🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Природа и здраве

Какво не бива и какво е позволени да съхраняваме под леглото според Фън Шуй

Експертите казват, че когато спим или просто си почиваме на леглото, подсъзнанието ни е отворено и поглъща повече енергия. Това е основната причина, поради която системата Фън шуй силно препоръчва да не оставяме нищо под леглото си. В същото време обаче трябва да знаете, че съществува и изключение, което може да работи във ваша полза. Според Фън шуй пространството трябва да бъде отворено, за да има отворен поток от енергия, който да се насочва равномерно към цялото тяло. Вещите, които съхранявате под леглото имат енергия, която вашето подсъзнание поглъща, докато вие спите, а това не е особено здравословно. Внимателно прегледайте какви неща сте поставили под леглото си. Може би те са причината за неспокойният ви сън или за среднощните кошмари?!
Пространството под леглото е добре да бъде празно и да се почиства редовно.
Но както вече споменахме има и изключение. Фън шуй позволява под леглото да съхраняваме неща, които ни правят щастливи или такива, които насърчават нашите желания.
В кутия можете да поставите такива вещи.
Цветове от роза, свещи, аромати, етерични масла – отлична предпоставка за любов и очаквана среща. Ако искате финансова стабилност, то в кутията поставете детелини, камъни, кристали и други елементи свързани с финансова стабилност.
Особено важно е да изберете кутия от качествен материал с твърд капак. Вашето „съкровище“ трябва да се преглежда и освежава поне на три месеца. Задължително съхранявайте избраните неща в кутия.

Рейтинг:
3.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...