Назад до Виолетова аура

Виолетова аура

  1. Виолетова аура
  2. Ум и тяло на виолетовата личност
  3. Социален живот на виолетовата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на виолетовата личност
  5. Кариера и финанси на виолетовата личност
  6. Здраве и развитие на виолетовата личност

Взаимоотношения и интимност на виолетовата личност

Партньорства не са водещ приоритет за повечето виолетови личности. Те се нуждаят от партньори, които могат да разберат техните гледни точки, движат се в същата посока като тях и им осигуряват вдъхновение. Виолетовите личности обичат сексуална възбуда и са много страстни. Те предпочитат "по-висшият секс", където сексуалното обединяване и оргазъм се разглеждат като път към просветлението, сливане на мъжкото и женското, където дуалността престава да съществува. Сексуалния контакт за тях представлява космически опит, в която две енергийни същества се сливат в едно цяло.

Виолетовите аури имат нужда от чувствени усещания и стимулиране в отношенията си. Те са чувствителни към своите партньори и веднага се разбира какви чувства и мисли имат към тях.

Виолетовите личности могат да бъдат взискателни и властни в отношенията си. Те  фокусират цялото си емоционално внимание върху своите партньори. Тъй като се сливат много лесно и напълно с любовниците си, те трябва да бъдат наясно със собствената си индивидуалност и да не се загубят в една връзка. Виолетовите аури имат тенденция толкова пълно да се отдават на своите партньори, че забравят да поддържат други приятелства.

Ако партньора на виолетовите личности не отговори със същата страст, чувствен и интимност ще възникнат сексуални проблеми, които със сигурност ще доведат до разочарование. Следователно, те трябва да обърнат специално внимание на балансирания и удовлетворяващ любовен живот.

Виолетовите аури обичат страстта и силата на червените личности. Лесно може да се почувства огъня между тях. Ако виолетови аури приемат и оценят тъмно зелените аури, може да се зародят добри отношения между тях. Виолетови личности трябва да разберат, че оранжевите аури също се нуждаят от свобода и независимост.

Жълто-кафявите и виолетовите аури също могат да станат добри партньори. Те са много различни, но умеят да се подкрепят взаимно. Виолетовите с тяхната всеотдайност, енергия и визия са противоположни на жълтите аури, които са известни със своето лежерно отношение и игривост. Сините аури обичат да бъдат около виолетовите. Те могат да им бъдат любящи и подкрепящи партньори.

Виолетовите личности искат да бъде лидери и обикновено доминира в отношенията си.Те трябва да обръщат достатъчно внимание на партньора си. Като цяло се нуждаят от партньори, които да подкрепят тяхната визия и да създават стимулиращ и страстен живот заедно.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ВЪРБИНКА 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
42.50
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Атанас
Това е вярно за мен леле а Аз се чудех защо постояно съм различен е вече разбрах защо. Благодаря ви
1:1 това съм аз, изумителен тест)
митак
"ний ще станем милиоооониииии" ^_^
Анонимен
Значи виденията са си част от съществото ми...
Анонимен
NE Koga da poviarvam no tova naistina sum AZ.....
Виж още отзиви
Коментирай
loading...