Назад до Крион: съществата около вас

Крион: съществата около вас

  1. Крион: съществата около вас
  2. Арктур и Ащар
  3. Вашата посевна група
  4. Слънчевата група
  5. Учителите и вие
  6. Тъмните
  7. Водачите

Тъмните

Тъмните: Нека да ви разкажа за онези, които търсят Луцифер, защото те създават една илюзия. Вселената е буквална и не съди. Онези, които се изправят и поискат да се появи Луцифер, ще бъдат удовлетворени, защото се получат каквото очакват. Ще бъдат в състояние да съ-творят негативното, точно както вие сега притежавате силата да съ-творите любовта, изцелението и просветлението на позитивното. Луцифер е заблуда, която сами са измислили и създали; но нека ви кажа следното, скъпи мои, и никога не забравяйте тези думи. Един от вас в балансирано и просветлено състояние може спокойно на застане сред онези, които пеят и призовават Луцифер, и ще има абсолютно надмощие над тях! Нищо на тази планета не е в състояние да урони вашата нова сила! Онези, които призовават негативното, са небалансирани и го правят именно поради своето неравновесие. Това няма нищо общо с никакви негативни същества на планетата. То е нещо, което хората сами си причиняват.

Но уви, вашата ръка ви каза, нали, че човеците са в състояние да вървят по планетата в свободна изява. Каза ви, че редовно може да бъде "нападана", но добави, че притежава инструменти за балансиране. Същото важи и за планетата на свободния избор, защото има няколко вида същества, на които, благодарение на закона и посоката на ненамесата им, е позволено... да бъдат с вас. Тези същества, почти без изключение, нямат представа кои сте вие. Те са привлечени единствено към вашите качества и атрибути. Нямат представа за Стрелците, за Арктурианците, за Ащарците, за Плеядианците или за Слънчевата група. Те познават единствено собствената си нисша вибрация и търсят информация и отговори. Те не са в някаква конспирация срещу универсалните принципи. Те просто искат да знаят... и вие сте тяхната библиотека.

Има няколко такива групи. Едната се стреми към информация за вашите емоции. До степента на закона за намесата на тях им е позволено да се месят във вашата биология. Затова има хора, които понастоящем притежават качества на тези негативни същества. Но фактът, че сте човек, който върви в светлината на урока, ви дава абсолютна власт над всяка част от атрибута на мрака. На тези същества им е позволено по-специално да съдействат на вашата карма и те представляват уместна част от вашия урок. Това означава, че всеки човек в това състояние може сам да възстанови равновесието си... асимилирането и трансформирането на негативното. Ако някои хора смятат, че не могат да го направят, че атрибутите на негативните същества са твърде силни, сега те имат силата чрез намерението и чрез общуването с водачите да поискат намеса посредством неутралния имплант (както вече беше канализирано). (Тъй като имплантът се занимава именно с неутрализирането на кармата, можете да видите взаимовръзката с тъмните същества.) Тъмните са привлечени от емоциите ви, тъй като те нямат такива, а искат да ви изучават, защото ги притежавате в изобилие. (Емоциите са енергия и вие сте като фар за онези, които се стремят към тях. Те имат нужда да намерят отговорите, защото усещат, че самото им съществуване е застрашено от загубата на тази натурална енергия.)

Вторият вид също са привлечени към вас. И те също нямат никаква представа за вашите търсения на урока и кармата. Но въпреки че не осъзнават вашата карма, тях ги привлича онова, което правите с нея, така, както огънят привлича мушиците във вашата култура. Затова им е позволено да взаимодействат в урока ви. Сега говоря за онези, които са в изобилие тук, защото в действителност вие ги храните! ... и ги храните с вашия страх. Тези от вас, които живеят в страх, хранят ежедневно тези същества, които ще се завръщат и ще нахлуват в живота ви, ще ви дърпат и ще искат още храна. Те разбират, че колкото по-голям е страхът ви, толкова повече храна ще има. Колкото и невероятен да изглежда този сценарий (на много хора), това е истина! Ще ги откриете да танцуват в краката на онези хора, които призовават Луцифер. На тях им е позволено съвсем уместно да са тук, но вие притежавате абсолютната власт и надмощие над всички тях... защото цели легиони от тях са безсилни преди един от вас. Повярвайте! Това е истината на Духа. Нямате причина да се страхувате от тези същества на мрака. И в други послания сме разговаряли за илюзията на страха. И преди сме говорили за доверието в Духа и за преодоляването на кармата. Сега не е моментът да преговаряме тези неща.

Останалите тъмни същества имат съвсем просто обяснение. Те са биологични и са като вас. Позволено им е да идват тук от други части на вашата галактика. Те разполагат с необходимите машини за пътуване дотук. Но това, че притежават съответната научна технология не означава, че имат просветление. Това са съществата, които са катастрофирали тук. Това са онези, които вследствие на допусната грешка са били заловени, но те не са Арктурианци или Ащарци. Именно науката на тези чужденци се изучава от вашите земни правителства днес.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Надежда
Тези послания идват чрез възвишени хора,които човек трудно би разбрал,ако поне малко не е запознат с духовното израстване.може би това е новата победа,с която народа ще бъде възнаграден,в скоро време.
Yulium
И нито дума за Христос... Много 'тънка' игра по най-'тънката' струна на човешката душа - ВЯРАТА! Използва се несъвършенството на човека да вярва повече в това, което му се иска (характеристика на егото), вместо да вярва в това, което Е (характеристика на Духа). Повечето хора не правят разлика между двете, защото не са достигнали до там ... И като прилагат разни позитивни самовнушения и разни 'вселенски закони' и кодове със съмнителна безкористност си мислят, че израстват духовно ... И вместо да търсят Истината, вярват на и във всичко, което им харесва и ги устройва за момента. И точно това се използва от безтелесните. А безкористната Любов е само една - Божията! И тя не се намира в бля-бля посланията от 'висши' извънземни разуми ... :)
Как точно ще се осъществи просветлението ни - с по-оскъдна или по-подробна информация е въпрос на предпочитание и избор на всеки от нас. Резултатът е същественото - да достигнем до самото просветление.
Анонимен
Не е задължително да вярвате на него, вярвайте в себе си, в собствената си сила. Вярвайте че можете сами да направите живота си по-хубав във всяко отношение, че можете да се изцелите, че можете да се предпазите, че можете да получите всичко от което имате нужда точно сега. Всичко започва от вътре навън и точно това се казва и в тези послания от Крион
Анонимен
Как са достигнали думите на Крион до нас ? Чрез човек-канал !!!! Защо определени хора чуват думите-послания от Крион , а не всички хора ? Дали човекът-канал си е измислил Крион или , Крион е истински ? В това се налага да повярваме , но не в Крион , а в човекът ТВЪРДЕЙКИ , че Крион му говори !!! Ако предположим , че всичко е истина и Крион съществува , кое би му попречило да ни излъже и , ако е така защо го прави ? Може пък Крион да е истински и човекът-канал да казва истината и наистина да чува Крион и Крион да ни казва истината и само истината и наистина да иска да ни помогне !!! Колко хубаво звучи , да има там някакви светли експерти , които да са на наша страна и да ни защитават , но дали това е вярно ? В това е проблемът !!! Вярата е много опасна игра , защото не си абсолютно сигурен дали обектът на своята вяра съществува и ако съществува дали не те лъже , но въпреки това променяш ( нагаждаш) мисленето си , а от там и действията си и на края живота си . Дали си заслужава , не знам , но знам , че , ако промяната на себе си не дойде от вътре , а от прочитането на някакво учение , то тя промяната не е твоя , а нечия чужда !!!!....
Коментирай
loading...