🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Природа и здраве

Невероятно! Жена доказа, че звуците могат да лекуват всичко!

Шери Едуардс е иновативна пионерка в аудиотехнологиите. Тя е разработила софтуер, който използва звуковите вълни, за да лекува всички известни на човечеството болести. Дали е възможно да бъде анализирано всяко ваше медицинско състояние, използвайки гласа ви? Можем ли да знаем за определено наше физическо състояние, преди още то да се е проявило? Според Шери Едуардс звуковите честоти са бъдещето на медицината и докато прочетете тази статия вие също ще се съгласите с това твърдение.
Шери Едуардс има състояние наречено отоакустични емисии, което й позволява да чува звуци, които другите хора не могат. Като малка тя си мислила, че всеки има нейните способности, но скоро осъзнала, че притежава нещо уникално.
Шери е в състояние да разчита физическите дисбаланси на всеки човек, само като слуша звуковите вълни на гласа му. Например веднъж тя казала на един човек, че трябва да отиде на преглед, заради щитовидната жлеза. Този човек се чувствал добре, но скоро посетил своя лекар, който потвърдил, че наистина има проблем със сърцето, причинен от щитовидната жлеза. Този преглед подтикнат от Шери на практика спасил живота на човека.
Благодарение на способностите си Шери е била наета от правителството на САЩ , за да разработи аудио технология с която да диагностицира хората, посредством техните звукови вълни.
Шери има уебсайт на който можете да намерите безплатен софтуер, наречен “Personality Profiler”. Този софтуер анализира гласа и дава информация за физическото ви състояние. Технологията се нарича “nanoVoice”  и може да бъде свалена напълно безплатно на следния адрес: www.soundhealthoptions.com или www.soundhealthinc.com
Очевидно е, че големите фармацевтични компании се интересуват живо от шума, който предизвиква тази нова технология, защото тя може да премахне нуждата от медикаменти. Те не се интересуват от намирането на лек за болестите, защото това ще свие драстично печалбите им от лекарствата, които се пият цял живот. Технологията на Шери е такъв лек, който помага в действителност да се излекуваш, а не да изпиташ временно подобрение.
Представете си пълно отстраняване на раковите образования. Шери твърди, че нейната технология може да преобразува всички злокачествени образования в доброкачествени. Тя заявява, че посредством технологията й може да се намери лек за всяка една пандемия само в рамките на няколко дни.

Кратка биография на Шери Едуардс:
Шери Едуардс е пионер в областта на Биоакустичната биология. Нейните 30 годишни изследвания се използват от Института по Биоакустична биология в Албъни (Institute of BioAcoustic Biology in Albany, OH).  Шери и нейният екип използват човешкия глас и свързаните с него честоти, за да помагат на хората да решат здравословните си проблеми, като: дегенерация на макулата, множествена склероза, главоболие, мускулни болки, мозъчни травми, проблеми с теглото и хранителни проблеми. Технологията представена от нея е истински пробив в областта на науката. Тя може да ви донесе здраве и благосъстояние за каквото дори не сте предполагали. Трудовете на Шери Едуардс и ефектите от Биоакустичната биология вече са признати от редица престижни медицински енциклопедии. Според Едуардс Биоакустичните звуци и техния спектрален анализ могат да открият скритите стресови точки в тялото, които причиняват болестите. Звуковите отпечатъци могат да определят ниските или високи граници на токсини, патогени и хранителни добавки. Освен това звуковете отпечатъци могат да дадат информация за най-ефективния метод на лечение за всеки конкретен човек. Подлагането на тялото на подходящ нискочестотен звук, определен благодарение на гласовия анализ, може да контролира болката, телесната температура, сърдечния ритъм и кръвното налягане. Освен това тези звуци могат да регенерират телесна тъкан и да облекчат симптомите на много болести (включително и такива, които се смятат за нелечими).

Рейтинг:
3.8/5 на базата на 11 оценки

Отзиви

fatmir
kako mogu da se izlecim od sponduloza i nesonica
Виж още отзиви
Коментирай
loading...