Назад до Технологии и развитие

Новият бизнес с бебешки колички

Има артикули, чието по-голямо или по-малко търсене се влияе от сезона, кризата, модата и т.н. Това не се отнася за бебешките колички, тъй като раждането на дете не се влияе от сезоните или модата. Затова те са търсен артикул, от който се нуждае абсолютно всяко семейство с бебе.

Новият бизнес с бебешки колички гарантира добри приходи, особено ако се доверите на реномираната марка ЗИЗИТО.

Швейцарски маркови колички с гарантирано качество

Пазарът предлага много модели бебешки колички на различни производители. Както при покупката на автомобил, един от критериите, който ръководи всеки родител при избора превозно средство за рожбата си, е марката на изделието.

„ZIZITO SA“ произвежда модерни бебешки колички. Седалището й се намира в град Фрибур, Конфедерация Швейцария. Компанията е превърнала в своя мисия изработването на качествени бебешки и детски продукти на конкурентни цени. Количките стигат до българските потребители с помощта на „Зизито БГ“, който е официален дистрибутор на продуктите на Zizito – Switzerland.

Количките с марка ZIZITO са проектирани в Швейцария и са произведени в съответствие с високите международни стандарти. Предлаганите изделия са с доказано качество, което е гаранция за здравето на децата и спокойствието на техните родители. Производителите и търговците на продуктите за деца поставят сигурността им на първо място. Затова всеки артикул, който се появява на пазара, е придружен от сертификат за безопасност – SGS Швейцария.

Заради сигурността на бебето количките са снабдени с предпазен борд, обезопасителни колани с 5-точково заключване и обезопасителни ленти за китката на детето.

Предвидени са и важни други екстри към структурата на бебешките колички, гарантиращи сигурността: заключване на колелата и спирачна система. Количките са направени от здрави и безопасни за здравето материали, като подплатите и други елементи могат да се свалят и почистват.

Какви бебешки колички предлага ZIZITO?

Продуктите с марка ZIZITO са с швейцарска конструкция и дизайн. В онлайн каталога има подробното описание на всеки продукт, придружено от илюстративни фотографии. Компанията предлага колички за всеки сезон, а според възрастта на детето, те са за новородени до 3 месеца, за 6-8 месеца, за 9+ месеца и т.н. Много
практичен избор са комбинираните колички – 3в1 и 2в1, а някои модели имат възможност за обръщане на седалката.

 

Всяко бебе се чувства много комфортно в швейцарска количка, защото седалките, опората за гърба и стойките за крачета могат да се регулират. Амортисьорите също спомагат за удобството при движение на количката. Количките се ползват и в по-хладно време и децата трябва да са защитени. Затова някои колички имат покривало за крачета. Майките пък са доволни от наличието на голям багажник и стойка за чаша. Допълнителен бонус за малчуганите е, че детските превозни средства имат сенници с мрежести визьори.

В каталога са описани всички важни размери на количката: в разгънато положение; в сгънато положение; размерът на предните и задните колела.

Цветовата гама би задоволила всеки родител, който иска количката освен удобна, да е и красива. Предлагат се не само в традиционните за момчетата синьо и бонбонено розово за момичетата. Има едноцветни, двуцветни и многоцветни варианти, а много от разцветките са подходящи за двата пола. Съществува опция базовият цвят да бъде подменен с друг.

Триколките – забавното превозно средство за малчугани

На порасналите бебета, които вече могат да ходят, количките на четири колела започват да им омръзват. Трябва им ново предизвикателство и известна самостоятелност, каквото предлагат триколките. Те са за деца от 18 до 24 месеца.

Триколката дава усещане на малчуганите, че управляват сами. На практика забавното превозно средство има дръжки, с които родителите могат да контролират движението.

Триколките притежават и здрави спирачки. За радост на децата има тромба с клаксон, а сенник ги предпазва от слънчевите лъчи.

Практичен пластмасов кош за съхранение, а също и малък преден кош, дават възможност за майките да носят със себе си необходимите за разходката вещи.

 

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...