Назад до Виждане и разчитане на аурата

Определяне на основните цветове на аурата

Аура цветна диаграмаПреди да сте успели да развиете способността си да виждате цветовете на аурата, вие все пак можете да определите основните й цветове с помощта на радиестезията. Можете да използвате вашите радиестезични пръчки или махало. Помнете, че подсъзнанието вече възприема енергиите на аурата. Вие просто досега не сте можели съзнателно и видимо да ги долавяте. Радиестезичните пръчки и махалото ви помагат да извлечете тези подсъзнателни усещания и да ги насочите към съзнателните си възприятия.

Можете да използвате като помощни средства схемите.

 1. Ако ще използвате радиестезичните пръчки, направете си една кръгова схема. Нарисувайте я върху лист бяла хартия, с диаметър най-малко 30 сантиметра. Вместо да пишете имената на цветовете върху схемата, вие можете да решите да оцветите всяка част от нея в съответния цвят. Ако изберете да използвате махалото оцветете квадратчетата с цвета, съответстващ на написаната първа буква от него.
 2. Отделете известно време за релаксация и поставете и двете си стъпала плътно върху пода Положете лактите си върху равната повърхност, върху която лежи и схемата. При процедура с радиестезични пръчки вие ще използвате само една от пръчките. Дръжте пръчката достатъчно надалеч от себе си, така че краят на пръчката да не докосва никоя част от вас самите. Пръчката трябва да може напълно свободно да върти и да описва пълен кръг. Леко дръжте пръчката така, че дланта ви да бъде над центъра на кръга. В този момент се фокусирайте върху човека, чиято аура ще разчитате, или върху себе си, ако става дума за вас. Ако ще разчитате собствената си аура, затворете очи и мислете за себе си.
 3. Сега си задайте няколко въпроса. Направете го мислено, но ако желаете, задайте ги и на глас:
  "Какъв е основният цвят в аурата на ___?"
  Направете пауза и оставете пръчката да се извие и да посочи онази част от диаграмата, която съдържа съответния цвят. Бихте могли да зададете въпроси и за второстепенните цветове: "Кой е следващият най-важен цвят в аурата на ___ ?"
  Ако пръчката сочи към мястото на границата между два цвята, концентрирайте се върху значението и на двата. Помнете, че съществуват множество нюанси и оттенъци в един цвят и не всеки от тях може да бъде нарисуван на схемата. Може би ще ви се наложи да използвате въпроса: "Кой от цветовете на диаграмата е най-близък до цвета в аурата на ___ ?"
 4. При схемата за махалото процесът е същият. Поставете лакътя си върху равна повърхност, така че махалото да виси от 7,5 до 15 сантиметра над схемата с цветовете. Започнете с края на схемата и преминете през всички цветове.
  За да определите ауричните цветове, вие ще използвате отговорите с "да" и "не" на махалото. Отново задайте своите въпроси: "Черният цвят част ли е от аурата на ___ ?", "Червен ли е основният цвят в аурата на ___ ?" и т.н. Обърнете внимание на начина, по който отговаря махалото. Оставете го да ви даде своите отговори с "да" или "не". Освен това обърнете внимание и на това колко уверено и категорично отговаря то.
  Колкото е по-ясен отговорът и реакцията му, толкова по-силен и наситен може да бъде съответният цвят в аурата.
 5. Преминете с махалото през всеки от цветовете на диаграмата. Още веднъж помнете, че трябва да формулирате въпроса си така, че отговорът му да бъде даден с "да" или "не". Можете да използвате и следните въпроси, които ще ви помогнат да локализирате местоположението на съответните цветове:
  • "Това червено над главата ли е?"
  • "Това зелено показва ли нещо за физическото тяло?"
  • "Синьото тъмносиньо ли е?
  • "Жълтото над (или под) главата ли е разположено в аурата?"

Не се страхувайте да експериментирате. Колкото повече използвате тези уреди, ще ставате толкова по-съзнаващи, че вашите енергии се простират отвъд физическите ви граници. Вие засилвате своето долавяне и премахвате бариерите, които ограничават настоящите ви физически сетива.

Рейтинг:
3.7/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...