🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Рейки при гледане на деца

Рейки при гледане на деца

  1. Рейки при гледане на деца
  2. Рейки при Планиране на семейство
  3. Рейки за Плодовитост
  4. Рейки за Контакт с нероденото дете
  5. Рейки при Кърмене
  6. Рейки при Проблеми със съня на детето
  7. Рейки при Проблеми в училище
  8. Рейки за Доверие в себе си
  9. Рейки при Страхове на детето
  10. Рейки при Пристрастявания

Рейки за Доверие в себе си

Децата желаят да им показваме ясно своята любов. Те не четат мисли и са несигурни, когато не им показваме ясно своята любов и привързаност. Със своя живот ние им даваме пример как се поддържат отношения и как се обича видимо!

Трябва често да докосваме децата си, да ги вземаме на ръце, да ги целуваме, да се гушкаме с тях, да ги люлеем, докато спят. Те копнеят за нашите изпълнени с обич докосване и думи. Може често да им казваме: „Аз те обичам!" Докосванията често казват повече от многото думи, а при лечение с Рейки ние даваме на децата си знак: аз те приемам какъвто си и те обичам безусловно.

Когато говорим с децата си, трябва да внимаваме както за думите си, така и за вибрацията зад тях: виждаме ли най-доброто в детето, изразяваме ли обич и приемане, хвалим ли способностите му? Когато говорим с тях, можем да се опитаме да поставим едната ръка върху сърдечния си център, а другата върху гърления си център. С това изразяваме по-силно любовта, която чувстваме в сърцето си, и влизаме в контакт с вътрешните качества истина и мъдрост. Когато разговаряме с детето си, трябва да го докосваме - особено когато засягаме деликатна тема. Ако се упражняваме много с Рейки, с времето устата ни ще престанат да изричат така лесно отрицателни изказвания.

Положения

Позиции на ръцете отпред - тялоПовече доверие в себе си и вътрешна сила децата добиват чрез , шесто и седмо предно положение.

Чрез положението на сърцето влизаме по-силно в контакт със способността си да обичаме и да разбираме, че сме любов.

Седмото предно положение чрез активизиране на слънчевия сплит дарява нас и децата ни с вътрешна сила. С тази сила можем да приемаме по-лесно възгледите, различни от нашите, без да се чувстваме атакувани.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Рейки йога кундалини ... пълни глупости само Бог може да помогне. Единствено връзка с Бога помага, а не глупави изкуства
Анонимен
и вие нимирате това подходящо за графа "пристрастяване" ?
Йосифова
Здравейте. Не ми става ясно какво трябва да правя с дъщеря си, която ожесточено си яде ноктите. Къде и как точно трябва да и въздействам? Не мога да разбера страхове ли са, тревоги или нещо друго? Благодаря Ви.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...