Назад до Виждане и разчитане на аурата

Виждане аурата на другите

Следващата стъпка е да започнем да работим с цел да видим аурата на другите хора. Ако вече сте изпълнили упражненията, би трябвало да сте в състояние да започнете да получавате забележими резултати в рамките на един или два месеца. Това зависи от постоянството на практиката ви и от вашата настоятелност.

  1. Нека партньорът ви застане срещу вас и с гръб към някоя бяла и празна стена. В началото е най-ефективно да използвате слабо осветена стая. Застанете прави или седнете на около 2,5-3 м пред партньора си. Трябва да можете да го виждате от главата до пръстите на краката му, както и една обширна бяла повърхност, която го заобикаля.
  2. Започнете с фокусиране на зрителното ви ниво към челото на партньора ви. Тръгвайки от челото, завъртете очите си по посока на часовниковата стрелка около тялото му. Направете това колкото можете по-бързо, осъществявайки няколко завъртания. На този етап вие просто активирате конусите и пръчиците в очите си.
  3. Върнете фокуса си на челото или на върха на главата на партньора ви. Поддържайте концентриран фокус върху тази точка в рамките на 15-30 секунди.
  4. Сменете концентрирания фокус с полуфокусиране, обхващащо широка част от заобикалящата тялото на партньора ви повърхност. Задръжте този полуфокусиран поглед и наблюдавайте пасивно. Обикновено най-ясно изпъква аурата на главата и раменете. Ако е необходимо, повторете процедурата. Вие започвате да виждате аурата на другите!
Рейтинг:
4.6/5 на базата на 7 оценки

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ВЪРБИНКА 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
42.50
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Зи
Аз не виждам аура, но усещам енергията. За това не мога да стоя дълго време сред много хора. Освен това наскоро ми се случи телепатична връзка, с напълно непознат човек - полудявам ли или си има някакво обяснение това?!
tallong
Виж във раздел Аура :)
Aни
Виждaм рaзлични цветове нa рaзлични хорa ,кaкво ознaчaвaт рaзличните цветове?
"Българка съм.." (цитат от "Да пробудиш Драконче")
В интерес на истината и аз мога от малко момиче да виждам аурите. Забелязвам го навсъкъде където отида. Като цяло ми е много интересно дали ще успея да добия по-добри умения ще се види с времето и постоянството. Поздрави на всички хора, бъдете здрави и в хармония! (:
Kiubi
ne se karaite ili obijdaite. V tova nqma nikakuv smisal :D az sam nachinaesh vav vijdaneto na aurata, no se nadqvam ne slet dulgo vreme da USPEQ i az :D
Коментирай
loading...