🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Зелена аура

Зелена аура

  1. Зелена аура
  2. Ум и тяло на зелената личност
  3. Социален живот на зелената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на зелената личност
  5. Кариера и финанси на зелената личност
  6. Здраве и развитие на зелената личност

Здраве и развитие на зелената личност

Най-добрият метод зелените личности да постигнат хармония е като носят пълна отговорност и  живеят собствения си живот на върха на своите способности. Те трябва да влязат в контакт със собствените си ум и тяло и да видят естествения поток на растежа и любовта. Ако те знаят какво искат и са определили ясно целите си, те ще бъдат подкрепяни от природата с неограничената и енергия.

Зелените личности са природни лечители и комуникатори и трябва да разберат целта на живота си. Те могат да обединят ума и тялото си и да покажат, че човечност, приятелство, съчувствие, откритост и сърдечност са важни аспекти и качества на човешкия живот. Тези които оставят връзката си тяло-ум да действа естествено няма да имат трудности да презаредят батериите си с положителна жизнена енергия. Когато са заредени зелените личности за здрави. Тяхната връзка тяло-ум им показва какво точно да направят, за да си възвърнат здравето в почти всяка ситуация.

Хармоничната и балансирана жизнена среда, която се намира близо до природата им действа много положително. Зелените личности трябва да говорят и да изразяват своите чувства и мисли, за да се чувстват добре и центрирани. Те ще бъдат много нещастни, ако потискат своите чувства и емоции. Най-големият подарък, който сами могат да си направят е да бъдат естествени, чисти и обикновени човешки същества. От друга страна това е и най-големият урок, който могат да предложат на човечеството.

Зелените личности се нуждаят от много време за себе си. Почивката край красиво езеро, в прекрасна градина или в собствения им дом им действа много презареждащо и зарежда техните батерии със жизнена енергия. Докато другите цветове се нуждаят от малко време за презареждане, зелелите личности обичат да бъдат със своите близки приятели, да си говорят за старите времена, да си почива и да се наслаждават на живота.

Зелените личности трябва да бъдат физически активни. Те предпочитат спортове, като ски, плуване, бягане, танци и други дейности. Докато не изпитват страх от промените и израстването, те ще бъдат подкрепяни от майката природа. Израстването е най-естественото нещо, както на земята, така и за цялата вселена.

Рейтинг:
3.8/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Нели Стоянова
Да.....верноооо
Теа
Още преди да направя теста бях сигурна , че съм със зелена аура !
Фани Янева

Теста е страхотен и точен! Поздравления!

Вси4ко,което про4етох е вярно! Благодаря1
Недялка Овчарова .
Точно!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...