Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Април 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Април 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Април 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Април
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Април

Лична година 4, 5, 6 месец Април

ЛИЧНА ГОДИНА 4 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Упоритостта, както и търпението ви е безспорно. Вие живеете ежедневно с мисълта за неотложните неща, които за други изглеждат твърде обикновени, но успявате да вземете от тях най-доброто и печелившото. Чувствате себе си като вклинени в нещата, които желаете да постигнете, защото чувството ви за дълг е болезнено.

Настойчивостта, с която преследвате целите си е забележителна, като запазвате вътрешно мълчание, непроницаемост и непроникновеност. Затворени в себе си, вие настръхвате при всеки опит да се навлезе в територията ви и да се разчетат намеренията. Отблъсквате със сила всеки такъв опит и оставате недосегаеми. Аскетичната ви осанка и възпитание, наред със силата на характера ви дават възможността да центрирате своите действия и да игнорирате и изключите всичко останало. Вие сте издръжливи и не само, че оцелявате в този неприветлив и понякога враждебен свят, но успявате да постигнете своето с неочаквана от вас дълбочина и осмисляне на процеса. Вашата търпеливост израства значително в качествен смисъл, като механичното извършване на определени и предварително запланувани от вас действия се трансформира в осъзнаване и съживяване на света. Приемането на допълнителни елементи не само, че не ви стресира, но ви очовечава и превръща в активна и променяща се личност с решимост и собствено мнение. Преодолели емоциите, вие можете да съзрете мотивите за поведението на другите и имате особена чувствителност към всеки фалш и лъжа, така че е много трудно да бъдете заблудени.

Макар и да допускате трудно до себе си, ако някой все пак достигне вашето сърце и се нарече ваш приятел, това е за цял живот. Дълбочината и верността ви нямат подобни.

Ключова дума: Настойчивост – постоянството в усилията и упоритостта създават усещане за динамика и интензивност.

Образ: Разказите на А. Азимов от книгата му „Аз роботът“ – в един момент на развитие на роботите добиват правото да действат като хора. От машини се превръщат в почти хора.

Работа: За вас нещата имат определена стойност, когато притежават възможно най-конкретната реализация. Всичко, което е отвлечено, всяка абстракция и неприложима за момента идея за вас е не само лишена от смисъл, но и доста опасна.

Вие се явявате идеалният изпълнител – точен, акуратен, съвестен, изпълнителен и работещ със страст и жар. Но ако усетите някаква несправедливост и разминаване с вашите очаквания, вие притежавате голяма вътрешна сила и можете да преобърнете неочаквано за всички намеренията и посоката си и да извършите трансформация или преврат. И колкото и да изглеждате безобидни, вие сте опасни именно с тази непридвидимост на реакциите си, сила и издръжливост, както и способността да осъзнавате нещата в дълбочина, да съзирате корените и намеренията на хората. Можете да работите неуморно, но само при условие, че очаквате конкретни резултати и добро заплащане. За вас доброто заплащане е естествената реализация и възнаграждение на всеки труд. В противен случай той не би имал смисъл.

Любов: Изпитвате нужда от дълбока и силна страст, но ви е трудно да я осмислите, признаете и изразите. Ставате заядливи, затворени и своенравни, защото ви изгаря силен вътрешен огън, за който не говорите. Когато обаче напрежението избие и нещата си дойдат на мястото, вие сте солидни, търпеливи и активни любовници, изпълнени с желание

Препоръчително поведение: Тази мрачна и потискаща атмосфера плаши и отблъсква. Научете се да издържате на светлината и сложете повече колорит и ярки цветове в него.

Възможни събития в близко бъдеще: Опитвате се да изградите солидна и издръжлива основа за себе си, за да се включите в сложни и дори опасни дела и да се чувствате подсигурени.

Прилежната ви работа закономерно ви носи големи доходи и печалби.

Твърдо сте решени и ще доведете трудна задача докрай.

Ще получите голяма доза енергия, за да издържите докрай някаква изпитание в работа.

Някакво напрежение в дома или работата поради неизяснени обстоятелства.

Някаква тайна тегне и пречи за отвързването на възел.

Лидерската позиция, която получавате е с цената на много търпение, усилия и работа..

ЛИЧНА ГОДИНА 5 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Бързината, с която взимате решение за честа смяна на посоката може да се окаже излишно драматична и да доведе до външни и вътрешни конфликти. Независимо от това вашата решителност може да подпомогне стартирания процес за промяна и решимост и да излезете отвъд сигурността на познатото вече, като навлезете в света на големите решения, които водят до значими резултати. И все пак може ли един такъв резултат да оправдае сътресенията, които пораждат внезапните ви решения. Вие не се съобразявате с никой и нищо, когато сте решили да действате и сте напълно непредвидими. Добре е, че притежавате някаква вътрешна логика и умеете да се ориентирате в наглед хаотични и напълно объркани събития, така че да довеждате нещата неочаквано за всички до успешен и впечатляващ финал.

Наред с това успявате да наложите динамично темпо, като се целите в най-високата цел. Не можете да търпите застоя и всеки намек за поддържане на положението за по-дълъг период ви кара да мобилизирате в себе си наличните сили. Макар и чести, промените не са непоследователни, поне за вас и се придържате към някакъв план, с който само вие сте наясно. Това е така, защото искате от тези промени да произтече нещо, което да ви ползва, а поради честите смени на посоките ползите могат да бъдат много. Но ако не достигнете до добрия за вас финал, разрушенията са непредвидими.

Имате щедро сърце и обичате да раздавате онова, което ви принадлежи. Не изпитвате силно чувство за собственост и не се замисляте, когато става дума да покажете своята благодарност и задоволство. И все пак, колкото и да държите и да сте благодарни на онези, които са били до вас, вие не се отпускате нито в демонстрирането на прекалено топли чувства на приятелство и привързаност, нито в проява на доверие, което според вас може да бъде опасно, когато нещата се променят и с тях се промени конфигурацията от фигури на игралното поле.

Ключова дума: Неравноделност, непредвидимост – липсата на постоянно темпо и ритъм, както и яснота по отношение на резултатите от действията.

Образ: Вие сте в гъста гора в тайгата. Успявате да се ориентирате добре, макар нещата да изглеждат объркани и невъзможни за спасение.

Работа: В работата си сте организатори на динамични акции, свързани с конкретни подобрения. Вие обичате нещата да се движат бързо, а вашата състезателна натура иска да пробва всяка новост, за да се стигне до най-добрия възможен резултат. Това често е уморително и безсмислено за хората от екипа, които не са в състояние да насмогнат на вашето темпо. То е твърде изнервящо и изисква огромно внимание, светкавични решения и действия.

Любов: Макар и да започва на игра, вие бивате въвлечени и това ви прави нервни и избухливи, защото не сте свикнали с подобно обвързване на вниманието.

Препоръчително поведение: Внимавайте с динамиката и желанието всичко да става на мига.

Възможни събития в близко бъдеще: Въпреки че сте променливи на моменти, вие успявате да запазвате и овладеете положението и да поддържате стабилитет.

Далечни и близки пътувания и много конкретни резултати.

Точното ви око и хапливият ви език ви създават врагове.

Реализация на ваши проекти, които са били трудни за изпълнение, защото досега не са прокопани пътеките за тях.

Динамични и светкавични промени. Отпушване.

Неумението да се изясните след някакво недоразумение или лъжа води до край на близки отношения.

Сериозно и изненадващи предложения за пътуване далеч.

Важна промяна събира голям екип в едно.

ЛИЧНА ГОДИНА 6 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Редът около вас е свързан с факта, че не променяте нещата, а ги оставяте да съществуват такива, каквито са били, и са. и се надявате и да бъдат. Обичате да владее закона навсякъде, което създава спокойствието, така необходимо ви, за да се чувствате значими и сигурни на своето място. Вие най-добре знаете, че камъкът си тежи на мястото и затова стоите неотклонно на една определяна позиция, като всяка промяна е травмираща, нарушавайки естествения ритъм на живота ви. Зададените и обмислени предварително цели задават посоката на действие, но нещата се случват спокойно, защото са очаквани и предвидени. Всичко, което се явява с гръм и трясък крие опасността да разруши това обхващащо се с един поглед ваше пространство. В подобни ситуации сте стъписани и уплашени и загубвате представа за цел и накъде сте поели.

Вашите приятели са старите ви приятели и там нищо ново не се случва. Трудно можете да разчупите този постоянен кръг, за да влезе в него някой нов и непознат за вас човек. В старата и ежедневна среда вие сте спокойни и се чувствате важни и значими, а това чувство ви е необходимо, за да постигнете комфорт и мир със себе си.

Ключова дума: Постоянство – за вас благоприятният изход на всеки акт може да се търси в непрекъснатите усилия, които се влагат за неговото извършване.

Образ: На върха на вашата къща имате кула, където е вашата стая. Там събирате мислите си и планувате своите бъдещи цели и задачи.

Работа: Обичате своята работа. Вие дълго сте я търсили, защото това е вашата дейност и тя ще ви помага да се чувствате значими и удовлетворени. Не скъпите усилията си и влагате всичко от себе си, въпреки че това “всичко” не означава някакви новаторски приноси. За вас работата върви добре по улегналите и познати вече пътища, където нещата, които се случват са максимално обезпечени и сигурни.

Любов: Любовта ви привлича със сигурността, която можете да получите от един сериозен и честен партньор. Големите и разрушителни страсти са далеч от полезрението ви и макар и вие понякога да усещате прииждащата приливна вълна на страстта, я отпъждате с категоричен и нетърпящ възражение жест.

Препоръчително поведение: Зададените и обмислени предварително цели задават посоката на действие, но нещата се случват спокойно, защото са очаквани и предвидени. Всичко, което се явява с гръм и трясък, крие опасността да разруши това обхващащо се с един поглед ваше пространство. В подобни ситуации сте стъписани и уплашени и загубвате представа за цел и накъде сте поели.

Възможни събития в близко бъдеще: Държите да наложите себе си по някакъв начин, който обаче със своята стандартност не ви дава много шанс да изпъкнете.

Предстои ви силна и стабилна връзка.

Липсата на отстъпчивост довежда до охлаждане на отношенията в любовта или в семейството.

По лесен за вас начин успявате да се наложите в работата.

Силни дни на материална независимост в дома ви.

Предстои ви смяна на жилището и влизане в ново жилище.

Разправии и липса на диалог в семейството.

Материална обезпеченост в семейството ви.

Вие сте излишно своенравни и неотстъпчиви и губите така естествените си съюзници.

Ще наложите своя стил в една връзка.

Липсата на въображение в семейството ще ви донесе проблеми.

Предстои ви закупуване на ново жилище.

Рейтинг:

Свързани продукти

НАТУРАЛЕН АКВАМАРИН – символ на чистота и мир
12.90
лв
100% Естествени камъни
СУОНСЪН УБИКВИНОЛ (БИОАКТИВЕН КОЕНЗИМ Q10) капсули 100 мг * 60
106.82
лв
Безплатна доставка + ПОДАРЪК ИЗНЕНАДА!
УБИКВИНОЛ меки капс. 100 мг. * 50 СОЛГАР
133.95
лв
Безплатна доставка + ПОДАРЪК ИЗНЕНАДА!

Отзиви

Коментирай
loading...