Назад до Станете вашият Висш Аз

Станете прозрачни

  1. Станете прозрачни
  2. Разпознайте кога поемате енергии на други
  3. Медитация - Станете прозрачни

Когато насочите работата си и израстване чрез служене, ще срещнете различни енергии и хора. Ще станете по-сензитивен за енергиите около вас, както и за мислите и чувствата на други хора.

Ще пожелаете да се научите как да управлявате тези енергии по начин, който ще ви позволи да бъдете извор на светлина, без значение с какъв вид енергия сте заобиколен. Когато се научите да оставате спокоен и съсредоточен в себе си, когато изпитвате (изживявате) енергиите, мислите и усещанията на хората около вас, може да бъдете наречен „да бъдеш прозрачен”. Когато сте открит, вие можете спокойно да бъдете с много различни видове хора. Можете да се научите да се радвате на това, което е положително в тях и дори да намерите начин да достигнете по-високо ниво, когато сте между енергии, които не са толкова хармонични както са вашите.

За да се развивате духовно, не е необходимо да създадете едно съвършено обкръжение, да нямате нещо отрицателно около вас или да се оттеглите от света. Вие сте тук, за да се научите как да бъдете своя Висш Аз сред различните видове енергии, които сега съществуват на Земята. Можете да растете и да намерите любов в сърцето си дори между хора, които не са с подобна на вашата вибрация.

Някои от вас мислят, че ако бяхте наистина едно еволюирало същество, щяхте да бъдете родени при родители, които ви отглеждаха в обкръжение на пълна любов и подкрепа. Вие мислите, че до сега щяхте вече да бъдете напълно еволюирал и съвършен, без да изпитвате някаква мъка и отрицателност. Вместо това мнозина пожелаха да бъдат родени в среда, която щеше да ви научи относно енергиите в света и да ви помогне да свикнете с тях още в ранна възраст. Вие не ставате силен като търсите тези ситуации, които ви закрилят и опазват. Вие ставате силен като се научавате да плавате в всички различни видове време, като намирате вашата сила и посока отвътре. Ако вие сте почувствали някакво възмущение, тъй като сте имали трудно детство, изоставете това и оценете цялата сила, която сте спечелили от ситуациите, при които израстнахте.

В различни периоди на вашия живот вие може да сте били заобиколен от хора, които за вас беше трудно да обичате. Погледнете условията, които вие имате точно сега във вашия живот. Ако вие сте сред хора или енергии, които не чувствате комфортно, погледнете на тях като възможност, която ви се предлага за духовно израстване, като това ви учи повече да станете „прозрачен”. Мислите и чувствата на хората, с които ви е най-трудно да се хармонизирате, са точно онези, които ще ви дадат най-голямо израстване (развитие) когато се научите да бъдете „прозрачен” за тях. Точно за това вие сте привлекли тези хора във вашия живот.

Кой вид емоционална енергия вие намирате най-твърда, за да можете да останете спокоен сред тях - яд, разочарование, безпокойство, нетърпение, наранени чувства, оплакване, справедливост, упоритост, безразличие, незнание, мързел, липса на самонасоченост, отрицателност, безпомощност, необходимост, манипулативност или контролиране? Точно това са емоциите, за които е необходимо вие да станете все повече открит, за да растете духовно и да спечелите повече сила. Вие бихте могли да се опитате да избегнете тези енергии като промените работата си или да напуснете съседи, които ви смущават. Но въпреки това вие ще продължите да привличате хора с подобни енергии, докато вие се научите как да останете балансиран и във вашия център (сърцето) когато сте сред тях.

За да станете прозрачен, не осъждайте поведението на други.

За да станете прозрачен започнете с това, като не реагирате на това, което хората правят. Когато вие изживявате емоционално тяхното поведение, вие не сте прозрачен за тяхната енергия. Когато вие не сте емоционален, и действате от вашия спокоен, ясен център (сърце), действията, които вие извършвате ще бъдат тези, които създават най-големи резултати.

Един от най-добрите начини да станете прозрачен е да намерите някой аспект (страна) в поведението на други с което можете да се хармонизирате. Това ще ви позволи да останете достатъчно спокоен, с един ясно балансиран ум за да знаете как да постъпите Например, ако една група точно до вашата врата има парти и вдига много шум, и намирате, че това ви ядосва, просто намерете нещо в техните енергии, което ви харесва. Вие може да се настроите на аспекта на празнуване, на радост и оставите това, което е в момента, макар че това е изразено в една много различна форма от тази която вие бихте могли да използвате.

Ако някой се кара с някоя друга личност и вие се разстройвате от това, съсредоточете се върху уроците, които тези двама учат един други и техния интерес за резултата. Във всяка ситуация има и по-високи и по-ниски честоти към които можете да се настроите. Вие може да останете прозрачен за по-нисшите енергии и се настроите към по-висшия аспект на ситуацията.

Ако някой човек ви заплашва или застрашава, или се опитва да ви контролира, представете си, че той е висок един сантиметър. Щяхте ли да реагирате по същия начин? Ако хората са гневни или агресивни, вижте ги като малки разгневени деца, тъй като те изразяват своето „малко същество”, не тяхното Висш Аз.

Ако някой не се държи по начин, който вие бихте искали за него, изпратете му любов и го приемете такъв, какъвто е, вместо да се разгневите от него. Вие може да се упражнявате, като представете себе си в ситуация, която ви е притеснявала в миналото и представите себе си да отговаряте с любов. Например, представете си, че говорите с някой, който ви е чужд или ви въвлича в силна борба. Да се биете с него - това ви сваля долу до неговото ниво. Вместо това поставете светлина около вас, за да направите вашата собствена енергия красива, отворете сърцето си и откажете да позволите неговата сърдита енергия да влезе във вашия живот. Вие можете да изберете да оставите неговите емоции да изтекат точно през вас, сякаш се състоят от различна честота.

Като изпращате любов, преобразувайте енергията около вас

Вибрацията на вашите положителни, изпълнени с любов мисли ще бъдат по-фини, отколкото отрицателността на други, която ще премине през вас, без да докоснат нито една ваша струна. Ако вашата прозрачност нарастне, вие ще привлечете обстоятелства във вашия живот, които ще отразяват вашето вътрешно спокойствие и мир. Вие рядко ще бъдете близо до нападателни или отрицателни хора. Колкото повече вие чувствате състрадание за други и ги виждате като любов, толкова по-прозрачен ще бъдете за техните емоционални състояния.

Разбирането на енергиите на други хора е един голям дар. Вашето по-голямо разбиране ви позволява да знаете кога е необходимо вие да бъдете прозрачен. Преди да отидете в някое място, отделете един момент да почувствате вашата собствена енергия и след това се настройте на енергията на мястото. Фокусирайте се върху енергията там, така че вие да можете да се хармонизирате с нея. Когато напущате, проверете и вижте дали вашата енергия изглежда различна по начин, по който тя изглеждаше по-рано. Ако има някаква разлика, приемете само промените, които вие избирате. Когато знаете вашата собствена енергия, това ще ви даде отправна точка и начина да знаете дали вие сте допуснали да бъдете засегнат от енергиите около вас.

Много от вас несъзнателно „подбират” енергиите на други хора, когато вие сте с тях. Възможно е да изпитате един широк обхват от усещания. Следващия път, когато сте с хора, забележете дали вие несъзнателно отговаряте на техните енергии. Ако те (хората) говорят бързо, вие ускорявате ли дишането си? Започвате ли да говорите по-бързо? Ако хората са депресирани, вие подтискате ли вашите радостни чувства и се присъединявате към тях? Ако хората са ядосани, намирате ли, че и вие започвате да ставате сърдит? Наблюдавайте вашето дишане, защото вие може би сте съчетали вашето дишане с тяхното. Отчасти несъзнателното съчетаване на начина на дишане е, което ви отваря за мислите и енергиите, които вие не желаете. Дишайте бавно и спокойно. Когато правите така, ще бъдете по-способен да останете центриран и спокоен.

Чувствата на хората не биха ви обезпокоили, освен ако вие имахте подобни чувства, навици или поведение, дори и вашите да са по-малки. Представете си, че другите хора във вашия живот играят роля на огледало, като отразяват обратно към вас определени части от самите вас. Когато те действат по начин, който вие не харесвате, те отразяват обратно към вас една част от самите вас, които не сте се научили все още да обичате, а когато се научите да обичате и намирате красота в други, вие ставате прозрачен за техните енергии. Вие също ще изпращате любов към онази част от вас, която има подобни усещания. Когато се учите да обичате всяка част от вас, вие ще повишите вашата вибрация и повече няма да привличате този вид хора във вашия живот.

Всеки път, когато вие повишавате вибрациите на една от вашите емоции, вие повече несъзнателно няма да поемате по-ниските вибрации на тези емоции от други хора. Във вас няма да има място, която да привлече тази емоция от някой друг. Например, ако вие сте овладяли страха, вие можете да разпознаете страха в други, но вие няма да почувствате техния страх като ваш собствен страх.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

Имах нужда точно от тази информация или истина за по спокоен живот . Благодаря!
Анонимен
Прекрасна статия! (Y)
Анонимен
RABOTI NAISTINA
Коментирай
loading...