Назад до Самоконтрол и мотивация

5 признака, че владеете умението за синхрон

Синхрон е термин, измислен от известния психолог Карл Юнг. Синхрон е поява на смислени съвпадения в живота.

Този феномен е като закачливо намигване от Вселената и знак за интуитивна свързаност помежду ви.

Да уловиш синхрона в точното време и на точното място наистина е удивително. Това е вълшебно явление, което ни позволява да знаем, че сме отворени за духовно пробуждане и постигане на по-високи вибрации.

Кога е случващото се може да бъде наречено синхрон? Предлагаме ви няколко общи примера, които вероятно са се случвали и на вас:

1. Мислите си за някога и след кратък период получавате телефонно обаждане, смс или го виждате случайно.

2. Търсили сте правилното решение дълго време, в последният момент намирате отговора, а той ви се струва толкова лесен – не можете да проумеете как не сте се сетили по-рано. Вътрешно вие не сте го търсили, защото винаги сте го знаели. Вселената просто е синхронизирала вашите мисли и разум.

3. Гледате филм, новини, телевизионно предаване или друг формат - водещия задава точно тези въпроси, които вие бихте задали или чувате отговор, който е абсолютно идентичен и с вашите мисли.

4. Чувате случаен разговор как някой описва своите виждания, проблеми или дела сякаш чете вашите мисли.

5. Владеете времето – усещате това, когато всичко се нарежда така, както сте желали. Вероятно и без да сте осъзнали сте успели да направите синхрон и да овладеете Закона за привличането. Тогава, когато силно сте желали нещо и сте го получили в най-подходящият момент.

Това са само шепа примери, синхрон може да се открие в много аспекти и моменти от живота ни. Можете ли споделите примери за други синхронностти?

С пожелание за повече синхронни моменти!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...