Назад до Измерване на аурата

Измерване на аурата

  1. Измерване на аурата
  2. Измерване на аурата с радиестезични пръчки
  3. Измерване на аурата с махало

Измерване на аурата с махало

Измерването на големината на аурата с махало не е толкова лесно, колкото с радиестезичните пръчки, но все пак може да бъде извършено. В действителност има два начина, по които това може да бъде направено, и всеки един от тях допълва другия.

Първият от тях е просто чрез задаване на въпроси. Използвайте своите схеми за отговори с "да" и "не". Задайте си въпроси за размера на своята аура: "Моята аура от 4,5 до 6 метра ли е?", "Моята аура от 3 до 4,5 метра ли е?", "Размерът на аурата ми между 0 и 3 метра ли е?" Започнете с общи въпроси от този род, а после стеснете спецификата им до по-конкретни запитвания. "Моята аура 3,30 метра ли е?", "Моята аура 2,40 метра ли е?"

Вторият метод е подобен на този, използващ радиестезичните пръчки. Нека съответният човек застане на 6 метра пред вас. Отделете няколко минути, за да релаксирате. Кажете на себе си и на махалото, че искате да получите информация за аурата на този човек. По този начин ще избегнете намесата на отговори за вашата собствена аура.

Бавно и внимателно пристъпете напред. Тъй като движите тялото си, съществува много по-голяма вероятност да накарате махалото да се люлее. Поради тази причина е най-добре да използвате кръгообразното движение като показател за контакт с аурата на съответния човек. Въртенето по посока на часовниковата стрелка като положителен отговор в този случай е ефективно.

След всяка стъпка напред оставяйте махалото да се успокои и след това да ви отговори. Въпреки че това става малко бавно, то е напълно ефективно. Въпреки че точността не е стопроцентова, вие все пак задълбочавате възприемането на своите фини енергии.

Рейтинг:

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ВЪРБИНКА 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
42.50
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
МАХАЛО РОЗОВ КВАРЦ
13.60
лв
100% Естествени камъни

Отзиви

Анонимен
kade moga da se zapi6a na kurs po radiestezia
Коментирай
loading...