Назад до Оранжева аура

Оранжева аура

  1. Оранжева аура
  2. Ум и тяло на оранжевата личност
  3. Социален живот на оранжевата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на оранжевата личност
  5. Кариера и финанси на оранжевата личност
  6. Здраве и развитие на оранжевата личност

Кариера и финанси на оранжевата личност

Оранжевите личности са независими и самодостатъчни индивиди. Те предпочитат краткосрочни или индивидуални работни места пред дългосрочните ангажименти или безопасните професии. Те нямат особени проблеми с парите, тъй като техните нужди не са много високи и имат потенциал да бъдат креативни и активни. Те могат да си докарват собствени приходи, без особени усилия. Ако имат възможност, оранжевите личности ще живеят приключенски и вълнуващ живот и ще намерят начин за печелене на пари от него. Преди всичко харчат парите си за своите необичайни проекти или хобита. Не се нуждаят от много лукс, а са по-склонни да похарчат всичко, което имат, за да превърнат своите идеи в реалност.

Оранжевите аури могат да бъдат силни лидери, но това не е приоритет за тях. Те предпочитат да вървят напред по своите собствени правила и да изпълняват собствените си мечти и творчески приключения. Ако се наложи да действат в екип обаче, те могат да бъдат мощни, творчески лидери. Те са най-ефективни в среда, която им осигурява известна степен на свобода и независимост. Те се водят от своя ентусиазъм, който е необуздан. Техният суров начин на живот им създава много почитатели и последователи.

Оранжевите аури са творчески личности, които решават проблеми. Те са в състояние да видят и да вземат под внимание всички фактори, изчисляват свързаните с тях рискове, прекарват всички възможности през главата си,  уверяват се, че те имат цялото оборудване, от което се нуждаят и чак след това предприемат необходимите действия. Те предпочитат физически или умствени предизвикателства и често се срещат на работни места, които им гарантират известна степен на независимост. Оранжевите личности често се срещат в бизнеса, продажбите, маркетинга или всяка друга професионална дейност, която им позволява да изпитат лична свобода.

Оранжевите личности са квалифицирани и добри работници. Те обичат да изразяват своята силна творческа енергия за живот в много пътувания.

Типични професии за хора с оранжева аура са: каскадьори, алпинисти, авантюристи, бизнесмени, продавачи, дизайнери, разработчици, архитекти, изследователи и частни следователи.

Рейтинг:

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ВЪРБИНКА 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
42.50
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Истина
Толкова сте истински, бъдете живи и здрави - автор, екип, съвършенство прочетох, уникално, истина,мнооого мнооого вярно.Благодаря за инфото! Бъдете все така неотразими! Благодаря -че Ви има!
fantastichno vazhiten sam ot to4nostta na opisanieto
аз
Проклети да сте
мейлин водният маг
моята аура винаги си е била оранжево-бяла
Коментирай
loading...