🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Оранжева аура

Оранжева аура

  1. Оранжева аура
  2. Ум и тяло на оранжевата личност
  3. Социален живот на оранжевата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на оранжевата личност
  5. Кариера и финанси на оранжевата личност
  6. Здраве и развитие на оранжевата личност

Взаимоотношения и интимност на оранжевата личност

Оранжевите личности са единаци. Те не се нуждаят от приятели или партньори в живота си. Всъщност, те се чувстват по-живи и по-щастливи, когато са ангажирани и  успели в голям проект или докато са ангажирани в голямо физическо приключение. От емоционална гледна точка те имат трудности при връзките. Често нямат отношение към чувствителността, състрадание и нежност. Повечето от тях обикновено не се интересуват от сериозни и дълготрайни връзки или партньорства. Тъй като са в добра физическа форма, привлекателните и добре изглеждащи оранжевите личности нямат затруднения при намирането на партньори и обожатели. Предизвикателството от срещите с нови хора е много по-вълнуващо за тях, отколкото просто да бъдат заедно със стари си приятели.

Те се наслаждават на всички удоволствия на физическото тяло. За тях сексуалността е естествена реакция на тялото. За тях това е забавно и ги освобождава от вътрешното напрежение.  Дълбоко в сърцето си обаче те не се интересуват много от партньора си.

Предизвикателство за тях е да са емоционално ангажирани и да поемат отговорностите на връзката. Ако чувстват достатъчно свобода и независимост, могат да се ангажират с партньор за по-дълъг период от време. Оранжевите личности са интересни, вълнуващи и увлекателни, но се нуждаят от свободата да създадат свой собствен живот.

Оранжевите егото не са нещо необичайно за тях. Тъмно червените и оранжевите аури имат сходни интереси и са много съвместими. Имат много общо и с жълтите аури, тъй като и те са много креативни и продуктивни.

Оранжевите авантюристи се нуждаят от много време за себе си. За тях близките отношения не са основен приоритет. Те обикновено имат проблеми със сините аури, които се нуждаят от близост и грижи. Индиго аурите също имат ясно изразена креативност, но те имат и много силно изразени вътрешни чувства и това ги прави несъвместими с оранжевите аури.

Създаването на чувственост и разбиране с лавандуловите и белите аури е голямо предизвикателство за повечето оранжеви личности. Практичните възгледи на оранжевите аури се съчетават добре с теоретичните възгледи на виолетовите аури, но двата типа хора рядко се съчетават добре.

Най-голямото предизвикателство за оранжевите личности е създаването на отношения, базирани на чувствителност и разбиране. Ако те си отворят сърцата ще се превърнат в невероятни партньори.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Истина
Толкова сте истински, бъдете живи и здрави - автор, екип, съвършенство прочетох, уникално, истина,мнооого мнооого вярно.Благодаря за инфото! Бъдете все така неотразими! Благодаря -че Ви има!
fantastichno vazhiten sam ot to4nostta na opisanieto
аз
Проклети да сте
мейлин водният маг
моята аура винаги си е била оранжево-бяла
Виж още отзиви
Коментирай
loading...