Назад до Техники за отделяне от тялото

Образни техники за отделяне от тялото

Възможно е да се използват изображения, но това изисква значителни умения.

1. Легнете в удобна позиция и се отпуснете. Представете си, че плавате в леглото. Задръжте тази позиция и леко се повдигайте, докато не усетите, че губите усещането за допир с леглото или пода. След като постигнете това се придвижете леко нагоре, докато не усетите как духа ви се отделя от тялото и започва своето пътешествие. Обърнете внимание на обектите и детайлите на помещението. Едва след като сте придобили определени умения трябва да пробвате да се обърнете и да погледнете собственото си тяло. Имайте в предвид, че всеки етап може да отнеме месеци практика и ще бъде много трудно за всеки, освен опитните хора с преживявания извън тялото.

2. Настанете се в удобна за вас поза, затворете очи и си представете, че имате дубликат на себе си, който стои пред вас. Ще разберете, че е много трудно да си представим собственото лице и е много по-лесно да си представите вашия двойник, обърнат с гръб към вас. Трябва да се опитате да спазвате всички детайли на своята поза, облекло и др. Този въображаем двойник ще става все по-реалистичен и може да се появи известна несигурност за физическото ви състояние. Нормално в съзнанието ви ще изникне въпроса: „Къде съм?” или „Кой съм аз?” След като постигнете ясен и стабилен образ на своя двойник, отпуснете се и се пренесете съзнанието си в новия си образ. След това трябва да можете да се проектирате в този фантом, създаден от собственото ви въображение. Всеки етап изисква много практика и може да отнеме известно време.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Свързани продукти

Отзиви

Поли
Тези техники се правят в индия задължително с човек до теб
Росен
Аз пък да ти кажа не за 1 ви път ми се случва или аз го правя ама не съм го искал,иначе виджам мен си как спя всичко както е реално преди да съм заспал,но като се събудя не чувствам никаква умора или отпадналост и всичко ми е като на филм от преди някъкви секудни !
Радослава
P.S. Приблизително техниките са такива за отделяне от тялото..Хм ,но има неща,които са смешни и не отговарят на истината ..(като това с плаването..)1.Чакри..2.Аура(всички 7 чакри трябва да се концентрират в едно)-3.Енергия (няма позитивна или негативна)4.Концентрация върху отделянето(не е като това да гледаш в една точка,просто събираш всичко в едно ) и се получава..Трудно е при връщането.. в началото аз получавах нещо като задушаване във физическото тяло-най-силно осезаемо,отпуснатост все едно си тичал цял ден,общо взето не ти се помръдва ,мозъка ти не мисли и няма желание да мисли за каквото и да е..Цял ден се чувстваш като недоспал и всичко ти е все едно..(Опс крушката ми изгоря) Стига вече,това е в общи линии..
Радослава
Аз това го умея и не представлява трудност за мен.За няколко секунди мога да изляза, както и да се върна в тялото си.Единственото,което усещам след това е физическа умора.Интересно ми е друго.Защо искате да овладеете тези техники,като няма нищо забавно в това.Каква е ползата от това?Аз избягвам да правя това,не го намирам за естествено и гледам да притъпя всички емоции, мисли, чакри...и гледам дори да не мисля за това.С всичко това знам,че притежавам и някакви пророчески(ясновидски)способности,но не желая да се занимавам с това въобще!!Понякога без да искам,когато съм ядосана на някого ,казвам неща,които винаги се случват и после много съжалявам,че се намесвам в тези неща..Да не говорим,че някои мои по-близки хора понякога ме обиждат,като казват,че съм като вещица...Веднъж исках да опитам тези мои способности през интернет,като се представих на мъж и в един чат без снимки гледах на 10-15 човека..и успях!! Просто исках да зная за себе си,дали умея и така...Въпросът е,че въобще не искам да го правя,за мен не е добре да се бъркаш в кармата на хората Когато казвам на някой нещо лошо,аз се чувствам така,сякаш аз го преживявам -все едно съм с неговите емоции,когато това ще се случи ... за това единственото,което не мога е да предричам за смърт..Както и да е,темата беше друга,но и в двата случая умишлено не искам и не желая да го правя,не го намирам за нормално и за мен това няма никакъв смисъл...
innerfire
Pri opit za izlizane ot tqloto, klepachite m izapochvat da premigvat mn chesto cqloto tqlo mi istrypva i racete mi se ispotqvat tva e vseki pyt kogato opitam i sqkash neshto mi prechi no neznam kakvo :X
Виж още отзиви
Коментирай
loading...