КВЕРОЦИН - адекватният имунен отговор
Назад до Виждане и разчитане на аурата

Виждане аурата на другите

Следващата стъпка е да започнем да работим с цел да видим аурата на другите хора. Ако вече сте изпълнили упражненията, би трябвало да сте в състояние да започнете да получавате забележими резултати в рамките на един или два месеца. Това зависи от постоянството на практиката ви и от вашата настоятелност.

  1. Нека партньорът ви застане срещу вас и с гръб към някоя бяла и празна стена. В началото е най-ефективно да използвате слабо осветена стая. Застанете прави или седнете на около 2,5-3 м пред партньора си. Трябва да можете да го виждате от главата до пръстите на краката му, както и една обширна бяла повърхност, която го заобикаля.
  2. Започнете с фокусиране на зрителното ви ниво към челото на партньора ви. Тръгвайки от челото, завъртете очите си по посока на часовниковата стрелка около тялото му. Направете това колкото можете по-бързо, осъществявайки няколко завъртания. На този етап вие просто активирате конусите и пръчиците в очите си.
  3. Върнете фокуса си на челото или на върха на главата на партньора ви. Поддържайте концентриран фокус върху тази точка в рамките на 15-30 секунди.
  4. Сменете концентрирания фокус с полуфокусиране, обхващащо широка част от заобикалящата тялото на партньора ви повърхност. Задръжте този полуфокусиран поглед и наблюдавайте пасивно. Обикновено най-ясно изпъква аурата на главата и раменете. Ако е необходимо, повторете процедурата. Вие започвате да виждате аурата на другите!
Рейтинг:
4.6/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

Зи
Аз не виждам аура, но усещам енергията. За това не мога да стоя дълго време сред много хора. Освен това наскоро ми се случи телепатична връзка, с напълно непознат човек - полудявам ли или си има някакво обяснение това?!
tallong
Виж във раздел Аура :)
Aни
Виждaм рaзлични цветове нa рaзлични хорa ,кaкво ознaчaвaт рaзличните цветове?
"Българка съм.." (цитат от "Да пробудиш Драконче")
В интерес на истината и аз мога от малко момиче да виждам аурите. Забелязвам го навсъкъде където отида. Като цяло ми е много интересно дали ще успея да добия по-добри умения ще се види с времето и постоянството. Поздрави на всички хора, бъдете здрави и в хармония! (:
Kiubi
ne se karaite ili obijdaite. V tova nqma nikakuv smisal :D az sam nachinaesh vav vijdaneto na aurata, no se nadqvam ne slet dulgo vreme da USPEQ i az :D
Виж още отзиви
Коментирай
loading...