Назад до Самоконтрол и мотивация

6 признака, че сме в контакт с нашия ангел пазител

Ангелите са духовни същества, вибриращи на различна честота от нас хората, които се намираме във физическия свят. Тези духовни водачи винаги се опитват да ръководят действията ни в правилната посока и да ни подхвърлят мисли, които биха могли да бъдат от полза за нас. Готови ли сте да повярвате, че наистина има сили на Светлината, които се опитват да спасят човечеството от собствените му студени и разрушителни ръце? Забелязвате ли неща, които повечето хора числят към графата необичайно?

Не е разгадано как тези пазители ни защитават и се грижат за нас. Това е една от тайните на безкрайната Вселена. Като част от цялото, което представлява Вселената обаче ние всички виждаме различни отговори на тази загадка. Независимо от начина по който визуализирате истината, се наблюдават определени модели, когато ангелите се свързват с нас. Обикновено те не се появяват под някаква физическа форма, а по много по-изтънчен начин. Представяме ви списък със 6-те най-често срещани преживявания докладвани от хора по целия свят, когато с тях се свързват ангелски същества.

Промени в температурата

Стаята в която се намирате може необяснимо да стане ту по-студена, ту по-топла. Вибрациите на ангелите могат да забавят или ускорят молекулите във въздуха, което води до промяна в температурата. Обърнете внимание на нещата, които правите и нещата, за които си мислите. Опитайте се да почувствате комуникацията с тези ангелски същества.

Изведнъж се появяват необясними, фантастични аромати

Случвало ли ви се е да бъдете в дома или някъде навън сред природата и изведнъж да доловите странен, но невероятен аромат? Ако усетите такава миризма, това означава, че ангелското същество може да бъде само на една прегръдка от вас. Аромата е много силно сетивно средство, което се обвързва с паметта. Каква миризма усещате в момента? За какво ви кара да си мислите този аромат?

Чувате глас, който ви нашепва

Противно на разбиранията, че чуването на вътрешен глас е признак, че сте луд, това е нещо много добро и хубаво. Тези гласове ви отварят определени врати на Вселената, които остават затворени за много други хора. Заслушайте се в тях, но се доверявайте и на интуицията си.

Започват да се появяват различни цветни светлини

Виждането на цветни светлини около вас са категорични индикации за наличието на ангели. Може да забележите искри от светлина или неясни сенки около вас. Не се страхувайте. Ангелите не искат да ви навредят. Това е индикация, че те се опитват да се свържат с вас от духовния свят.

Комуникация чрез сънища

Може да не си спомните съня от снощи, но се чувствате по-силни и по-уверени да поемете по избраната от вас посока.

Имате чувството, че някой ви следи

Усещането за следене обаче е съпроводено с чувство на доверие и любов. Ако сте сам в стаята и усещате, че до вас има някой, не се притеснявайте, а се доверете на интуицията си. Това означава, че вашия ангел пазител се опитва да ви защити и да ви разкрие присъствието си.

 

Рейтинг:
4.4/5 на базата на 10 оценки

Свързани продукти

Отзиви

Коментирай
loading...