Назад до Описание на Аурата

Взаимодействия на аурата

  1. Взаимодействия на аурата
  2. Взаимодействие на аурата с други аури
  3. Взаимодействие на аурата с животни, растения и минерали
  4. Взаимодействие на аурите при интимен контакт
  5. Отражение на аурата върху личността

Само по себе си всяко енергийно поле е уникално. Не съществуват две полета, които да са напълно еднакви. Може да са налице прилики и сходства - ауричните полета могат да съдържат в себе си звукови, светлинни и електромагнитни полета, но силата и интензитета им ще варира в зависимост от съответната личност. Всеки човек притежава своя собствена и уникална честота.

Когато честотата на аурата ви е близо до честотата на другите, между вас и тях съществува естествена връзка и хармония. Вие по-лесно си "пасвате" с тези хора. Не е необичайно да открием хора, които смятат, че подобна съгласуваност е признак за обвързаност от минало прераждане. В някои случаи това може да бъде така, но по-вероятно е това разбирателство да отразява един сходен ауричен модел, който да е индикатор за близост в честотата на физическите, емоционалните, мисловните и/или духовните нива, независимо от връзките в минал живот.

От друга страна съществуват личности, чиито аури могат значително да се различават от вашата. Резултатът от това може да бъде незабавна антипатия към този човек, чувство на неудобство, нервност. Много пъти тези фини първи впечатления, които създавате и получавате, отразяват степента на честотни хармонизираност на вашата аура с тази на другата личност. Това не винаги означава, че нещо не е наред при другия човек, а по-скоро че двете енергийни полета на този етап не са в резонанс едно с друго. Онова, което в началото може да бъде дисонанс между двама души, може по-късно да се трансформира в хармония, когато те се срещат по-продължително време. Това често се наблюдава при хора, които сякаш потвърждават правилото, че противоположностите се привличат. В процеса на практиката си можете да се научите да пренастройвате и да променяте честотата на вашата аура. По този начин ще можете по-лесно и по-хармонично да се нагаждате и да общувате с другите. Това е свързано с древните техники за промяна на формата. Вие трябва да можете да настройвате енергията на аурата си към заобикалящата ви среда и хора. Много често това се случва естествено, най-често като мека форма на самозащита. Можете да се научите да контролирате този процес съзнателно, така че да можете да взаимодействате с другите полета толкова силно и толкова внимателно, колкото е необходимо.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Вили
Интересно и полезно. Благодаря!
Мими
Здравейте! Скоро научих, че съпругът ми е имал и има множество безразборни сексуални контакти. Как де се очистя от тези енергийни влияния?
Много интересно
Виж още отзиви
Коментирай
loading...