🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Виолетова аура

Виолетова аура

  1. Виолетова аура
  2. Ум и тяло на виолетовата личност
  3. Социален живот на виолетовата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на виолетовата личност
  5. Кариера и финанси на виолетовата личност
  6. Здраве и развитие на виолетовата личност

Социален живот на виолетовата личност

Виолетовите личности често изглеждат анти-социални. Те са далеч по-заинтересовани от съществени или дълбоки разговори или важни проекти и идеи, отколкото просто да излизат с приятели и говорят за безполезни или маловажни теми. Социалните взаимодействия им се виждат скучни и не са необходими за тях.

Виолетовите аури са въвлечени предимно в реализирането на собствените си видения и се фокусират върху собствената си креативност. Това често създава дистанция между тях и другите хора, включително техните партньори и близки приятели. За тях е важно да излизат от собствената си пещера когато трябва, за да се позабавляват и да се насладят на красотата на живота. Те трябва да се научат да отпускат зрението и внимание си и да се съсредоточат върху своето  "Трето око" или визуален център.

Виолетовите личности имат силен вътрешен порив, за подкрепят  своята общност, нация или  цялата планета. Те трябва да са в услуга на обществото, за да спомогнат за промените и подобренията на обществото и на човечеството като цяло.

Виолетовите личности могат да вдъхновяват и мотивират обществото, като търсят нови начини за създаване на бъдещето, което да е в хармония и хората да живеят без да воюват. Те разглеждат планетата Земя като жив организъм, където ние сме създатели на нашия собствен живот и ние изграждаме собствената си съдба. Виолетовите личности учат човечеството, че Вселената ще се погрижи за нас, без значение към каква религия, вяра или общество принадлежим и сме се родили. Ако се свържем с универсалната сила и разберем потока на универсалната жизнена енергия от която всички сме съставени, ще се приведем в съответствие с Вселената и ще бъдем подкрепяни безкрайно и без ограничения.

Рейтинг:
4.7/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Атанас
Това е вярно за мен леле а Аз се чудех защо постояно съм различен е вече разбрах защо. Благодаря ви
1:1 това съм аз, изумителен тест)
митак
"ний ще станем милиоооониииии" ^_^
Анонимен
Значи виденията са си част от съществото ми...
Анонимен
NE Koga da poviarvam no tova naistina sum AZ.....
Виж още отзиви
Коментирай
loading...