🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион: Науката

Крион: Науката

  1. Крион: Науката
  2. Въпрос за подмладяването
  3. Въпроси от физиката
  4. За областта Седона
  5. За времето и големия взрив
  6. Скаларните вълни
  7. Житните кръгове
  8. Дванайсетичната система
  9. Историята за Арон

Скаларните вълни

Сега искаме да ви отправим предупреждение по отношение на един експеримент, който се провежда на вашата планета и е свързан със специалността на Крион. Казваме ви, че някои от вашите правителства провеждат експерименти с прокарване на енергия през земята. Позволете да обясня: представете си пълна с вода тръба с дължина 8 км и диаметър 2-3 см. Да приемем, че вкарате определено количество вода в единия край на тръбата. В същия момент от другия й край ще избликне същото количество вода, тъй като тръбата вече е пълна и не поема повече. И така, по този начин вие не сте прокарали водата на разстояние 8 км. Вместо това просто се изтласкали вече наличната вода на малко разстояние, така че същото количество вода се е изляло от другия край.

Хилядолетия наред вашата планета е била колектор на статична енергия. (Ние наричаме статична енергия тази, която е складирана и готова да стане активна.) Чрез триенето с вашата атмосфера и онова, което наричате слънчев вятър, материята на вашата планета се изпълва със статично електричество. Виждате резултатите от това, когато вашето време "обтрива" силно земята и изпуска електричество, водейки до образуването на гигантски искри, които вие наричате светкавици, над и под метеорологичното събитие. Според собствената ви електронна терминология тази земна система за съхраняване на статична енергия съответства на "кондензатор". Следователно в рамките на този урок можете да гледате на вашата планета като на грамаден електронен кондензатор, пълен със складирано електричество.

Един ваш учен само отпреди 100 години вече доказа истинността на тези привидни трансмисии на енергия през твърдта на планетата. Тогава той се възползвал от вече складираната в земята енергия (както в тръбата с вода). Когато "вкарал" енергия в една част на планетата, тя сякаш избликнала от портал на друго място. Получила се илюзия за пренасяне на енергия, макар че всъщност тя била само изместена. Един от математическите проблеми при подобна трансмисия на енергия е, че е трудно да се определи къде ще избликне енергията, когато я натиснете.

Днес вашата наука експериментира с този процес и е открила, че скаларните вълни представляват частично решение, помагайки да се определи къде точно ще се появи енергията. Скаларните експерименти представляват високотехнологичен напредък в цялостния процес на енергийна трансмисия.

Но трябва да ви предупредим: скаларните вълни са изключително опасни! Повече, отколкото си представяте. Обръщаме се специално към хората, които провеждат тези експеримент, с молба да не форсират процеса. Ориентирайте се към опити с по-малка сила. В противен случай скоро ще откриете връзката между онова, което правите, и тектонските маси, движението на земните пластове, на които се крепят континентите. Дори сега, докато слушате и четете този ченълинг, вашите експерименти причиняват известни размествания!

Следващата информация ще ви изуми и ще ви покаже взаимовръзката между миналото и бъдещето. Скъпи мои, световната карта на бъдещето, визуализирана от вашия съвременник на име Скалион, както и стряскащите видения от миналото, са пряк резултат на човешките експерименти със скаларни вълни... а не са резултат на някакъв апокалиптичен духовен сценарий. Резултатът от Мирва, смъртоносната скала, заплашваща да удари планетата ви (виж Крион, Книга II), щеше да причини пълно унищожение, а не просто колебание във водните нива. Нито едно живо същество нямаше да оцелее. Както вече канализирахме, МИРВА беше обезоръжена, но голяма част от виденията на хопи, Нострадамус и Скалион са пряк резултат от вашите научни опити, Всички те имат качествени, точни видения на Земята с различни от сегашните водни нива, с население съсредоточено в центъра на континентите, за да избегне заливането на крайбрежията.

Скъпи мои, тези видения са пряк резултат от масивно разместване на земната кора, което лесно може да се случи, ако се окаже определен натиск чрез голяма ска-ларна вълна. Моля ви, постарайте се да вникнете в резонансните фактори върху земната мантия, преди да продължите с експериментите.

Всичките тези видения са потенциални бъдещето за Земята. Аз съм тук не само да балансирам вашите мрежи в съответствие с Новата епоха, но и за да обезвредя Мирва и да ви предупредя за скаларните експерименти. Моите виждания за вашето бъдеще показват нещо доста различно от другите, защото продължавам да ви повтарям, че благодарение на вашата работа планетата ще просъществува далеч в бъдещето с нечувани досега просветление и вибрации. Вашата работа ме покани да дойда тук. Вие сте тук тъкмо заради моето присъствие. Благодарение на вашето присъствие тази вечер аз мога да предам това предупреждение, В резултат на това предупреждение ще се намерят хора, които ще прозрат опасността и ще вземат мерки. Виждате ли как сами създавате нужната ви помощ? Моето видение за вас е мирно. Новината, която ви нося тази вечер по този въпрос, ще стигне до ушите на който трябва. Като седите тук тази вечер, вие променяте бъдещето на планетата!

Обичам ви сърдечно! Само чрез вашите действия тази новина би могла да стигне до вас. Отново правим пауза в тази научна дискусия, за да повторим, че "науката е Духът". И че любовта, която влагаме в сърцата ви в този момент, прилича на енергията на планетата. Няма да ви дадем повече, отколкото можете да поемете, но вие сте способни да поемете много повече! Онези от вас, които искат да приемат даровете на Духа, ще бъдат различни човешки същества, но е страшно да поискаш промяна, нали? Затова ви уважаваме толкова много. Сега се обръщам лично към теб, който слушаш и четеш тези думи. Призоваваме те да влезеш смело в страха и да видиш как се разпръсва и превръща във висшата вибрация, която ще създадеш чрез това действие. Един от вас ще направи това тази вечер. Ще разберете, че сте тук по призвание. Всъщност всичко, което ви се е случило до този момент, се е фокусирало върху енергията, която ви се предава в момента.

Мисията на Крион е любов. Вгледайте се в информацията и осъзнайте въздействието, което може да има върху остатъка от живота ви. Предприемете нужните действия, за да го постигнете. Станете човек от Новата Епоха!

Рейтинг:

Отзиви

Илморо-Павел
Крион е изкуствен интекект на спътник, който дълго се е подвизавал зад планетата Юпитер. Със казаното от него и с творенето на изкуственна допълнителна аура е нанесъл огромни щети на планетата.Оклонил е планетната ос с цел унищожение живота на планетата. след изпълнение мисията си неговия огромен спътник се отправя на пътешесвтие в безпределността на всемира. Неизвестно от кого е насочен към планетата Земя за сблъсък. Унищожен е от творците на нашата планета с помпща на други от вселената Орион. Части от него падат над Челябинск. Много преди това участва в унищожението на планетата Фаетон от слънчевата система. Дерзайте във вярата с която ви снабдява неговия съдружник Господ, останал жив след унищожението на този спътник и продължаващ да предава своите послания на акад. Маслов. С уважение към всички вярващи и невярващи в писаната истина. Войните на световете продължават.
Анонимен
Много се надявам,че20 години вече след това съобщение,който трябва е коригирал мисленето и действието си!
Анонимен
Аз ще се подмладя,ти ще се подмладиш,той ще се подмлади...Вий,които следвате пътя на Доброто,ще се подмладите!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...