Назад до Самоконтрол и мотивация

Настройте езика на тялото, за да повишите по-бързо вибрациите си

Езикът на тялото има пряко влияние върху това как се чувстваме и вибрациите, които проектираме във Вселената. Затова трябва да имате едно наум, как се движите из пространството, ако искате да се чувствате спокойни, събрани и уверени.

Представяме ви няколко добри идеи, които ще ви покажат как да използвате езика на тялото, за да повишите своите вибрации. Опитайте се да ги приложите и вижте как ще се почувствате. Отново подчертаваме, че промяната на езика на тялото, може да бъде достатъчна, за да преодолеете емоциите си и да достигнете до по-високо вибрационно състояние.

Ето няколко полезни съвета, които могат да ви помогнат да повишите вибрациите си:

  1. Дръжте главата изправена с повдигната брадичка. Колкото по-изправени сте физически, толкова по-възвишени ще се чувствате емоционално.
  2. Придвижете раменете назад. Това ще подобри не само стойката ви, но ще ви накара и да се чувствате уверени в себе си.
  3. Когато комуникирате с хора ги гледайте в очите. По този начин контакта ще бъде по-социален и искрен.
  4. Дръжте погледа си нагоре, когато влизате в друга стая (не гледайте към земята). По този начин ще се чувствате социално по-доминиращи и ще намалите чувството на тревожност.
  5. Ръкостискайте се здраво, за да насърчите доверието помежду си.
  6. Не се поддавайте на изкушението да кръстосвате ръцете си. Това ви кара да се чувствате предпазливи и потиска способността ви да се доверявате на другите.
  7. Стойката ви трябва да е изправена, не се прегърбвайте. Приведената стойка ви кара да се чувствате кротки и плахи.

Ако искате да научите още полезна информация за езика на тялото, изгледайте клипчето по-долу. То показва нагледно как езика на тялото има силата да промени емоциите ни в положителна посока. Въоръжени с това знание, можете да направите съзнателни усилия да промените езика на тялото си, за да регулирате емоциите и повишите вибрациите си.

Рейтинг:
3.6/5 на базата на 8 оценки

Отзиви

НЕЛИ АНГЕЛОВА
КЛИПЧЕТО ТРЯБВА ДА ИМА НАДПИС С ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НЕ ВСИЧКИ ХОРА ЗНАЯТ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Коментирай
loading...