Назад до Зелена аура

Зелена аура

  1. Зелена аура
  2. Ум и тяло на зелената личност
  3. Социален живот на зелената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на зелената личност
  5. Кариера и финанси на зелената личност
  6. Здраве и развитие на зелената личност

Кариера и финанси на зелената личност

Зелените личности имат сходни черти с тъмно зелените личности.  За разлика от тях обаче те искат да имат имат пари и да водят проспериращ живот, а не да имат пари, за да постигат целите си. Зелените личности не са от хората, които обичат тежката работа, независимо дали тя е физическа или психическа. Те също не са особено отговорни, когато трябва да печелят пари за себе си. За тях често е по-лесно да намерят някой, който да ги издържа или да печелят толкова, колкото да покриват само основните си нужди. От друга страна зелените аури са чувствителни на тема сигурност. Те имат нужда да живеят в безопасна и балансирана среда, където парите и проблемите не заемат толкова голямо място. Борбата за оцеляване им носи напрежение, нещо което притеснява зелените личности много.

Зелените аури са приятелски настроени и полезни. Понеже знаят как да обсъждат това което искат или се нуждаят, те лесно получават помощ от другите. Те изглежда разбират концепцията за подкрепа от природата и системата за растеж. Ако попитате, ще получите. Поради връзката им с естествената система за подпомагане, те често забравят, че е необходимо да предприемат мерки, за да накарат нещата да се случват.

Зелените личности решават своите проблеми не само защото имат приятели или познават точните хора. За да се справят с нещата те разчитат и на своите добри аналитични, организационни и планови способности. Силната им връзка ум-тяло и желанието им да предприемат действия им позволява бързо и ефективно да разрешават проблемите си.

Зелените личности имат подробни и умни идеи. Те притежават естествена интуиция, която им позволява да имат бързо и новаторско мислене. Те обикновено не действат по своите идеи за себе си. Те ще предприемат действия и ще осъществят идеите и плановете си, само ако това е абсолютно наложително.Те често изчакват някой да види и оцени идеите им и да ги превърне в реалност. В повечето случаи те нямат амбицията или издръжливостта да завършат собствените си идеи и планове.

Зелените личности обичат да работят сред природата, животните или други хора. Те имат вътрешна потребност да общуват под каквато и да е форма в средата в която съществуват. Те имат нужда и от балансирано място, където да работят. В резултат на това, че не са много амбициозни и не гонят целите си, техните интереси са по-скоро фокусирани върху природата и човешките междуличностни проблеми.

Типичните професии за хора със зелена аура са: градинар, природозащитник, изследователи, фермери, социални работници, животински пазачи, учители, терапевти, съветници, секретари.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 2 оценки

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ВЪРБИНКА 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
42.50
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Вси4ко,което про4етох е вярно! Благодаря1
Недялка Овчарова .
Точно!
AstroLo
В теста, който си направих тук ми излиза, че аурата ми е синя. Преди време обаче си направих един експеримент с моя приятелка (с твой приятел заставате един срещу друг, гледате се концентрирано в мястото, където е третото око и след известно време виждате около човека сияние с определен цвят;добре е да бъде на бял фон за да изпъкне цвета;разбира се може да се направи и с огледало за да види човек сам аурата си) и се оказа,че аурата ми е зелена. Винаги се озадачавам при правенето на такива тестове, защото почти винаги ми излиза нещо различно. Според мен този тест показва какво развиваш у себе си, докато сиянието,което наистина е у теб е онова, което ти е заложено да бъдеш и да усъвършенстваш. Ето защо не се учудвам, че всички казват, ,че това което излиза за тях е вярно предвид че въпросите са направени така че да отразяват теб и живота ти.
Страхотен тест! Поздравления! Мисля, че тестът отчете правилно...!
Йоана
А съм зелена аура! Доста точно... Почти всичко, което прочетох беше вярно! :)
Виж още отзиви
Коментирай
loading...