🎁 Бъдете готови за КОЛЕДА! SWANSON - ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СЕПТЕМВРИ
Назад до Самоконтрол и мотивация

Как да получим по-добра енергия в дома и на работното място

Позитивните емоции се пораждат не само от хората около нас, но и от заобикалящата ни среда. Всичко около нас има своята вибрационна енергия и повлиява на психиката и настоенията, които определят нашата емоция и поведение. По-добрите вибрации около нас ни помагат да се чувстваме по-щастливи, по-весели, по-здрави и ни предразполагат да гледаме по-оптимистично на живота. А когато човек изпитва всички тези емоции, то той е по-успяващ и вдъхващ увереност в околните.

Медитация

Ако в едно помещение се практикува медитация, то е заредено с положителна енергия. Медитацията е отличен начин веднъж в месеца да пречистите заобикалящото ви място от негативни емоции и настроения. Ежедневно отваряйте широко всички прозорци и позволете на природата да се слее с вас. Слънчевата светлина осигурява прилив на вибрационна енергия. Освен това, ще получите вътрешно усещанане за пречистване и свобода.

Кристали

Кристалите са доказали с времето своята ефективност за защита и пречистване. Тях можете д апсотавите на бюрото, в шкаф или као декорация в помещението. Всеки кристал има своя специфична сила, която можете да изпозлвате според вашата лична нужда. Така например аметиста пречиства от отрицателна енергия, розовия кварц успокоява и излъчва лювоб, цитрина носи богатсво и изобилие. Прочете материали и книги, които дават по-точна насока за правилният избор на камъни и кристали. Не забравяйте, че трябва редовно да ги почиствате от насъбраната негативна енергия. Нижно е само да ги подържите под струя течаща вода за няколко минути.

Цветове

Богатите и наситени цветове добавят усещане за топлина и любов в помещението. Червените багри са добър избор за офиси. Бялото носи положителна енергия в дома, а черното може да абсорбира отризателната енергия.

Удобство

Всичко, което ни носи усещане за комфорт повишава положителната енергия в човешкото тяло. В офиса и у дома избирайте удобни мебели за сядане. У дома спете на удобен матрак и избирайте завивки от естествени материи.

Аромати

Изпозлвайте приятни аромати под формата на ароматизатори, ароматни свещи или масла. Когато в дома или офиса ви има чужди хора или събитие, ипозлвайте свещи или прекадете с тамян.

Фън Шуй

Научете повече за Фън Шуй. Различните аспекти на китайското учение ще ви помогнат правилно да оформите пространството около вас за подобряване на „чи“ ( подобряване на духа, материята, пространството). Във Фън Шуй могат да се изпозлват специални фигури, статуетки на богове, мъдреци и животни, които поставени на правилното място спомагат за избягване на негативна енергия и подсилване на високите вибрации.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...