Назад до Станете вашият Висш Аз

Разширяване и свиване на времето

  1. Разширяване и свиване на времето
  2. Вие можете да промените времето
  3. Медитация - Разширяване и свиване на времето

Времето не е така „реално” и фиксирано, както вие бихте вярвали. Времето се променя в новата енергия, която идва. Има всъщност часове, които преминават бавно и часове, които минават бързо. Вие може да сте забелязали, че някои дни изглеждат много дълги, а други изглеждат много къси. Това не е само вашето въображение или ваше разбиране; времето наистина става по-непостоянно и по-малко фиксирано по начина който то минава през вашето измерение.

В по-висшите измерения всичко, което съществува, е вечното СЕГА, сегашният момент на многоизмерното време. Когато е създадена една идея, незабавно тя е завършена от начало до края. Събитията се разгръщат от една централна точка и вие можете да изживеете всяка част от вашата идея като фокусирате вашето съзнание до тази част. Ако вие фокусирате върху частта, която искате да изпитате, вие започвате да съществувате във време, тъй като вие сте взели цяло едно събитие и сте го разделили на различни части. Времето и пространството са тези, които разделят нещата. Вие можете да имате много хора в едно пространство, ако те са разделени от по време, и вие можете да имате много хора заедно в едно време, ако те са разделени от пространство.

Извършвайте само тези неща, които допринасят за вашата по-висша цел и вие ще имате повече време.

Вашият Висш Аз изживява нещата като цяло, а не като части. То има един общ поглед и вижда всяко събитие от началото до края. Вие можете да изживеете времето като вашият Висш Аз, като изживеете нещата като цялост, а не като техни отделни части. Вие можете да направите това, като се издигнете толкова високо, колкото можете и разглеждате по-голямата картина на вашия живот. Вие можете да направите това с всеки план, с който работите, като имате една проницателност и получавате едно усещане за всички необходими стъпки.

Колкото по-пълна е картината и по-висок вашия фокус, толкова повече вие ще знаете кои дейности са важни за вашето висше виждане и кои не са. Времето, което ще спестите, може да бъде използвано за други неща. Вие може да си спомняте едно време, когато вие бяхте способни да имате по-всестранен поглед върху нещо и с тази по-висша представа разбирахте какви нови действия, бихте предприели и които биха ви спестили време и енергия. Този по разширен поглед може също да ви позволи да оставите други дейности, които повече не са ви необходими.

Ако вие искате да бъде направено повече в по-малко време, разберете как това което правите съвпада със на по-голямата картина на вашия живот. Направете това на всяко ниво. Например, ако имате бизнес, вие бихте искали да имате един пълен план, който координира продажби с продукция, отколкотовместо да оставите всеки отдел да работи за себе си.

Вие не само искате да разберете по-голямата картина, вие също искате всяка част от вашия живот да съдейства на нея и да работят заедно. Когато вие се фокусирате върху вашето духовно израстване и съгласувате всичко около тази по-висша картина, вие можете да свиете времето и живот-време израства в един по-кратък период.

Преди да предприемете действие, помислете защо правите това нещо. Поставете това в по-разширената перспектива на вашия живот. Попитайте себе си „Как това действие осъществява моята по-висша цел? Трябва ли това да бъде направено в този момент? Има ли един по-висш път да направи това?” Ако вие поставите нещата във вашата по-широка перспектива, вие ще извършвате само тези дейности, които служат на вашата по-висша цел.

Отделете няколко момента, за да релаксирате и помислите за по-висшата цел на вашия живот. Представете си, че вие сте вашият Висш Аз, което ви дава съвет и се фокусирайте върху вашето видение за вашия живот и цели. Попитайте каква е вашата по-висша цел за следващия ден, седмица, и месец и как това, което правите точно сега, отговаря на това. Умствено прегледайте набързо следващия ви ден и почувствайте кои дейности и във какъв ред да ги извършите, чувствайте добре преди да се хвърлите в действие. Само няколко момента използвани да се поставят нещата в една по-висша перспектива могат да ви спестят не само часове всеки ден, но дори и месеци от ненужни действия.

Колкото по-високо достигате, толкова повече ще виждате кои дейности вие бихте могли да отстраните, колко неща биха били направени по-добре или практично, или кои неща биха били направени от други. Не приемайте нищо на доверие. Не мислете, че нещо трябва да бъде направено, докато вие не сте определили неговата цел и как това съвпада на вашата по-висша цел. Това е една от най-важните стъпки, които вие можете да направите, за да ускорите вашето израстване.

Следвайте вашето вътрешно ръководство, за да достигнете нещата да бъдат направени по-лесно и радостно.

Като следвате вашето вътрешно ръководство, това ще ви даде повече време, а също и ще ускорите времето, защото вие ще създавате нещата толкова бързо, че вие ще имате повече време, за да направите други неща. Вашето вътрешно ръководство ще ви отведе докъдето и да пожелаете по най-бързия възможен начин. Ако вие потърсите начини да създадете вашата по-висша цел чрез една работа, вие може да излезете навън, вървите по улицата, чукате на всяка врата и ще получите отговорът, който искате. Или вие може да си създавате едно видение за вашата съвършена работа; уменията, които вие бихте искали да използвате, обкръжението, плащане, вида на хората и часовете, които искате; и после действайте само когато вие имате вътрешното ръководство да направите това. Ако вие направите последното, вашите действия ще създадат резултатите, които искате. В тази нова вълна от енергия вие може би усещате, че няма достатъчно часове през деня, за да може всичко да бъде направено, тъй като изискванията на вашето време и живота се увеличават. Тъй като времето повече не е устойчиво и фиксирано, да работите единствено чрез една интелектуална рамка ще ви направи да се чувствате много повече притиснат. Колкото повече се мъчите да извършите работата логично, колкото повече вие правите списъци и насилвате себе си да ги следвате, толкова повече увлечен ще се почувствате вие. Макар че списъкът може и да ви помогне да се фокусирате, останете гъвкав и послушайте вашите усещания.

Важно е да следвате вашето чувство и интуиция, тъй като те ще ви поставят в по-високия поток на времето. Новото време е интуитивно, нелинейно и следващо, както в миналото. Повече вие не можете да смятате, когато правите нещата, да използвате само логиката и все пак да бъдете в по-високия поток, където нещата се случват по-лесно. Макар че вие сте записали нещата, които трябва да направите, вашето усещане може да ви казва да направите нещо друго. Последвайте вашето чувство, вместо това от вашия списък, и вие ще откриете, че те ще ви водят към вашите цели по най-висшия и ефективен начин.

За да имате повече време, останете спокоен за няколко минути, когато сте свършили една дейност. Преди да сте започнали нещо друго, попитайте себе си „Какво ще почувствам, когато извършвам следващото? Какво би ми донесло радост?”. Чуйте отговора, който ще получите. Понякога нещата които ви привличат следващо да направите, може да не изглеждат логични или плодотворни, в края на краищата ви помагат да ви спестите часове работа.

Например, вашето тяло може би ви казва, че то ще се радва ако направите така да се разходи, ще се поразтъпче или спортува. Вие мислите, че това не е продуктивно и че вие ще трябва да претоварвате себе си и да работите по-дълго и пренебрегнете тялото си. Обаче вие решавате да приемете вашия физически импулс и се разходите по време на закуската. Този следобед вие извършвате двойно повече, отколкото вие обикновено правите и вие имате някакви важни прозрения, че сте спестили часове на работа. Вярвайте на вашите инстинкти и по-дълбоки импулси, тъй като те ви водят да извършите нещата по-бързо и по един по-радостен начин.

Ако вие следвате вашата интуиция, като действате само когато чувствате, че това е правилно, нещата ще бъдат свършени за много по-малко време, отколкото вие очаквате и вие ще сте в състояние да извършите много повече, отколкото можете да си представите. Вие се вливате във времето, когато останете във връзка с вашите усещания и по-висша цел.

Една жена, която от седмици търсеше нова работа, получи едно вътрешно съобщение, да отиде при своя зъболекар за преглед и така тя си ангажира час. Тя се чувстваше виновна, че не беше направила повече за да търси нейната нова работа, но тя не беше имало едно вътрешно чувство да предприеме някакво действие. Когато тя беше при зъболекаря да прегледа зъбите й, зъболекарят й каза, че един негов приятел търси да наеме някой, който има точно нейната квалификация. Тя се свърза с неговия приятел и лесно получи работата, която тя беше искала.

Вие винаги сте насочвани за ваше по-голямо добро, дори по най-дребни случаи. Имали ли сте някога един подтик да изчистите къщата си и след това сте имали един специален, неочакван посетител? Вашият Висш Аз оглежда вселената, вижда какво идва и непрестанно предава съобщения за вас, за да ви помогне да бъдете в по-високия поток. Макар че съобщенията отначало може да бъдат неясни, колкото повече слушате и следвате съобщенията, които чувате, вие ще получавате все повече съобщения и те ще идват по-ясни.

Ръководството, което получавате, ще ви води към повече изобилие, радост и любов. Вашия по-висш път ще се развие по-бързо и определяне на точния момент за вашите планове ще бъде точно. Вие ще бъдете една стъпка напред от хората, готов с вашата работа, точно както хората са готови за това.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Свързани продукти

НАТУРАЛЕН АМЕТИСТ – камъкът на промяната
6.00
лв
100% Естествени камъни
НАТУРАЛЕН АМЕТИСТ - камъкът на познанието и мъдростта, Зен Лайф
8.50
лв
8.08
лв
Промоция -5% 100% Естествени камъни

Отзиви

Коментирай
loading...