Назад до Станете вашият Висш Аз

Вие сте сътворени със светлина

  1. Вие сте сътворени със светлина
  2. Изпращайте светлина и създайте хармония
  3. Медитация - Създадени със Светлина

Светлината е една от най-могъщите сили във Вселената. Мислете за нея като за едно живо присъствие, което може да бъде някъде или навсякъде едновременно. Тя отговаря на вашите мисли за нея. Светлината присъства във всички познати Вселени, макар не точно във същата форма, както във вашата Вселена.

Светлината е една могъща сила на преобразяване (трансформиране). Новата вълна на светлината, която преминава през вашата Вселена, създава  много промени. Вие можете да използвате светлината, за да засилите връзката си с Висшия си Аз. Можете да я призовете, за да трансформира енергията и да я упълномощите да излекува вас и любимите ви същества. Светлината може да увеличи вибрациите ви, да усили силата на позитивните ви мисли и да отвори сърцето ви. Можете да се свържете с нея и с нейна помощ да създадете добро на всички около вас.

Силата на Светлината се увеличава всеки ден

Количеството на Светлината на вашата планета е достигнало критичната маса. Силата на Светлината се увеличава всеки ден. А това означава, че всичко положително, което вършите с Любов влияе много по-силно, отколкото всичко, което правите с не-Любов. Преди това не винаги беше по този начин. В далечното минало силата на Светлината на планетата ви не беше толкова голяма. Изискваше много силно намерение и фокусиране, за да се създаде нещо добро. Влагаше се много работа, за да се промени енергията в по-висока степен. Но силите на светлината продължиха да се увеличават и сега дори една малка спънка към вашето Висше добро и духовно израстване ще ви отведе напред по-бързо, отколкото всяко друго време в миналото. Вашето интуитивно разбиране за светлината и как да се свържем с нея е много по-важно от всяка дефиниция, която можете да прочетете или чуете. Ако някой ви каже „Свържете се със светлината”, вие щяхте да знаете инстинктивно как да направите това, тъй като вашият Висш Аз винаги е свързано със светлината. Когато вие мислите за светлината, вие започвате да вибрирате с вашият Висш Аз. Светлината отговаря на вашите мисли за нея, когато насочвате съзнанието си към нея. Тя е незабавно привлечена към вас. Отначало е по-лесно да я привлечете към себе си, отколкото да я излъчвате. Когато мислите за нея по-често, тя ще ви изпълни. Колкото повече светлина може да задържи вашето тяло, толкова по-Висша е вашата вибрация и по-голяма е възможността ви да промените енергията около себе си в по-висока степен.

Спрете за момент и призовете светлината към вас

Представете си, че стоите под един водопад от искряща светлина и че вашето тяло и аура стават по-лъчисти. Почувствайте светлината да протича през тялото ви. Само като мислите за светлината, вие подмладявате тялото си на клетъчно ниво и повишавате наличната си енергия. Светлината може да ви издигне до следващото ви ниво на израстване и драматично да промени това, което изживявате.

През деня само за кратък момент се свързвайте със светлината - на работа, в колата си, у дома, в един магазин. Всеки момент, когато се свържете с нея, създавате един мост между вас и по-висшите сфери. Каквото и да правите в земен план, ставате по-излъчващ.

Едно могъщо използване на светлината е да си въобразите, че поставяте  около себе си една сфера или пашкул от светлина, която се простира над главата ви и под краката ви. В края на тази глава е поместена енергийна медитация, която ще ви помогне да направите това. Не мислете за светлината като закриляща, а като една енергия, която е толкова силна, че издига вибрациите на всичко, което е около вас. Използвайте този образ, за да създадете в себе си усещане за Сила, Хармония и Любов. Когато се обгръщате със светлина, не е необходимо да изграждате около себе си стена, която да държи нещата далеч от вас. Светлината ви ще промени всичко около вас в Висшата си вибрация.

Вие издигате вибрациите си, когато се обградите с образа на светлина. Висша та ви енергия ще постави тоналност, която другите наоколо могат да получат. Не всеки е способен да отговори на Висшата ви вибрация, но когато поставите светлина около себе си, вие създавате Висша вибрация, достъпна за други. Можете да останете спокоен и съсредоточен и усещате лекотата от това да държите сърцето си отворено, да бъдете състрадателен и изпълнен с любов.

Ако сте на една бизнес среща или социално събиране и не се чувствате много добре или искате да промените това, което се случва, седнете спокойно и призовете светлината. Визуализирайте светлина навсякъде около вас и я разпръснете кръгообразно, да обгърне всички присъстващи хора. Скоро ще започнете да забелязвате промените. Дръжте мисълта за Светлината и увеличете собственото си чувство на вътрешен мир, хармония и любов.

Една жена преживяла дълъг съдебен процес, защитавайки себе си срещу едно дело, което не е било справедливо. Обградила се със Светлина в някакъв момент и в следващите няколко дни била удивена да види промяна на атмосферата, която започна да подкрепя нейната кауза. Крайната присъда беше в нейна полза.

Когато призовете светлината, може да забележите как сърцето ви се отваря все повече и повече. Това ще бъде по-лесно да чувствате, повече доверие към Вселената и да знаете, че нищо не може да ви нарани. Ще спечелите доверието, което идва от това, че сте в състояние да създавате добри неща във вашия живот и да знаете, че вие сте отговорен за вашата съдба. Светлината може да ви помогне да се чувствате спокоен без значение какво става около вас.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 4 оценки

Свързани продукти

НАТУРАЛЕН АМЕТИСТ – камъкът на промяната
6.00
лв
100% Естествени камъни

Отзиви

Коментирай
loading...