Назад до Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

  1. Тъмно зелена аура
  2. Ум и тяло при тъмно зелената личност
  3. Социален живот на тъмно зелената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на тъмно зелената личност
  5. Кариера и финанси на тъмно зелената личност
  6. Здраве и развитие на тъмно зелената личност

Взаимоотношения и интимност на тъмно зелената личност

Едно от най-големите предизвикателства пред които са изправени хората с тъмно зелена аура е свързано с взаимоотношенията. Те искат близки, интимни и любящи взаимоотношения с разбиране, топлина и подкрепа. Те имат необичайно високи очаквания към другите, които през по-голяма част от времето не могат да бъдат изпълнени. Те обикновено търсят в другите хора качества, които при тях липсват и откриват, че никой не може да отговори на изискванията им, освен те самите.

Хората с тъмно зелена аура обикновено изпитват затруднения в намирането на партньори, които да приемат напълно. Те винаги могат да намерят нещо нередно или не съвсем адекватно. Те бързо се отегчават от партньора си, ако той не е амбициозен и целенасочен като тях и не живее според техните очаквания. Комуникацията с партньора е от съществено значение за тъмно зелените личности. Обсъждането на идеи и проекти по които работят е важна част от взаимодействието с партньорите им и с хората като цяло.

Тъмно зелените хора обикновено са както физически, така и психически привлекателни. Поведението им отваря много врати за тях в личния живот и в бизнеса. Сексът за тях не е от първостепенна важност, но може да представлява дълбоко интимно, физическо и емоционално преживяване. Те могат да бъдат сексуални и без да има намесени силни чувства. Те могат да правят разлика между интимност и чисто физическа наслада.

Тъмно зелените личности се впечатляват от мечтателските идеи и харизмата на хората с виолетова аура. Червените аури пък ги стимулират със своята физическа сила. Оранжевите и тъмно зелените аури се нуждаят от много лично пространство.

Сините и индиговите аури са твърде емоционални и интроверни, за да се подхождат с тъмно зелените. Те разбират начина на мислене на червените и жълто-кафявите аури. Зелените и тъмно зелените аури имат много общо по между си. Тъмно зелените аури трябва да разберат игривостта на жълтите аури, за да създадат хармонични взаимоотношения.

Тъмно зелените личности имат нужда от интелигентни партньори, които да могат да приемат и ценят. След като най-накрая се отворят те ще станат много близки със своите партньори. Често причината за сключване на граждански брак при тях е гарантирането на финансова сигурност и висок социален статус.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ВЪРБИНКА 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
42.50
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Вили Люц.Удивително точно,верно, подробно, изчерпателно, прецизно, перфектно! Благодаря! Възхитена съм!
Много точно диагностика!Вярно -тъмно зелена аура!
анонимен
Браво на автора!
Благодаря !
Абсолютно точно! Много съм впечатлена !
Коментирай
loading...