енергията Рейки привлича силно бебетата и съвсем малките деца. Малкото дете, което свободно ходи из стаята, в която майка му получава или провежда лечение, може да започне да пречи. Детето може да се опита да се покачи върху масата за масаж и да се включи в сеанса (заедно с котките или тридесеткилограмовите кучета). Най-добре е да останат в друга стая, докато дойде техният ред. Обучените в Рейки I деца също са склонни да завършват лечебните позиции невероятно бързо - за минута или дори по-малко. И все пак изживяват стандартния енергиен цикъл и съзнават кога да продължат нататък.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Свързани продукти

ВИТАЛИТИ - жизнена енергия - 325 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ИММЮНИТИ -  подсилване на имунитета - 275 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ВСЕОБХВАТНА БА ГУА ДЖАН - ДОРИЯН АЛЕКСАНДРОВ, ШАМБАЛА
40.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Viktoria
А четвъртата чакра?
АЗ
Прецизирайте си текстовете! Как може центъра Хара, да го определите в западния му еквивалент, като Слънчев сплит. Пълна глупост!
Мильо
Трябва да правите разлика между центровете на прана и чакрите.
Анонимен
По линията Хара има още две чакри - зад очите. Те могат да се използват като лазер в лечението.
Коментирай
loading...