Назад до Крион: болестите

Крион: болестите

  1. Крион: болестите
  2. Поляритет
  3. Движение

Движение

Движение: Още по въпроса за поляритета на човешкото тяло ще има по-нататък. Следващото действие, което е решаващо за вашето разбиране, е движението. Когато се раждат вашите земни животни, мнозина от вас ги наблюдават със страхопочитание, защото те притежават инстинкти и интуиция, които сякаш се подчиняват на същността им. Те познават своите врагове. Току-що излязли от майчината утроба, те вече знаят къде да се скрият. Знаят къде е храната, всичко сякаш без обучение... някакъв "спомен", така да се каже. (Някои от тях притежават и магнитна навигация, директна връзка на биологичното и земното магнитно поле... на молекулярно ниво.)

Слушайте, скъпи мои: НАБЛЮДАВАЙТЕ ДЕЦАТА! ... Духът иска да наблюдавате вашите собствени деца. Когато пристигат за пръв път, те съдържат някои от инстинктите и интуицията, която са донесли от предишно Духовно познание. Отпечатъците и кул-турата около тях все още не са развити, за да им покажат нещо друго (тоест, те все още не знаят нищо друго). Едно от първите неща, които искат да направят децата веднага, щом станат достатъчно подвижни, дори още да не умеят да ходят, е да се ВЪРТЯТ. Това не е случайно. Наблюдавайте ги. Защото го правят? Защото знаят интуитивно, че така балансират поляризацията на органите си. Какво правят, когато са достатъчно устойчиви, за да стоят прави и да тичат? Хващат се за ръце и се въртят в кръг! (Наблюдавайте в коя посока тръгват!)

Някои от тези неща може да изглеждат детински или глупави и ненаучни, но са истина. Движението е решаващо за равновесието. Посоката на движението е целенасочена. Ще ви разкажа за нея, а после, за скептичните читатели, ще обясня защо е полезно... защото е време да научите за тези неща. Ако имате въртеливо движение наляво (обратно на часовниковата стрелка), над екватора, или на нулевия паралел, това е лек тласък за вашия поляритет. Това е, така да се каже, "фино завъртане" (настройване). Полезно е за здравето и поддържа равновесието. Движението надясно (в посока на часовниковата стрелка) над нулевия паралел е за лечение, защото чрез въртенето надясно се създава доста повече енергия. Това, което ви казвам сега, важи с обратен знак за онези, които са отдолу, тоест от вашата долна страна, ако гледате картата на Земята под нулевия паралел. Възможно е да попитате: "Защо е така?" Ще ви кажа... полека. (Това е космически хумор, тъй като моят партньор е методичен в своя процес и иска мисловните групи да идват в логични, последователни пакети... иначе се обърква и се опитва да говори твърде бързо, от страх, че информацията може да се загуби и повече да не се повтори. Наистина смешна реакция за Духа.)

Вие притежавате поляритет. Той може да бъде измерен. Част от него е под формата на най-обикновен дипол, тоест плюс и минус, както в магнита. Казвал съм ви, че тялото ви се отличава с тази същност на полярността, измерима и видима дори чрез аурата ви. Вашата аура е сборът и разликата на поляритета и се променя с равновесието и здравето на индивида. Казвал съм ви, че магнитното поле на Земята е "канапето", на което седите в магнитно отношение... на което се наслаждавате, което е в хармония с вас и е предпоставка за доброто ви здраве и просветление. Отговорете ми на следния въпрос: Какво се случва на вашата планета, когато вземете намагнетизирана желязна пръчка и я завъртите в повтарящо се движение отново и отново, в границите на влиянието на друго по-голямо магнитно поле? Всички знаете отговора твърде добре, защото използвате това явление ежедневно... или неговата противоположност. Защото то създава енергия, която вие наричате поток. И поради факта, че го използвате ежедневно, не можете да отречете, че съществува. Вие сте поляризирани същества, които се въртят срещу линиите на влиянието в магнитното поле на Земята, което също трябва да признаете, че съществува и може да бъде измерено. От въртенето ви се създава енергия. Има поток и има равновесие. Над и под нулевия паралел се получава, не задължително поради въртенето на планетата, а защото над нулевия паралел съществува положителното влияние на гигантския дипол, а отдолу има отрицателно влияние. Затова се получава. Движението е катализаторът на равновесието! Колко пъти сте посещавали лечебно заведение „ вашата модерна наука „ и са ви карали да се въртите? Тук се съдържа познание! Това е практическа информация. Време е. (Самото движение няма да свърши работа без намерение. За по-подробно обяснение, моля, прочетете "Нова медицина" на следващата страница.)

Отгоре и отдолу: Сега на вас, лечители, ще ви кажа нещо, което ще ви помага в работата ви: разглеждайте човешкото същество като поляризирано. Когато решите да поставите длани върху човека или ако предпочитате да работите с ръце, но без да докосвате човека, правете го по начин, който съдържа познанието за диполния поляритет. Тоест, използвайте двете си ръце от двете страни на човека, отгоре и отдолу, отпред и отзад. Възприемайте и себе си, лечителя, като поляризиран, предаващ енергията през онзи, който е обект на лечението. Ще откриете, че каквато и техника да използвате, по този начин ще я усъвършенствате. Това означава още и евентуално преработване на вашите лечителски маси. Необходимо е хората да лежат по такъв начин, че да сте в състояние да ги докоснете едновременно отпред и отзад, без те да тежат в ръцете ви. Това означава отгоре и отдолу!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Въртене в кръг-българското хоро,Паневритмията се движи също на ляво.северният полюс е женският,южният мъжкият.
Анонимен
Германия-Атлантида,силна ,канализирана наука,робство-ключови думи...
Анонимен
5 тибетски упражнения:-)
Анонимен
SNEJINA...Absoliutno to4no i provereno.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...