Назад до Рейки за кариерата

Рейки за кариерата

 1. Рейки за кариерата
 2. Рейки за Намиране на професия
 3. Рейки за Интелигентност
 4. Рейки за Съзидателност
 5. Рейки за Вдъхновение
 6. Рейки при Стрес от работа
 7. Рейки за Писане
 8. Рейки за Излъчване
 9. Рейки за Самосъзнание
 10. Рейки за Памет
 11. Упражнение Триминутно дишане

Рейки за Намиране на професия

Рейки ни помага да намерим дейност, която да упражняваме с удоволствие. А когато вършим нещо с удоволствие, ние се ангажираме и го правим с любов. Изглежда парадоксално: когато правим нещо само за да спечелим колкото може повече пари, със сигурност няма да имаме траен голям успех с този вид работа. Когато обаче упражняваме дейност, която ни дава толкова радост, че бихме вършили тази работа дори ако не можем да получаваме за нея пари или пък получаваме малко, е много вероятно или веднага, или след известно време да имаме успех, който има и материално отражение.

Когато вършим дейност, която не ни изпълва или интересува действително, с втората степен можем да изпращаме енергия на желаната ни професия и с помощта на интуицията да открием кое действително ни интересува и кое ни дава най-голямо удовлетворение. Колкото повече радост и любов влагаме в дадена работа, толкова повече успех ще имаме и дори след дълъг работен ден ще можем да се чувстваме доволни и изпълнени.

Положения

Когато сме настроени в първа степен, можем да изясним коя е желаната ни професия, като положим ръцете си върху сърцето и си представим професията, която се мержелее пред нас, образно като на дъска. После се вслушваме вътре в себе си как се чувстваме телесно и отново се замисляме за професията. Телесното ни чувство става все по-ясно или в посоката „все по-положително", или в посоката „все по-отрицателно". Когато прилагаме Рейки, ние сме в контакт с една по-висша интелигентност в нас - със своя по-висш Аз. После можем да прилагаме това упражнение винаги, когато се нуждаем от ясна помощ за решение.

Който е изучил втора степен Рейки, може да изпраща енергия на темата „моята идеална професия" или на конкретна желана професия. Тогава или получаваме идея, за която никога преди това не сме мислили, или развиваме ясен фийдбек при тестуването на определена професия, и то на емоционално и телесно равнище. Или се чувстваме добре и ентусиазирани, когато мислим за професията, или ни е блудкаво и неприятно.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...