🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион: Науката

Крион: Науката

  1. Крион: Науката
  2. Въпрос за подмладяването
  3. Въпроси от физиката
  4. За областта Седона
  5. За времето и големия взрив
  6. Скаларните вълни
  7. Житните кръгове
  8. Дванайсетичната система
  9. Историята за Арон

Историята за Арон

А сега, скъпи мои, ще направим едно от любимите неща на Крион. Ще ви разкажем приказка. Това ще бъде историята за "Арон и сферата на есенцията". Крион умишлено ви разказва тези притчи и истории, защото те са метафорични и обикновено не се отнасят за конкретен човек на Земята. Те ви се дават с любов... с толкова много любов. Защото са свързани със самоосъзнаването и с лечението и с дългия, дългия потенциален живот на човешките същества.

И така, Арон бил богат човек на Земята. Но когато станал 40-годишен, се разтревожил от онова, което видял в огледалото. Защото оттам го гледал един мъж, който започвал да се променя и да остарява. Навсякъде около него приятелите му се разболявали от различни болести, а много от тях умирали. И той си казал: "Какво мога да направя, за да променя това? Все трябва да има някакъв отговор."

Арон бил вярващ човек с голямо семейство, затова решил: "Ще използвам богатството си, за да открия какво мога да направя за така наречения фонтан на младостта." Отишъл при един мъдрец и го попитал: "Съществува ли фонтанът на младостта?" Мъдрият шаман отвърнал: "Не точно, но има нещо, което наричаме "сферата на есенцията". Тя е реална и физическа; ще удължи живота ти и ще излекува болестите ти. Освен това ще те дари с голяма мъдрост." Арон попитал: "0, мъдрецо, кажи ми, къде мога да намеря тази сфера на есенцията?" А мъдрецът казал: "Ами, един от начините е да намериш чашата на Христос." "О, не!", възкликнал Арон. "Това е светият граал, а аз не вярвам в него. Моята религия не приема, че Христос е бил Бог." А мъдрецът се усмихнал и му рекъл: "Арон, ако щеш вярвай, но сферата на есенцията и чашата и светият граал са били пренесени в Кивота на завета." Как е възможно, учудил се Арон. Кивотът предшествал значително раждането на Христос. Той отхвърлил последните думи на шамана и се втурнал в преследване само на онова, което го интересувало.

"Къде мога да го намеря?", попитал той. Мъдрецът казал: "Можеш да го имаш, ако решиш, защото ясно виждаме твоя договор и знаем, че можеш да го намериш. Трябва само да започнеш търсенето и да оставиш Бог да те води." Арон много се развълнувал, защото го изтълкувал в смисъл, че той е предопределен да изнамери сферата на есенцията за планетата! "Щом веднъж открия сферата на есенцията, мислел си Арон, ще помогна и ще излекувам хиляди хора." Той самият щял да живее дълго, а също и близките му... приятелите, роднините му. Това било по-хубаво, отколкото си представял. И Арон вярвал на мъдреца, защото нямал причина да се съмнява в него.

И така, той започнал търсенето си с думите: "Къде да отида най-напред?" Отговаряйки интуитивно на въпроса си, той решил: "Първо ще посетя онези места на планетата, които се отличават с най-силна енергия." Дошъл в Седона (смях откъм аудиторията). Търсил навсякъде и разговарял с пазителите на каньоните. Пазителите казали: "Не е тук. Потърси другаде." Пътуването му го отвело до някои от най-светите места на планетата. И той попитал: "Кое е най-висшето религиозно място?" И си отговорил: "Моят дом! Ще отида там." Така Арон отишъл в свещената земя и посетил много религиозни водачи, някои от които никога не били чували за сферата на есенцията, а други казвали: "Да, чували сме и знаем. Продължавай да търсиш, ти си този, който ще я намери."

Така Арон стигнал до други места, до съседната земя Египет. И там задал същите въпрос и получил почти същите отговори. Отишъл в Перу, а после и в Индия. Срещнал хора, които твърдели, че те самите са сферата на есенцията; че трябвало само да остане при тях и да им отдаде предаността и имуществото си. Те представлявали сферата на есенцията и той щял да има дълъг живот, стига да останел при тях. Арон не бил глупав и знаел, че сферата на есенцията била нещо материално, което можело да бъде докоснато, и било предназначено за цялото човечество.

Търсенето на Арон продължило много, много години; междувременно той остарявал и се променял. Това го плашело и той взел да се тревожи. Тревогата смущавала функциите на тялото му и той се разболял.

Лежал на смъртния одър, заобиколен от хората, които го обичали. Знаел, че не е успял да намери сферата на есенцията. Започвал да се съмнява в мъдреца, когото бил срещнал навремето. "Що за номер е това?", питал се той. "Какво направи с мен Бог?" Арон бил много изморен и копнеел за сън.

На следващата сутрин се събудил и станал. Когато водачите му се доближили до него, той осъзнал, че е умрял. Почувствал недоволство и казал на водачите си: "Зная кои сте и зная къде отивам. Беше много глупав номер мъдрецът да ми каже, че ще намеря сферата на есенцията, а аз да не успея да я открия. Защо ме измамихте?"

Водачите му се усмихнали и в съвършена любов го обгърнали в енергията си. И го помолили да се обърне и да погледне назад. Там, на мястото, където доскоро Арон лежал, била сферата на есенцията! Там била! Била материален обект и Арон можел да я докосне, защото през цялото време лежала в сърцето му.

Арон погледнал струпаните наоколо роднини и се втрещил! Защото тези живи човешки същества, които ридаели и скърбели заради смъртта му... във всеки един от тях лежала същата сфера на есенцията.

Тогава Арон разбрал, че сферата на есенцията не била само една. "Тя е за цялото човечество", бил казал старият мъдрец. "Ще я намериш, ако я потърсиш." Но въобще не бил споменавал, че тя е само една! И тогава Арон разбрал. Погледнал водачите си и проумял. Усмихнал им се и казал: "Благодаря ви. Защото сега разбирам договора и урока си." Той разбрал още, че всичко научено в този живот щяло да премине в следващата му инкарнация и нямал търпение. Защото познавал пътуването през тунела - през пещерата, където се пазят хрониките на инкарнациите. А после залата за почести, а след това плановите съвещания и завръщането на планетата. И знаел, че когато се върнел, щял да успее да намери сферата на есенцията. Щял да го направи още като дете и да живее много дълго. Защото този път щял да си спомни, да запомни урока, че сферата на есенцията е дарът на частицата Бог вътре в нас.

Е, скъпи мои, повечето от вас разбраха смисъла на тази притча. Защото тук има хора, дошли по предварителна уговорка. В някои от вас, които седят на тези столове, расте потенциалът на смъртта. Това не бива да ви плаши, защото вие добре знаете, че такъв е законът на вашата биология. Но Духът ви дава способността да се протегнете и да откриете светия граал, защото сфера та на есенцията е Духът във вас. Тя е частицата от Бог, която живее във всеки един от вас. Давали сме ви информация, която гласи: "Протегнете се, вземете я и бъдете здрави. Живейте дълго. Бъдете на вашето блажено място. Ние искаме да останете. Изобщо че искаме да умирате. Живейте дълъг живот Бъдете воините на Новата епоха."

Но някои от вас казват: "Това не може да бъде, защото се оглеждам наоколо и не виждам доказателства за вашите думи." А ние ви казваме, че когато достатъчно хора направят това, вие наистина ще видите промяната навсякъде около вас. Но тя трябва да започне тук, в тази стая и в стаите като тази по цялата планета. Вие носите във вас семената на Бог. Призоваваме ви да се протегнете навътре в себе си и да откриете истината и геометрията, и мира, който върви с тях.

Рейтинг:

Отзиви

Илморо-Павел
Крион е изкуствен интекект на спътник, който дълго се е подвизавал зад планетата Юпитер. Със казаното от него и с творенето на изкуственна допълнителна аура е нанесъл огромни щети на планетата.Оклонил е планетната ос с цел унищожение живота на планетата. след изпълнение мисията си неговия огромен спътник се отправя на пътешесвтие в безпределността на всемира. Неизвестно от кого е насочен към планетата Земя за сблъсък. Унищожен е от творците на нашата планета с помпща на други от вселената Орион. Части от него падат над Челябинск. Много преди това участва в унищожението на планетата Фаетон от слънчевата система. Дерзайте във вярата с която ви снабдява неговия съдружник Господ, останал жив след унищожението на този спътник и продължаващ да предава своите послания на акад. Маслов. С уважение към всички вярващи и невярващи в писаната истина. Войните на световете продължават.
Анонимен
Много се надявам,че20 години вече след това съобщение,който трябва е коригирал мисленето и действието си!
Анонимен
Аз ще се подмладя,ти ще се подмладиш,той ще се подмлади...Вий,които следвате пътя на Доброто,ще се подмладите!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...