Назад до Самоконтрол и мотивация

Отворете портите на Петото Измерение

Петото измерение е много по-близо, отколкото осъзнаваме. Чрез настройване честотата на клетъчните вибрации ние можем да имаме достъп до тези по-високи нива на съзнание. По-леките емоции повишават нашата вибрация, а по-тежките емоции намаляват вибрациите. Емоциите на светлината, които генерират по-високи честоти са благодарност, състрадание, радост, смирение, любов и мир. По-ниските честоти се генерират от чувства като завист, алчност, страх и арогантност. Какво точно ще бъде нашето съзнание и дали то ще функционира на по-високи или по-ниски честоти зависи само и единствено от нас. В настоящата статия ще ви запознаем с най-ефикасните начини за достигане до Петото Измерение. Предизвикателството е много голямо, но даровете на това състояние са безкрайни.

Ето кои са 10-те ключа за отваряне портите на Петото Измерение:

  1. Дишайте, медитирайте и се молете, за да култивирате една вътрешна тишина, която активира душата. Направете това ежедневие, нека се превърне в органична част от вашето съществуване.
  2. Бъдете физически активни и премахнете от диетата си всички храни, които съдържат токсини.
  3. Не се самоизмъчвайте. Емоции като вина, срам, гняв и безпокойство възпират нашето пробуждане. Не се наказвайте сами. Освободете се като приемете нещата каквито са и установете мир със себе си.
  4. Отпуснете се по течението и създайте рутина в живота си. Колко повече се отпускаме по течението, толкова по-голям синхрон постигаме със заобикалящия ни свят. Слушайте и отговаряйте на естествените си енергийни нива. Адаптирайте деня си така, че да взаимодействате положително върху енергиите си, доколкото е възможно.
  5. Времето прекарано сред природата ни зарежда с положителна енергия. Все едно да включите телефон към зарядното. Природата възстановява нашата вибрация и ни свързва с честотата на универсалната любов.
  6. Изразяването на благодарност повишава нашето съзнание, тъй като задейства състрадание, доброта и внимание.
  7. Изправете се срещу тъмната страна на душата си. Огледайте се внимателно в собственото си духовно огледало и се освободете от тъмната, тежка и лепкава карма. Приветствайте по-леките и високи вибрации на любовта в живота си.
  8. Бъдете осъзнати и живейте в настоящето. Не мислете за тревогите свързани с миналото или бъдещето. Живейте за мига.
  9. Открийте детето вътре в себе си. Приятелството, хубавите книги и творческите страсти са отлични начини да бъдем по-творчески настроени и осъзнати спрямо настоящето. Това активизира нашите по-горни чакри и изчиства коренната и сакралната чакра, позволявайки на енергията Чи да се движи спокойно из тялото.
  10. Фокусирайте се върху целите и повтаряйте мантри всеки ден. Отначало прогреса може да е малък, почти незабележим. Поставянето на целенасочени намерения през целия ден ще ви помогне да виждате проявлението на собствената си сила.

Събуждането на съзнанието изисква кураж, смелост и желание. Трябва да се откажете от всички предубеждения за света и вашето място в него. Трябва да видите и познаете истината. Нищо не трябва да остане скрито, никакви тайни. Трябва да се изправим срещу себе си и да приемем реалността. За да интегрираме напълно по-високите честоти в нашето същество трябва да получим одухотворение.

Прекрачването на Петото Измерение ще ни помогне да си спомним кои сме всъщност. Ще установим една много по-дълбока душевна връзка и ще преоткрием личната си свобода. Открийте пътя към сърцето си и позволете в живота ви да навлезе повече любов, благодарност, надежда и състрадание. 

Много хора изпитват внезапно пробуждане, ярка светлина, ярко съзнание, разширяване на мечтите. Това повлиява на заобикалящата ни среда и предизвиква едно съзнателно пробуждане. Други се пробуждат бавно и постепенно. Начина, по който се пробуждаме може да окаже голям ефект върху начина, по който се справяме с нещата.

Бавното и постепенно пробуждане е за предпочитане, тъй като имаме време да се приспособяваме, да задаваме въпроси, да изследваме, да се адаптираме и да усъвършенстваме нашето възприятие за света. Може да срещнем хора по пътя, които да ни помогнат, да използваме холистични лекарства, песнопения, йога, за да достигнем в крайна сметка до по-високите вибрации.

Честотите на по-високите вибрации се достигат чрез разширяване на нашето съзнание и вземане на нещата присърце. Научаваме се, че можем да проявим собствена реалност, да се свържем с вътрешната си сила и да сътворим един по-добър свят. Една нова Земя в нашите сърца, умове и души. Представляваме триединството – ум, тяло, душа. Всеки елемент трябва да бъде в баланс с останалите, за да се постигне пълна и истинска хармония.

Този баланс идва от умереност, заземяване и пречистване на чакрите. Грижата за себе си, медитацията, разходките сред природата. Всички тези неща ни помагат да се издигнем до Петото Измерение. Всеки може да се настрои към тези по-леки вибрации на мир и тишина. Потърсете вътрешното спокойствие и тишина. Успокойте егото си, когато започне да надава вой. Послушайте сърцето си и се наслаждавайте на космическите братя и сестри, с които ще можете спокойно да си комуникирате.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Свързани продукти

УМЪТ - ЛЕЧИТЕЛ НА ТЯЛОТО - АРИЕЛ ЕСЕКС
16.00
лв
8.00
лв
Промоция -50%

Отзиви

Коментирай
loading...