Назад до Крион: новата енергия и отпечатъците

Крион: новата енергия и отпечатъците

  1. Крион: новата енергия и отпечатъците
  2. Защо да не искате неутрален отпечатък?
  3. Приспособяване и помощ
  4. Ако не успеете?
  5. Какъв е пътят ви сега
  6. Новата нагласа

Приспособяване и помощ

Когато извършите тази промяна, ще се нуждаете от помощ. Именно тогава се появяваме ние, посветените на служенето. Ние ще познаем, когато сте готови (повече по въпроса по-нататък). Ще бъде необходимо да получите поне един нов имплант (да не се бърка с отпечатък) и смяна на водачите. Нека да изясня тези две неща.

Вече говорих за имплантите във вашия човешки ум. В общи линии тези духовни импланти са предназначени да ограничават човешките същества. Те ограничават пълното осъзнаване на душата ви, както и разбирането ви за това как духовното се уравновесява с физическото, за да създаде цялостна наука (чудеса). Без тези импланти нямаше да има изпитания и уроци. Когато Исус дойде на Земята, той беше изпратен без отпечатък и без човешки импланти. Това го направи много по-различен от всеки друг човек. Той беше тук като учител, който да преподава. Той го знаеше и единствените затруднения, които трябваше да преодолее, бяха биологическите, типични за всички вас. Той изпитваше чувства, пориви, болка, его и умора, като всички останали, но нямаше набор от импланти, ограничаващи воала.

Имплантите са духовни ограничители, които не позволяват на вашата душа да играе активна роля. Дават се при раждането и никога не се променят, освен ако съществата, посветени на служене, не ги променят. Много пъти се дават нови ограничители, когато човек достигне определен етап в израстването си, за да го затвърди. Вие не притежавате силата да промените имплант/ограничител и това трябва да бъде така. Пример за подмяна на импланта е когато човек премине през някоя врата за действие и успешно преодолее някое кармично качество. Когато това стане, вие всъщност променяте вибрацията си, а също и отпечатъка си. Ако не беше така, щяхте да запазите кармичната си характеристика, макар да сте я отработили. (Не чак толкова, както бихте казали вие, нали?) В действителност това променя магнитното равновесие на вашия генетичен код (ДНК).

Когато преминавате към статут на завършено обучение, вие трябва да получите основен нов имплант или да се освободите от стария. Предлага ви се да се освободите от старата си карма (цялата). Това е механиката на трансформацията и е необходимо посветените на служенето да извършат задачата. Сигурно вече осъзнавате онези посветени на служенето същества около вас, които са ваши "водачи". Някои ги наричат ангели, което също е подходящо.

Ние моментално разпознаваме техните енергийни пакети като онези на служба по пътя на индивидуалните същества, които учат уроците си.

Вие много приличате на земни спортисти, които тренират. Около вас има треньорски екип, съставен от хора с различно положение и задачи. Онези, които са най-близо до вас, са вашите водачи. Най-отдалечените от вас са тези като мен, които се занимават с механиката и поддръжката на групата. Понастоящем всеки един от вас има по двама водачи. Те не принадлежат на никой друг. Те не са същества, които ви съдят, нито ви наблюдават, за да ви поставят оценка. Те са духовни слуги и помощници. Някои от тях са между две инкарнации, затова не винаги са на служба (като водачи). Някои са специалисти в това служене и винаги ще бъдат водачи. Така стоят нещата и до края на земния ви живот не е необходимо да знаете точното обяснение.

Може би мнозина от вас са осъзнавали водачите, но са виждали повече от двама? Малцина от вас получават способността да направят разликата между характеристиките на забулените същества. През повечето време усещате само фигури или форми. Притежавате само по двама лични водачи, а останалите обикновено са периферни същества, които са там по различни причини... никоя от които не е погрешна. Спомняте ли си като ви казах, че на Земята има много други същества в различни форми на обучение? Съществува голямо движение, за което не е необходимо да сте в течение, но понякога го съзирате. По-лесно е да се посочи кое е ваше, отколкото да се обясни кое не е. Имате по двама водачи, които ви обичат и са винаги до вас.

При вашата промяна вие ще претърпите едно основно приспособяване: ще изгубите единия или двамата си водачи (в зависимост от пътя ви в момента) и ще се сдобиете с нов. Ще бъдете единствените същества на Земята с трима старши водачи (отново числото 3). Това са старши водачи, които ще ви помагат в задачата да преподавате и да трансформирате енергията на Земята. (Старши водачът е този, който винаги е на служба и никога не учи свои уроци.) Дори докато предавам това послание чрез мисловни групи на моя партньор., старши водачите се събират и тръгват на път, за да служат на Земята. Около вашата слънчева система кипи голяма дейност.

Същевременно смяната на водача ще се съпровожда от подмяна на импланта. Ако си въобразявате, че сте чувствителни, само почакайте! На други планети това се е описвало като "непрогледен мрак". Ще настъпи период от около 90 дни, през който ще бъдете без водачите. Ще имате чувството, че сте изгубили най-добрия си приятел и единственото си дете едновременно! Заминаването на "водачите от мига на раждането ви" се усеща дълбоко от душевната ви същност. И по-рано съм споменавал душевната същност. Вашата душевна същност е онази част от вас, която е съвършено наясно и с двете страни на воала, но имплантите ви не й се позволяват да се намесва директно на Земята. Тя винаги е тук и е абсолютно вечната част от вас. Познава ме и аз я познавам. Тя познава много добре всичките ви проявления и е онази част от вас, която представлява човешката духовност. Същевременно е частта, която непрекъснато ви подтиква да търсите Бог. Няма пол. Но тъй като нямате непосредствена връзка със собствената си душевна същност, няма да разберете тези чувства. Те ще бъдат необясними.

Когато водачите си тръгнат, душевното същество остава само. То никога не е било без водачите, те са поддържали постоянен контакт с него. Тези неща може да ви звучат невероятно (ролята на имплантите е да направят да изглеждат така), но те са простата механика на душата ви. Учителят Исус също имаше водачи, а оттеглянето им преди вибрационната смяна на кръста го накара да плаче от объркване. Спомняте ли си тези думи? Те са записани, за да се замислите над тях. Той претърпя оттеглянето на водачите точно преди промяната си... както ще стане и с вас.

Няма по-силно усещане за пустота от момента, когато водачите ви напускат. Дори единият да остане, има период, през който и двамата отсъстват. Оставащият трябва да се оттегли за момента на приспособяването. Тези водачи представляват единствената връзка с чистата енергия на любовта, която съществува за вашата душа. Когато си тръгнат, вие със сигурност ще го почувствате. Медитацията няма да ви носи утеха. Съсредоточаването няма да ви помага, а молитвата сякаш ще отскача обратно от небето. Пак казвам, когато Исус страдаше на кръста, беше временно откъснат от водачите си. Това е обичайно духовно качество - мракът преди светлината. Има го в почти всички духовни писания на тази планета, не само във вашата култура. Това съответства на пречистването преди пристигането на новата енергия... и изтриването на старото. Трябва да бъде така и можете да го откриете в цялата духовна история. Възможно е да бъде разстройващо и смущаващо за вас. Почти ще преживеете мъката на собствената си смърт, потапянето в мрака без всякаква надежда. Вярвайте, че това става в съвършен ред. Онези, които биха ви казали, че това не е качество на Бога, са зле осведомени за пътя на любовта. Потърсете я!

Казах ви, че ще има неуспехи с новата ви сила и това е един от тях. Това е огънят преди мира. Но е нещо временно и вие ще съумеете да се справите с него. През това време няма да ви се позволява да напуснете; и макар водачите ви да ги няма, някои от не толкова близките до вас други същества са в "съседство", за да бдят над вас. Но те не общуват и вие няма да ги усещате. Всеки човек ще възприема процеса различно. Ако сте добре подготвени, той ще бъде очакван и ще ви се стори по-плавен. Ако искате съвет как по-лесно да преживеете смяната, когато почувствате, че започва (което със сигурност ще стане), се посветете на земни задачи, концентрирайте се върху определена цел и осъществете нещо, което ви носи радост. Това е тактика за разсейване на душата ви и често върши чудесна работа в процеса на приспособяването.

Още помощ... Не мога да подчертая достатъчно убедително колко важна ще бъде вярата в този момент. Ако претърпите трансформацията и откриете, че сте се променили... че сте останали без приятели, спътникът ви в живота е объркан, а вие сте може би без призвание... какво ви остава? Отговорът е съвсем прост: Останало е всичко, което никога не сте имали! Ще се погрижат за вас! Положението ви ще бъде почетено. Тримата старши водачи, заедно е всички невидими същества около вас, които също са тук, за да ви подкрепят, ще направят всичко възможно, за да се уверят, че сте добре. Моментът пак ще бъде изключително важен и ще трябва да проявите търпение. Но новият Ви статут ще го улеснява и на вас няма да ви е трудно да изчакате. Страхът вече няма да играе досегашната роля, тъй като вие притежавате силата да напуснете по всяко време, щом пожелаете (оттук и изкушението да го направите). Ще носите в себе си собствения си храм. Това означава, че ще бъдете напълно самостоятелни, духовно, физически и умствено. Изхранването няма да бъде проблем, здравето няма да ви безпокои и вие няма да сте самотни. Ще изпитвате твърде много радост, за да се чувствате самотни. Новите ви водачи често ще стават видими за очите ви с достатъчно яснота като доказателство за присъствието си, но не повече. Ако запазите равновесие, ще бъдете щастливи и проспериращи... повярвайте!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Дани
Това трябва да го изживеете, за да го разберете, в противен случай, ще го отричате. Написаното е точно така
дедовия
Смени си лекарствата пич..
dragon hunter
безплатен обяд няма. това е като да си купиш диплома за висше образование и като отидеш на работа по специялноста още в първия ден ще те разберат че си не в час със материята. същотто е и тук. ще получите статут но без знания и опит. мисля че ако има малко по запознати и трезво мислещи хора с тази материя няма да се занимават с това и да си усложняват и без това тежкия живот. кармата се изплаща с чисти и святи действия и мисли а не със шмекеруване на енергиино ниво. непознаването на тази материя и използването и без разбиране ще отежни вашата карма. това ми прилича на поредния опит на дракониянците да завладеят невежите човешки души търсещи винаги лесния път. ако четете внимателно текста между редовете ще усетите че това е една уловка, манипулация. пътя към ада е обсипан с добри намерения ;)
Евелина
Всичко е точно така и не е леко!!!
Христо Димитров Вълчев
Виж още отзиви
Коментирай
loading...