Назад до Крион: Човечеството, изчезващ вид

Крион: Човечеството, изчезващ вид

 1. Крион: Човечеството, изчезващ вид
 2. Създадени равни
 3. Затъване в драмата
 4. Егото
 5. Числеността на хората
 6. Биологията
 7. Вибриране на по-високо ниво
 8. Въпроси за онова, което предстои
 9. С кого ще се срещнете
 10. Къде трябва да съм сега?
 11. Какво мога да направя?

Числеността на хората

Да поговорим за числеността на хората на Земята. Ще ви кажем нещо, в случай че не го осъзнавате. Знаехте ли, скъпи мои, че почти всеки един човек, който се е инкарнирал тук от зората на човечеството, живее и върви по планетата сега? Знаехте ли го? Чудно ли е тогава, че ви наричаме "семейство"? Замисляли ли сте се някога за това? А онези, които са богати на минали преживявания, са същите, които ще седнат пред тези фамилни групи и ще станат предвестниците на новата епоха, защото са били тук и познават плана и са се наредили на опашка, за да дойдат тук сега!

В момента на Земята живеят много повече хора, отколкото някога на планетата. Вие ще попитате: "Дори да вземем всички онези, които са живели в миналото, и всичките им минали животи и ги поставим тук сега, те пак ще са по-малко на брой от сегашната численост на човечеството. Откъде са дошли другите?" Прави сте. Някои от новите идват от други места. Те са се съгласили да дойдат за първи път и вие ги познавате, понеже лесно съзирате начинаещите. Те са онези, които сякаш нямат представа как се случват нещата на Земята. Когато им кажете нещо, което би предизвикало реакция във всеки човек, те ви поглеждат смаяно. Не се държат както очаквате. Освен това притежават други качества, които няма да обсъждаме сега. Това са начинаещите. О, обичаме ги, всеки един от тях. Те са чисти. Те идват с качества, които се различават от вашите, но ги обичаме, също колкото обичаме вас.

Другите същества (които ни помагат)

Ами другите създания на планетата? Не са само хората. Какво ще кажете за поддържащата група, Крион? Знаете, че си имате водачи и ангели - о, да, говорили сме за това. Да разгледаме онези, за които не сме говорили много - пазителите, девите, онези в градините, онези в океаните, които дишат въздух. Онези, които поддържат светостта, очаквайки да изиграят своята роля. Животните, създанията, които не могат да се видят в скалите и в самата земя - и енергията в небето. Всички те са тук - във ваша служба - и в служба на човечеството. Когато моят партньор ви каза по-рано, че Земята ще се променя успоредно с вас, той каза истината. Защото пръстта на тази планета ще вибрира в унисон с променящото се съзнание на хората. Това се случва сега. Просто закономерността на причината и следствието. Вие се движите и Земята се движи. Така става. Затова следващия път, когато почувствате страх от тези земни промени, разберете, че Земята е в ремонт и откликва на промените във вас. Гледайте я с любов и уместност. Всеки път може да ви изненадва и да ви плаши. Вече сме говорили подробно за това.

Рейтинг:

Отзиви

сиси
Преди 1 година точно на 6.10.14 ми се случи нещо невероятно. Около 23.30 часа излизам на балкона и погледа ми се закова на зеленикави светлини подобни на облачета ,които кръжаха бързо над съседния блок .Веднага си помислих ,че това са Ангели. Така ги наблюдавах близо около 2 часа . Бях много развълнувана и радостна, но не можах да го споделя с никого по разбираеми причини. Имам още 2 подобни преживявания. Вярвам ,че тези Ангели бдят над мен!
надежда
благодаря
Бабански
Аз също ви обичам и ви благодаря, благодаря ви и за насоките, знам че ще успеем, защото сте с нас
Анонимен
Силата е в човешката душа-там е божествената искра.Има я във всеки!
Анонимен
Благодаря!
Коментирай
loading...