🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Метод Фокусиране на съзнанието

Метод Фокусиране на съзнанието

  1. Метод Фокусиране на съзнанието
  2. Стъпка 1: Проучете страданието
  3. Стъпка 2: Определете зависимостта
  4. Стъпка 3: Изберете препрограмиращи фрази
  5. Стъпка 4: Фокусирайте се върху препрограмирането
  6. Приветствайте хората, които могат да ви помогнат
  7. Обвинете своята зависимост за напрежението
  8. Открийте най-силните мисли, които ви разстройват
  9. Усилете вашите емоции
  10. Убедете се че напълно владеете себе си

Усилете вашите емоции

Ефективното използване на метода на съзнателното фокусиране изисква от вас да породите най-силните емоции, на които сте способни. Правете всичко възможно, за да усилите електромагнитния волтаж на вашия емоционален отклик. Повечето от зависимостите ви са били програмирани у вас чрез страданието и болката. Един от начините за препрограмирането им е да използвате напрежението, което се асоциира с най-силните ви чувства. Бихте могли да освободите здраво вкоренена зависимост за кратко време, ако (и само ако) можете да натрупате емоционалния си интензитет. Ако не успеете да навлезете силно и продължително в емоциите си, може да са нужни месеци или години, за да препрограмирате дадена зависимост.

Викайте, крещете колкото е възможно повече - това ви помага да препрограмирате себе си по-бързо. Въпреки че викането не е същностното, то може да се окаже най-лесният начин за натрупване на интензивността, необходима за вашето препрограмиране. Докато викате, си казвайте: „Аз не трябва да се разстройвам от това. Тези стресиращи емоции не са ми нужни. Мога да се освободя от тази потребност. Не трябва да се чувствам привързан." Колкото по-дълго викате и фокусирате съзнанието си върху отстраняването на зависимостта, толкова по-успешно ще отстраните и програмирането, което ви разстройва при дадена ситуация в живота.

Не е задължително да плачете или крещите, за да извършите препрограмирането, но то ускорява процеса. Тъй като емоционалното ви програмиране е било внесено предимно чрез шок, болка, плач и страдание, помнете, че създавайки съзнателно болка, плач и страдание в настоящия момент, ще можете по-бързо да отстраните този модел.

Не позволявайте на друг човек или на някоя ваша мисъл да ви прекъснат. Спрете само тогава, когато не можете повече да задържите емоционалния си кипеж. Би мог- ло да е от полза да има някой до вас, който внимателно да ви слуша, но да не казва нищо. Повечето хора, намиращи се в присъствието на човек, който вика или плаче, биха казали: „Всичко ще е наред. Дай да изтрия сълзите ти" или биха предложили някакво разрешение. Това обаче прекъсва способността ви да използвате метода на съзнателното фокусиране, за да се справите с несъзнателното ниво на програмиране, причиняващо ви страданието. Ако започнете да вършите нещо, вие ще включите сетивата си и рационалния си ум в разрешаването на проблема. Това само временно би ви накарало да се почувствате добре, но ще ви остави в уловката на автоматичното програмиране, когато впоследствие се появят сходни ситуации. Който и да е до вас, би следвало да разбере какво става, да изпита вашите вибрации и мълчаливо да ви окуражи да си поплачете. Правете всичко възможно, за да постигнете емоционална сила. Защото когато това стане, пред вас вече стои огромната възможност да препрограмирате своята зависимост така, че повече да не изпадате в емоционално объркване, ако подобни неща се случват в живота ви.

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Благодаря Ви ! Искам да се откажа от цигарите и се надявам да се получи.
Благодаря за иформацията..много е полезна
Благодаря ви.Рядко достоверна статия. И работеща.
Статията ми беше много полезна.Благодаря Ви!Точно от това имах нужда в този труден за мен момент.Благодаря и до нови срещи.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...