🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

  1. Тъмно червена аура
  2. Ум и тяло при тъмно червената личност
  3. Социален живот на тъмно червената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на тъмно червената личност
  5. Кариера и финанси на тъмно червената личност
  6. Здраве и развитие на тъмно червената личност

Здраве и развитие на тъмно червената личност

За да останат в хармония тъмно червените личности трябва да живеят и да изразяват своя пълен потенциал. Те трябва да намерят творчески и практически начини за използване на своята физическа сила. Спорт, строеж на къща, работа в градината или други творчески и физически дейности ще помогнат на тъмно червените личности да развият своята творческа сила.

Поради своята силна физическа енергия тъмно червените личности не могат да се отпуснат или да бъдат пасивни. Те трябва да разберат процеса на хармонично изразяване. Трябва да намерят положителни, растежно ориентирани начини да изразяват своята мощна, избухлива и интензивна физическа и емоционална енергия. Тези хора обичат да се занимават със спорт, терапия, упражнения или творчество. Тяхната цел е да живеят по креативен начин и да се освободят от отчаянието, без да нараняват себе си или другите. Те трябва да намерят баланса в своите физически дейности. Ако не добавят за дълги периоди от време релаксация или чувствителност, това ще унищожи жизнената им енергийна батерия.

Тъмно червените хора трябва да намерят и да си създадат позитивни вярвания. Позитивност и психическа откритост в съчетание с кураж и физическа сила ще им помогнат в голяма степен да постигнат своите цели и желания. Положителното мислене е много важно. Дори и животът им да не е съвършен, положителната перспектива и отношение към живота ще помогне на тъмно червените хора да овладеят собствения си живот.

Ако тъмно червените хора  споделят своите вътрешни чувства и да се отворят за по-задълбочено общуване, те ще намерят хармоничния свят на чувствителността. Като остават чувствителни към своите истински чувства и намират творчески отдушници, те ще освободят своята мощна енергия на живота.

Първата и най-важна стъпка за тъмночервените хора е да поемат отговорност за собствения си живот. В момента в който те правят съзнателно решение да променят своя вътрешен фокус от основен механизъм за оцеляване към чувство за отговорност, те ще преживеят невероятен растеж, който едва ли са очаквали. Става въпрос за това да пренасочат фокуса си от страх и борба за оцеляване, към положителни, творчески и предприемачески дейности. Когато това се случи нищо не може да ги спре, без значение в коя посока решат да тръгнат.

Когато тъмно червените личности решат да насочат енергията си към растеж и експанзия, животът им ще се промени към успех и щастие. Знаейки, че всеки трябва да формира своята собствена съдба хората с тъмно червена аура ще натрупат достатъчно позитивизъм, за да извършат големи промени в собствения си живот.

Те имат нужда да раздвижат телата си. Не само да гледат спорт, а и активно да спортуват. Това ще им помогне да настроят своята творческа и емоционална сила. Физическите и спортни дейности, съчетани с информираността и чувствителността са добри и полезни за тъмно червените личности.

Практическите приложения и промени при тъмно червените хора трябва да започнат с физическото тяло. За всички хора е общовалидно правилото, че богатото и добре балансирано хранене е основата на здравия ум и здравото тяло. Консумирането на храна, която е лека, с ниско съдържание на мазнини и богата на хранителни вещества ще освободи допълнителна физическа енергия и ще ви освободи от токсините в рамките на системата на ума и тялото.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Viktor Илиев
Exelente !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...