🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Сапфир

Сапфир

  1. Сапфир
  2. Научни данни за Сапфира
  3. Мистични свойства на Сапфира
  4. Лечебни свойства на Сапфира
  5. Магически свойства на Сапфира

Мистични свойства на Сапфира

В историята сапфира е бил използван, като защита от уроки. В Европа е бил използван, за да предпазва от зли магии и да ги връща обратно на този, който ги е изпратил. Магьосниците са използвали тези скъпоценни камъни, за да подобрят и насочат своите магически сили. Алхимиците отдавна свързват сапфира с елемента въздух. В Индия се смята, че това е камък на планетата Сатурн и че е портал към небесните светове.

Сапфирите могат да бъдат използвани за получаване на небесни послания и да ви изясни какво точно означава информацията, която получавате.

Този камък може да се използва по време на медитация и ще ви помогне да откриете вашия скрит потенциал. Ще ви помогне да изчистите психическото си съзнание и да започнете пътуването си.

Сапфирите ще ви помогнат да постигнете материалните си мечти и желания. Камъкът ще ви помогне да поддържате балансирана перспектива, което ви позволява по-добре да организирате вашите мисловни процеси, което гарантира траен успех и развитие на материалното положение.

Сапфирите насърчават честната игра и лоялност между партньорите и носи правилните заключения при наличието на несправедливи ситуации.

Жълтия сапфир е много нежен и помага да преодолеете психически рани от детството. Дава възможност да изкажете думите, които са необходими, за да се освободите от болката.

Рейтинг:
4.6/5 на базата на 8 оценки

Отзиви

Някой може ли да сподели относно на коя ръка се носи сапфира.
nqkoi
AWE IMAM SLABA SEDMA CHAKRA ZA KWO E TWA WE
Напишете нещо за розовия сапфир.
Има грешка в описанието: Лотусният сапфир Padparadscha е оранжев, отваря сакралната чакра и помага при безплодие, жълтия Pukhraj- чакрата на слънчевия сплит и привлича богатство.
Билянка Гецова
Години наред носех пръстен със сапфир и диаманти- сертифицирани, купен от Шри Ланка. Последните години отказах да го нося, защото четох че в някои държави се давал на монахините за да ги опази целомъдрени, на мен явно ми беше въздействал по този начин защото в продължение на няколко години нямах никакво желание за секс. Въпреки това като се замисля финансовото ми състояние рязко намаля, от както заключих в сейф пръстенчето..
Виж още отзиви
Коментирай
loading...