Назад до Крион: Абсолютната сила на любовта

Крион: Абсолютната сила на любовта

  1. Крион: Абсолютната сила на любовта
  2. Сила над основния зародиш на страха
  3. Сила над скръбта
  4. Сила над материята
  5. Сила над биологията
  6. Сила над тревожността
  7. Сила над дуалността
  8. Защита
  9. Способността за промяна - истинска промяна

Сила над биологията

Силата на любовта над биологията е абсолютна Вече говорихме за изцелителната сила, която притежавате, силата във вас, която имате. Можете да кажете, че ви разказахме всичко, което можеше да се разкаже. Скъпи мои, никога няма да спрем да говорим по тази тема! И това е така, защото тъкмо започнахте да разбирате повторното събуждане на някои енергии, които са били в латентно състояние във вашето тяло, очаквайки именно този момент. При тяхното пробуждане вие ще получите едно качество, което ще забави процеса на вашето стареене. То е свързано с намерението. Свързано е със способността ви да бъдете предпазливи и да наблюдавате внимателно какви енергийни баланси са ви достъпни. Свързано е със силата на любовта и с изискването "A3 СЪМ" на мантията на Духа.

Вероятно някои от вас, четейки това, или тези, които днес са дошли тук, си казват: "Уморен съм от своя недъг. Той ми пречи. Не виждам как ще се освободя от него. Опитах какво ли не." Някои от вас са получили тези недъзи, за да могат днес да бъдат тук и да се избавят от тях! Такива са пътищата на Духа. След като го направихте, животът ви ще се промени - и промяната във вашия живот ще засегне хората около вас по начин, изпълнен с любов.

Силата на любовта наистина е постоянно свързана с вашата клетъчна структура. Тя е част от свещения източник и може да промени материята в клетките. Клетките реагират на духовното намерение и както сме ви казвали и преди, време е да започнете да гледате на своето тяло като на една просветлена клетка. Преди изцелението да може да бъде завършено, трябва да погледнете на тялото си като на един съд, на една ваза, на една клетка, която е напълно просветлена. Не съществува такава част от вашата структура, която да прави изключение. Когато една част от нея изпитва болка, болка има и в цялата структура. Когато една нейна част е просветлена и радостна, просветлена и радостна е и тя като цяло.

Отново ви връщаме към тази четвърта сила и ви заявяваме абсолютно: Можете да промените своята химия. Можете да породите процеса на изцеление вътре в себе си. Сред вас има хора, които възприемайки тази информация, усещат енергията и са наясно какво става в момента. Имаме дар за лечителите, за тези, които години наред са работили с енергията в полза на другите хора. Дарът е повишено осъзнаване и то е ваше, стига да го поискате - с чисто намерение. Потърсете го, защото всеки от вас, който желае да го има, може да го получи. Това е бърза пътека, катализатор за лечение, и точно заради това сте тук или седите на стола като лечител и четете това.

Не го ли очаквахте? Стига да го приемете и способността ви да усещате енергетиката на човешкото тяло веднага ще нарасне. Когато притежавате такава голяма свита, пристигнала на посещение в тази зала, и такава голяма читателска аудитория, е налице огромно по сила намерение на събраните хора и точно тогава започват да се случват подобен род неща. Раздават ви се дарове, защото намерението е силно, защото вярата е чиста, а "мантията" е на място [говори за мантията на Духа, за която стана дума по-рано на семинара]. Сред вас в залата и сред тези, които четат, има хора, които могат да станат и да заявят "A3 СЪМ" и наистина да го имат предвид, нещо, което до този момент не можехте да направите. Знаем това и точно заради това сега се извършва повторното обединяване! Това беше номер четири.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Благодаря! Живот мой....училище мое прекрасно! Благодаря!!!!
Дидиан
Всеки един от нас върви по своя път на еволюция и всеки има точното време и място за събуждане ... отваряне към тази безусловна любов Не бива да им се сърдим ние им помагаме а и те ни помагат да напредваме Всички се кътерим по стъпалата на пирамидата но на различни нива Нека да бъдем по състрадателни търпеливи и добри да се обичами и до си помагаме за да изплуваме всички живи и здрави
Анонимен
Много вярно изписани неща за силата на любовта!
Една обикновенна жена
Открих,чрез Вас истина която нося и търся защо да е точно така, но колко много са тези които ни спъват постоянно.
Анонимен
Когато преминаваме през страданията и устояваме,ние променяме Вселената.
Коментирай
loading...