🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Необяснимо и загадъчно

Третото око – Най-пазената тайна в човешката история

Епифизната жлеза, известна повече като третото око е малка ендокринна жлеза с формата на шишарка, която се намира в междинния мозък, точно между двете полукълба. Тя произвежда хормоните мелатонин и серотонин, които оформят събуждането/съня и сезонните функции.  

Какво не искат да знаете за третото око?

Епифизната жлеза или третото око на всеки човек може да бъде активирана спрямо честотите на духовния свят и да придаде смисъл, единство и невероятна еуфория на всичко около вас. Епифизната жлеза може да се настрои на подходящата честота с помощта на медитация, йога или посредством различни езотерични и окултни методи. Веднъж настроена тя дава възможност да се пътува в други измерения, по-известно като астрално пътуване, астрална проекция или отдалечено наблюдение.
С помощта на някои древни методи и по-усъвършенствани упражнения е възможно да се контролират мислите и действията на хората във физическия свят. В САЩ и бившия Съветски съюз много организации в сянка, свързани с правителството са правили опити свързани с епифизната жлеза.
Епифизната жлеза често се изобразява в католическите църкви под формата на шишарка. Древните римляни и египтяни също са знаели за силата на третото око и затова символите на око са широко застъпени в културата им.Епифизната жлеза е представена и на гърба на банкнотата от един долар, където е наречена многозначително „Всевиждащото око”. Това е препратка към възможността да използвате епифизната жлеза за духовни пътувания в други измерения (духовни светове) и от там да контролирате мислите и действията на хора във физическия свят. По същия начин могат да се четат и мислите на хората във физическия свят.
Редица проведени изследвания потвърждават, че през определени периоди по време на съня в мозъка се освобождават химикали, които носят чувство на свързаност с някакво по-висше съзнание.

Конспирацията: Как се опитват да „убият” вашата епифизна жлеза

В края на 90-те години една дама  Дженифър Люк направи първите проучвания за ефектите на натриевия флуорид върху епифизната жлеза. Изследванията показали ясно, че епифизната жлеза абсорбира повече флуорид от всяка друга част на тялото, дори костите. Тя е като магнит за натриевия флуорид, а това води до калциране на жлезата. Калцирането намалява значително нейната ефективност и тя повече не може да балансира хормоналните процеси в тялото. Проведени са още много подобни изследвания, които недвусмислено доказват, че натриевия флуорид атакува епифизната жлеза. Затова може би ще ви прозвучи шокиращо, че натриев флуорид се съдържа в храни, напитки и дори в питейната вода. Водните филтри не могат да уловят флуорида във водата, затова единствената възможност е да си закупите воден дестилатор.
Безалкохолните, храната и водата, натриевия флуорид се среща навсякъде, като основната му задача е да държи масите в подчинение. За пръв път флуор във водата използват нацистите и руснаците в своите концетрационни лагери. Целта естествено е била да държат затворниците в подчинение и да не поставят под съмнение тяхната власт.

Рейтинг:
4.6/5 на базата на 58 оценки

Отзиви

Искам да кажа че всичко написано в тази статия е абсолютната истина , това го говоря от личен опит.Започнах да се занимавам със духовна практика и прекарвах много часове в медитация и тогава започнах да чета мисли ,да предавам мисли ,разви ми се много телепатията и интуицията,чувам неща който други нечуват ,който както иска да го приеме но това е абсолютната истина.
Pesho 6
Това е мит ... Но ето така е било преди да се почне ''РАЗВРАТЪТ'' http://www.imagebam.com/image/f0379b1088969334
стеф
Още на 6-ти коментар някой обърка епифизата с хипофизата и така последваха много безмислени коментари.Добре е да коментираме когато внимателно сме прочели материала
Филип
Най-добре е да се пие вода, преработена чрез обратна осмоза или чешмяна.
Филип
Във всички минерални води има много голямо съдържание на флор. Мисля, че само във водите Банкя и Горна баня съдържанието на флор е минимално 0.04%. До като във всички води придобити от Стара планина до Родопите включително, съдържанието е много високо 5.5%. За това пуснаха на пазара трапезни води. На всяка бутилка с вода на етикета има таблица с миналото съдържание флор се отбелязва с F. От тук на татка сами си правете изводи!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...