Назад до Виждане и разчитане на аурата

Усещане на външни въздействия

При това упражнение вие работите за повишаване на своята чувствителност към докосването, въздействието или нахлуването на външни енергии в собственото ви аурично поле. За това упражнение ще се нуждаете от партньор.

  1. Отделете известно време, за да релаксирате, а после застанете прави с гръб към някоя стена и затворете очи.
  2. Вашият партньор трябва да застане в другия край на стаята.
  3. Идеята в този случай е партньорът ви тихо и бавно да започне да пристъпва към вас, докато бъдете в състояние да го усетите в обсега на ауричното си пространство. Партньорът ви пристъпва към вас стъпка по стъпка, правейки пауза между всеки две крачки.
  4. Дръжте очите си затворени и усещайте стаята единствено с ума и аурата си. Може да поставите памук в ушите си и да завържете очите си с кърпа, така че да няма насочващи ви зрителни или слухови възприятия. Обърнете внимание на всяка промяна, която почувствате или доловите.
  5. Колко близко се приближи партньорът ви, преди да го усетите? Какви усещания изпитахте? Можете ли да усетите кога партньорът ви се движи от единия край на стаята към другия? Включете трети и четвърти човек. Можете ли по-лесно да усетите енергиите им, ако те се приближат към вас заедно?
  6. Освен всичко друго, това упражнение е едно добро за експериментиране и за забавление. Не се страхувайте да го адаптирате или да го променяте. Преди да започнете, отбележете си някаква точка, отстояща на 1,80-2,50м от вас. Когато затворите очи и започнете упражнението, останете фокусирани върху тази точка. Можете ли да усетите кога вашият партньор я пресича? Какво точно чувствате? Какво се случва, ако двама души пресекат тази точка?

Сега вие научавате, че се простирате отвъд физическото си тяло. Вие развивате по-голяма чувствителност към цялостното си аурично поле, а увеличавайки сензитивността, вие ще увеличите и визуалното си възприятие.

Рейтинг:
4.4/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

Анонимен
НЕДЯЛКА ОВЧАРОВА
Виж още отзиви
Коментирай
loading...