Назад до Състояния на Пета чакра

Състояния на Пета чакра

  1. Състояния на Пета чакра
  2. Недостатъчност на Пета чакра
  3. Прекомерност на Пета чакра
  4. Съчетания на Пета чакра
  5. Балансирана Пета чакра

Недостатъчност на Пета чакра

Недостатъчност на <a href=Пета чакра" />Човекът с недостатъчна пета чакра не може да събере думите си. Гласът му може да е слаб, ефирен, стегнат или ритмично неравен. Налице е изключителна стеснителност и срамежливост, нужда да се скрие и страх от унижение. Понякога вътре има добро общуване, но то никога не се освобождава през вратата. Понякога общуването вътре е ограничено и е налице голяма откъснатост между ум и тяло.

Обикновено колкото по-близка е темата до действителните чувства вътре, толкова по-трудно е общуването. Може да открием, че даденият човек общува много добре в работата си, когато провежда служебни срещи, пише репортажи или говори по телефона, но има изключителни затруднения, когато говори с жена си и семейството си за онова, което иска и от което се нуждае. Тъй като тази чакра се отнася до самоизразяването на истината на човека, оценяваме нейната отвореност по това доколко добре можем да говорим за нещата, които са най-близко до сърцето ни.

Често личността с недостатъчна пета чакра може изобщо да не общува. Тя може да забрави да ви каже, че излиза извън града следващата седмица, и да ви съобщи това в последния момент, може да забравя да ви попита как е минал денят ви или да живее в един вътрешен свят на разговор, в който вече е направила всичко това. Такава личност не подема разговори за трудни ситуации или не използва думите като начин за събиране на повече информация. Тя може дори да не чувства, че има правото да задава въпроси. Такава личност може да е била жестоко разпитвана през детството и да се е научила да държи тази чакра в тайна като защита.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

КРИСТАЛНО МАХАЛО С ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ
18.00
лв
17.10
лв
Промоция -5% 100% Естествени камъни
КРИСТАЛНО МАХАЛО С ОПУШЕН КВАРЦ, АВИР
22.00
лв
20.90
лв
Промоция -5% 100% Естествени камъни
ЕТЕРИЧНО МАСЛО ТАМЯН 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
53.10
лв
47.79
лв
Промоция -10% Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Коментирай
loading...