Назад до Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

  1. Тъмно зелена аура
  2. Ум и тяло при тъмно зелената личност
  3. Социален живот на тъмно зелената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на тъмно зелената личност
  5. Кариера и финанси на тъмно зелената личност
  6. Здраве и развитие на тъмно зелената личност

Кариера и финанси на тъмно зелената личност

Тъмно зелените личности са добри организатори и координатори на проекти или екипи. Те често притежават свой собствен бизнес или заемат високи постове в компаниите. Тяхната откритост и големи умствени способности и умения за комуникации им помага да достигнат до лидерските позиции и им дава чувство за значимост и признание. Тези кариерно съзнателни личности са успешни предприемачи и типичен пример за работохолици.

Тъмно зелените хора намират решения на проблемите бързо и ефективно. Това се дължи на ясното им и бързо мислене, прозирането на новите възможности и силните им комуникативни умения. Те умело организират и планират и знаят как ясно да изразят своите идеи и концепции. Това им дава огромно предимство в решаването на собствените си проблеми и тези на другите. За тях повечето проблеми са като тестове, които трябва да бъдат решени, тъй като те са много амбициозни и ориентирани към постигането на резултати. По-бързото и по-добро решение на всеки проблем носи на тъмно зелените аури най-голямо удовлетворение.

Те са полезни и щедри към другите хора с даването на съвети и консултации. Имат способността и капацитета да помагат на другите при решаването на техните проблеми. Въпреки това предприемането на действия и помощта към другите не им е силна черта. Те ще останат разочаровани и назаинтересовани, ако съвета им не е последван. Те не разбират защо другите хора не се придържат и не действат спрямо съветите им.

За да могат тъмно зелените личности да достигнат пълният си потенциал по отношение на бизнеса, те предпочитат да са самостоятелно заети лица, да притежават собствен бизнес или да заемат позиция в топ мениджмънта на компаниите. Те обичат да делегират власт. Могат да работят във всяка област, стига работата им да е добре заплатена, стимулираща и високо уважавана. Те обичат парите и нещата, които могат да се правят с тях. Те са привлечени от професии, които гарантират високи доходи.

Типични професии за тъмно зелените аури са: банкери, предприемачи, юристи, експерти по маркетинг, брокери на недвижими имоти или на фондовия пазар, изпълнителни директори, продуценти и финансови консултанти.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ВЪРБИНКА 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
42.50
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Вили Люц.Удивително точно,верно, подробно, изчерпателно, прецизно, перфектно! Благодаря! Възхитена съм!
Много точно диагностика!Вярно -тъмно зелена аура!
анонимен
Браво на автора!
Благодаря !
Абсолютно точно! Много съм впечатлена !
Коментирай
loading...