Назад до Рейки - лечение с енергия

Рейки - лечение с енергия

  1. Рейки - лечение с енергия
  2. Настройка при Рейки
  3. Степени на Рейки
  4. Как лекува Рейки
  5. История на Рейки

Как лекува Рейки

Процесът на усвояване започва с Рейки извършва останалото. Енергията лекува на всички телесни равнища - психическо, емоционално, умствено и духовно.

Енергията Рейки лекува човека цялостно. Например, при лечението на главоболие, Рейки може да излекува и други органи и равнища. Макар ръцете на лечителя да са върху болното място - главата, първоизточникът на главоболието много често е храносмилателната система. Ако главоболието се дължи на проблеми в храносмилането, освен към болката в главата, енергията отива и към червата. И двете области са на физическо ниво. Ако за главоболието има емоционални причини, например стрес, Рейки лекува и на това равнище. Същото става и когато първоизточникът на болката е на умствено или духовно телесно равнище. Ако пациентът има и друго заболяване, например алергия, Рейки ще подейства и там, независимо дали болният го е споменал пред лечителя или не.

Хората и животните, не са само физически същества. Ние притежаваме плътно физическо тяло, което може да бъде непосредствено видяно или усетено чрез допир, но имаме и три други тела. Те са невидими, нематериални нива, съставени от ки, и те управляваш състоянието на физическото тяло. Лечението не може да бъде само физическо, то трябва да включва и вибрационните енергийни тела. Докато традиционната медицина лекува само физическото тяло, нетрадиционното лечение - и особено Рейки - лекува всичките четири тела. Затова то отива много по-далеч от медицината и резултатите от него са далеч по-цялостни. В примера с главоболието взимането на аспирин може да облекчи болката, но по никакъв начин няма да излекува първоизточника. Рейки се занимава не само с очевидната болка, но и с причината за нея. При взимането на аспирин болката вероятно ще се завърне след три часа; но с Рейки главоболието ще изчезне за постоянно.

Рейтинг:
3.7/5 на базата на 6 оценки

Свързани продукти

ВИТАЛИТИ - жизнена енергия - 325 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ИММЮНИТИ -  подсилване на имунитета - 275 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ВСЕОБХВАТНА БА ГУА ДЖАН - ДОРИЯН АЛЕКСАНДРОВ, ШАМБАЛА
40.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

трябва да го видя !
тел.0894220910
Нели
Здравейте, искам да попитам чрез рейки възможно ли е да излекуваш изкривяване на тялото в следствие на падане. Да хо напраеиш отново такова каквото е било преди това? Надявам се някой да ми отговори. Благодаря ви ????
Диана маринова в гр.бургас къде мога да се запиша?
Св.
Здравейте, от две години ежедневно се занимавам с Рей Ки, системата наистина има благотворен ефект върху здравето и личностното израстване. Но се сблъсквам с хора, преминали уж рейки инициация, при които определено се наблюдава отрицателен ефект. Бих посъветвал търсещите, внимателно да избират учителите си, подозирам, че под името рейки се вмъкват и други неща, влияещи върху енергийната система. Не искам да правя реклама или антиреклама на никого, просто призовавам към бдителност, когато предоставяте достъп до себе си. Има приемствени линии, организации, които се опитват да стандартизират тази практика и т.н., това може да послужи за отправна точка при търсене на подходящ учител.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...