Назад до Самоконтрол и мотивация

Три причини, поради които един и същ проблем се връща при нас като бумеранг

Имали ли сте проблем, който ви връхлита отново и отново?! Законът на привличането урежда живота ни спрямо нашите мисли, чувства и възприятия, а това включва и нашите проблеми. Ще ви изброим три общи навика на обществото, които много често водят до отрицателен ефект в живота.

Непрестанно коментиране и оплакване от дадения проблем

Може би това е една от най-силните причини за привличане на отрицателните неща в живота. Не повтаряйте и не коментирайте една и съща история отново и отново. Малък пример: непрестанното оплакване от прекия ръководител или шефа на работното място може да доведе до пристрастяване, следователно – проблемите на работно място няма да имат край.
За да си помогнем има само едно правило – Да спрем да се оплакваме! Понякога едно „прехапване“ на езика за няколко секунди, може да се окаже изключително ценно решение

Маниакални мисли за проблема

Въпреки, че повечето хора в обществото смятат, че тревожността е решаващо значение за нашето оцеляване, нищо не може да бъде решено с треперене и маниакален страх. Мислете правилно като търсите най-доброто решение, не си представяйте най-лошият възможен вариант. Следващият път, когато ви обземе тревожност, а в главата ви нахлуват хиляди лоши мисли просто си кажете „Аз ще prприключа с този проблем по възможно най-добрия начин". Негативните мисли могат само да объркат още повече живота ви и да попречат на добрите решения. Опитайте се да се разсеете като се обадите на добър приятел,  гледате хубав и ненатоварващ филм,  намерите време за любимото хоби или излезете сред природата.
Когато отвличане на вниманието става автоматичен отговор на обзелото ви негативно настроение, ще усетите силна промяна.

Действия предизвикани от страх

Нашите действия са в състояние да повлияят на нагласата ни и на положителните вибрации в живота ни. Промяната на настроението ви ще се отрази на вашето поведение, както и обратното. Ето защо с виждането си към един проблем, ние променяме цялостната си нагласа и понижаваме вибрациите си. А само след време същият проблем се връща в нова реалност.
Не се затваряйте в себе си от страх да не ви се случи същото неприятно чувство или изживяване. Мислете, че това е зад гърба ви, а вие сте на път да откриете щастието отваряйки следваща врата от лабиринта на живота.

Рейтинг:
4.8/5 на базата на 12 оценки

Свързани продукти

АШВАГАНДА - редуциране на стреса - 400 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Ivanka Dimitrova
А е необходимо да насочим вниманието и енергията си, да виждаме, да вярваме в положителната страна на нещата. Законът за вибрацията и привличането гласи че това в което вярваме и приемаме за своя истина, проектираме в настоящето. Да търсим в другите отрицателните качества ,това което не разбираме и не приемаме като своя истина и житейски опит , е знак , че вибрациите които излъчваме не са в хармония с останалите.Това което показва или изразява друга личност е признак за качествата на съответната личност, вибрацията която излъчваме, не винаги е в резонанс със тези които общуваме, зависи от нивото на развитие на личностите.
екстрасензор
До Ив....Този форум не е за грамотност,а за езотерика.В този ред на мисли знаете ли Ив,че всяко изречение в българския език започва с главна буква???И по темата...занимавам се с това от доста години и мога да кажа ,че 90% от хората никога няма да разберат и едно изречение от този текст.
Valia konova
Cledai po leko na vsi4ko ot gore ne izglejda taka kakto nie si mism
Цонка Чачева
Точен конкретен текст!Мисля че повечето хора искат да го приложат.Може би лудостта на ежедневието ни кара да забравим,поне да се усмихнем!?
Ив
а с неграмотността как се справяш ???
Коментирай
loading...