Назад до Виждане и разчитане на аурата

Измерване на аурата

  1. Измерване на аурата
  2. Измерване на аурата с радиестезични пръчки
  3. Измерване на аурата с махало

Съществуват много нови електронни приспособления, които могат да измерват енергийното поле около човешкото тяло. За съжаление средностатистическият човек никога няма да може да си позволи да купи повечето от тях. Това в никакъв случай не означава, че ние не можем да определим размера на собствените си аурични полета. Ние сме в състояние да измерим размера и силата им с висока степен на точност чрез уреди, които всеки може да си направи и да използва. Тези уреди са част от науката радиестезия.

Радиестезията е метод, чрез който се определя енергийната радиация или излъчване. Това включва използването на някакъв инструмент, чрез който се измерва силата на определена радиация. Радиестезията е система за превръщане на недоловимите реакции на нервната система към фините енергии в такива, които са различими и видими. Двата най-разпространени радиестезични уреда са радиестезичните пръчки и махалото.

И двете приспособления ви помагат в общуването с нива на съзнанието ви, които разпознават фините енергийни полета, с които влизате във взаимодействие. Фактът, че вие постоянно взаимодействате с външни енергии, вече бе обсъден. Вие не винаги осъзнавате този факт или пък просто не го признавате. Радиестезичните пръчки и махалото ви помагат да се свържете с онази част от вас самите, която възприема това взаимодействие.

Радиестезичните пръчки и махалото са инструменти за общуване с подсъзнанието. То възприема всяко взаимодействие с външни енергии - без значение колко фини и недоловими са те. С помощта на тези инструменти вие достигате до по-голяма способност за възприемане. Радиестезичните пръчки и махалото се превръщат в продължение на очите ви. Те свързват нервната ви система (и действащото чрез нея подсъзнание) и онези енергийни полета, с които влизате във взаимодействие.

Историята и на двата радиестезични инструмента е древна. Въпреки че обикновено са смятани за психични инструменти, радиестезичните пръчки и махалото се използват и в доста традиционно консервативни области от живота. Те са били употребявани по време на военни действия с цел локализиране на подземни мини, тунели и други. Множество компании, ангажирани с поддръжка на съоръжения, обучават своите техници да ги използват, така че да бъдат разкопавани единствено онези участъци, в които се намира съответната повреда. Въпреки че някои хора се надсмиват на използването им, тяхната точност постоянно се потвърждава от традиционните научни методи и уреди.

Вашето висше съзнание или разум общува с вас чрез нервната ви система, изпращайки ви сигнали. Радиестезичните уреди (като радиестезичните пръчки и махалото) усилват тези сигнали за общуване. Ето защо вие можете да ги възприемете и да ги разтълкувате. По този начин разкривате други сензитивни канали към тези фини енергии на живота.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
kade moga da se zapi6a na kurs po radiestezia
Виж още отзиви
Коментирай
loading...