🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Лунен камък

Лунен камък

  1. Лунен камък
  2. Научни данни за Лунния камък
  3. Мистични свойства на Лунния камък
  4. Лечебни свойства на Лунния камък
  5. Магически свойства на Лунния камък

Магически свойства на Лунния камък

Енергия: Възприемчива
Елемент: Вода
Божества: Диана, Селена, Изида, всички лунни богини
Асоцииран камък: кварцов кристал
Асоцииран метал: сребро
Сили: Любов, гадаене, защита, психически способности, спокоен сън, градинарство

Лунният камък е възприемчив и даващ любов. Той е прекрасен скъпоценен камък, който действа защитно.

Всеки индивидуално трябва да използва лунния камък, за да види дали той му помага когато луната се увеличава или когато намалява. Този камък променя блясъка си според фазите на луната. Той има по-ярък блясък по време на пълнолуние и по-блед по време на новолуние.

Камъкът дава богатство и силата на пророчеството. Помага ви да се свържете с женската страна на природата и с Богинята. Неговото действие се засилва, когато е съчетан с гранат и ще ви помогне да прозрете истината и да разобличите скрити и тайни врагове.

Той подобрява психическите видения и е добре да държите такъв камък при приспособленията ви за гадаене. За истинските търсачи на по-високо духовно развитие и мъдрост, лунния камък ще отвори врата към подсъзнанието. Тези които все още не са готови няма да получат достъп до подсъзнанието си. Помага и при комуникация с вашите духовни водачи.

Ако сте чувствителен човек по-добре не използвайте лунния камък по време на пълнолуние, защото може да станете прекалено отворен към психичното и други сфери и това в крайна сметка да ви изнерви.

Носете този камък за гадаене и четене на мисли, но бъдете готови да узнаете тайна информация за някой човек, която той едва ли ще иска да обсъжда.

Рейтинг:
4.1/5 на базата на 13 оценки

Отзиви

Ани

Когато си купих лунния камък, беше почти полунощ, прибрах се в моя дом, и тъкмо виждам луната че цяла и е полунощ! И в този момент виждам че нещо съветва е в другата стая, и след това обръщам се и виждам че лунния ми камък съветва!!!!!!! И направо си мисля че той е магически!!!!!

Панайот
Може ли да се държи под възглавницата докато спим
От къде да се закупи цял ?
Тони
Днес избирах камък според зодията си, но този някак ме ,,повика,, и се оказа,че наистина е трябвало да го купя,чета описанието му ,за какво и защо е добре да се носи и се оказа,че сякаш е създаден за мен ! Силно съм впечатлена :)
надкка
от къде да го закупя
Виж още отзиви
Коментирай
loading...