🎁 Бъдете готови за КОЛЕДА! SWANSON - ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СЕПТЕМВРИ
Назад до Виждане и разчитане на аурата

Усещане на аурата

Когато става дума за аурата, повечето хора могат да бъдат причислени към една от следните две категории. Първата са хора, които обикновено не вярват, че съществува такова нещо като аурично поле. Втората категория включва онези, които може да вярват, че наистина съществува енергийно поле, но се съмняват, че то може да бъде видяно. За щастие, ние можем да докажем, че аурата съществува и че тя може да бъде видяна.

Повечето хора разбират или преживяват нещата само дотолкова, доколкото това им е необходимо или наложително в непосредствения им индивидуален живот. В наши дни хората са твърде невежи относно функциите и дейностите на физическото тяло. Съществува едно отношение, изразяващо се в схващането, че щом има лекари и специалисти, не трябва да си губим времето в занимания със себе си. По този начин се отказвате от отговорностите си и от голяма част от вътрешната си сила и възможности за контрол. Когато сте толкова небрежни спрямо собственото си физическо тяло и неговите енергии, няма нищо чудно, че съществува подобна силна предубеденост към по-фините жизнени енергии.

Този текст има за цел да задълбочи и засили вашето осъзнаване и долавяне на по-фините енергийни полета около вас. Тя ще ви помогне да усетите и да видите енергийните излъчвания на тялото. Ще ви помогне да разберете влиянието им върху вас. Практиката и настойчивостта са ключът към тези упражнения.

Упражненията са организирани по един прогресиращ начин. В началото са прости енергийни упражнения, които да ви помогнат да започнете да чувствате и долавяте някои от по-фините аурични енергии. Те са в основата на упражнения, които ще ви помогнат не само да почувствате енергиите, но и наистина да ги видите.

За нещастие, когато стане въпрос за аурата, често се сблъскваме със системата от вярвания на съответната личност. Независимо от научното потвърждение, ако се поддържа вярването, че подобно нещо не съществува, задачата за достигане до ново разбиране или схващане може да се окаже доста трудна. Повечето хора израстват с малко или с никакво познание за фините енергии на живота. Всяко свързано с тях преживяване или усещане бива приписвано на едно свръхактивно въображение. Тези упражнения ще ви помогнат да преодолеете и отстраните тези остарели или ограничени мисли и представи. Те ще пробудят отново и ще разширят фините ви възприятия, които по време на детството ви са били подтиснати. Те ще повишат вашата сензитивност и ще развият и засилят зрителното ви възприемане на аурата.

Времевата рамка, в която се усещат първите резултати, варира според съответната личност. Настойчивостта и упорството са ключът към всичко. В началото с някои упражнения ще постигате повече успех, отколкото с други. Не се обезкуражавайте при евентуален неуспех по време на първоначалните си опити да усетите и да видите аурата. Както и при всяка друга способност, и тук ви е необходимо време и практика. Помнете - виждането на аурата е нещо естествено за всеки от нас! Възможността да го правим е лежала закърняла в нас в продължение на много години. Вие трябва да започнете да "разтягате" тези неизползвани мускули и умения бавно и настоятелно. Ако упорствате и не се оставяте да бъдете обезкуражени, вие ще успеете!

Въпреки че упражненията могат да бъдат забавни, помнете, че те имат и своята сериозна страна. Да се научите да виждате аурата е един ангажимент както към вас, така и към другите. Пристъпвайте към упражненията с искреност и помнете, че извършвате един продължаващ цял живот процес на самоусъвършенстване. Вие започвате един процес, който ще ви позволи да опознаете по-отблизо себе си и другите. Пристъпвате в области, които водят към свещени възприятия. Отнасяйте се към този процес с уважение.

Ефективността на упражненията ще се повиши, когато усвоите умението за релаксирана концентрация. Твърде настойчивите ви усилия могат да блокират вашия прогрес. Научете се преди да пристъпите към упражненията да медитирате и да релаксирате тялото си. Изпълняването на една кратка постепенна релаксация преди всяко упражнение е нещо твърде полезно. Отделете известно време, затворете очи и вдишайте дълбоко чрез диафрагмата си. Фокусирайте се върху всяка част от тялото си, започвайки от стъпалата. Мислено отправете топли и релаксиращи чувства към съответната област на тялото си. Вижте я, почувствайте я, представете си я. След това раздвижете тялото и всяка негова мускулна група, завършвайки с темето на главата.

Отделете достатъчно време за тази практика. Затворете очи и започнете дълбоко и ритмично дишане. Колкото по-продължително време се фокусирате върху всяка част от тялото си, толкова по-релаксирани ще бъдете. Колкото сте по-релаксирани, толкова по-добре ще можете да се концентрирате. Колкото по-добре можете да се концентрирате, толкова по-сензитивни ще ставате за фините енергии около вас.

Релаксацията поражда едно свръхестествено състояние. Вие ставате свръхчувствителни. Ако някога сте били прекъсвани по време на замечтаност или унесеност от звън на телефон или от някакъв силен звук, вие вече сте изпитали един аспект от това състояние. Когато сте релаксирани - в едно променено, ниво на съзнанието - вие усещате по-интензивно външните енергии. Звъненето на телефона ще ви се струва по-силно. Ароматите и миризмите са по-силни. Светлината и цветовете стават по-ярки. Поради това релаксацията ще ви помогне по-лесно да възприемете фините енергии на аурата. Релаксацията засилва способностите ви за възприемане.

Рейтинг:
4.1/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

Анонимен
Екзо виждането е не просто релаксация , а резултат от много сериозна работа
таниа
много ми харесва
Виж още отзиви
Коментирай
loading...