Назад до Самоконтрол и мотивация

Съвети за здраве и дълголетие на монасите от Шаолин

Хората винаги казват, че здравето е най-важното нещо на света. Колко от нас обаче обръщат наистина сериозно внимание на здравето си. Това е нещо изключително важно, на което трябва да обърнем сериозно внимание още днес.
Представяме ви няколко много полезни съвета на монасите от Шаолин, които ще ви помогнат останете млади и да водите по-здравословен и пълноценен живот.

10 съвета как да останем млади:

1. Не мислете прекалено много. Мисленето изразходва много енергия. Прекаленото обмисляне на нещата може да ви направи да изглеждате стари.

2. Не говорете твърде много. Хората говорят или вършат неща. Бъдете от тези, които вършат неща.

3. Работете в продължение на 40 минути, след което починете 10 минути. Когато вниманието ви е насочено постоянно към едно и също нещо може да увредите очите и вътрешните органи или да нарушите своя вътрешен мир.

4. Когато сме щастливи, трябва да контролираме своето щастие. Ако загубим контрола може да навредим на енергията на белите дробове.

5. Не се тревожете прекалено много и не се ядосвайте, защото това вреди на черния дроб и червата.

6. Не преяждайте, защото това вреди на далака. Яжте по-често, но по-малки количества храна и само когато се чувствате леко гладни.

7. Отделяйте необходимото време, с каквото и да се захванете. Не бързайте прекалено много. Не забравяйте поговорката: „Бързай бавно, за да постигнеш целите си“.

8. Ако практикувате само физически упражнения и не правите „Ци Гун” (Китайска система за физически упражнения и контрол на дишането, свързана с Тай Чи) ще загубите вътрешния си баланс и ще станете нетърпеливи. Ци Гун ще ви помогне да балансирате своите Ин и Ян енергии.

9. Ако не практикувате медитация, физически упражнения и Ци Гун няма как да използвате пълноценно своята Ян енергия.

10. Древното бойно изкуство Кунг Фу носи всичко, което ни е необходимо. Целта на обучението по Кунг Фу е балансиране на Ин и Ян енергиите. Не е важно, колко часа ще практикувате. Важно е да разберете от какво се нуждае тялото ви.

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

ВИТАЛИТИ - жизнена енергия - 325 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ИММЮНИТИ -  подсилване на имунитета - 275 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ВСЕОБХВАТНА БА ГУА ДЖАН - ДОРИЯН АЛЕКСАНДРОВ, ШАМБАЛА
40.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Анонимен
la dona Това е името на теленовелатя хит Донята Доня Сандовал
Анонимен
Здравейте препорьчвам ви теленовелата хит Донята Доня Сандовал Всяка сьбота и неделя следобед от 16 до 18 часа по Диема Фемили
Ан

Препорьчвам ви теленовелата Льжовно сьрце Изльчен по Диема Фемили Повторение всяка сутрин без сьботите и неделите от 6 55 7 часа до 7 55 И сутрин без неделите и понеделниците от 1 и 30 до 2 и 30 по Диема Фемили За голямата любов на младата Докторка Мариела и любовта на живота и Алонсо Тяхната любов завьршва щасливо с тяхната свадба Големите злодей са Демиян Рената Рафаела и Рохерио А Накрая Мариела и Алонсо завинаги заедно И другите герой от теленовелата Льжовно сьрце Давид Бисбал е певецьт на теленовелата Льжовно сьрце

Ан
Препорьчвам ви хитовата мексиканска Теленовела Италианската булка Хит в целият свят и в цяла Бьлгария Изльчен по Бтв Повторение от 18 09 2018 всеки следобед без сьботите и неделите от 17 до 17 55 18 часа Всяка сутрин без неделите и понеделнците от 5 до 6 часа И всяка сьбота и неделя сутринта от 10 до 12 на обяд по Бтв Лейди За голямата любов на младите Фиолера и Педро Сериала завьршва щасливо с тяхната свадба в Италия И двете им деца И другите герой от теленовелата хит Италианската булка
Ан
Лично аз ви казвам че Теленовелата Не ме оставяй е супер яка Теленовела От началото до финала
Коментирай
loading...