🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Станете вашият Висш Аз

Необходимо е само да обичате себе си

Обичайте всяка част от вашия процес на духовно израстване. Някои дни вие ще прегърнете всички ваши нови идеи относно това как бихте могли да живеете вашия живот - а други дни вие може да не искате да мислите за това. Понякога вие ще извършвате много вътрешна работа, а пред друго време вие ще направите много промени във вашия външен живот.

Всичко се развива в цикли, включително и вашето духовно израстване. Някои цикли са годишни, някои са седмични. Има също и по-дълги цикли на израстване, като седемгодишни цикли с една активност или една определена скорост или ритъм, които стават явни през това време. Един цикъл може да бъде едно оттегляне от света, а друг цикъл - да бъде едно вярване изявено навън. Вие може да имате месечни или годишни цикли на по-напрегната духовна реализация, и последвано от един период на спокойна дейност, обединяване и емоционално израстване. Интензивността на вашия фокус на израстване е на приливи и отливи, когато се отворите за нова реализация и после я включите в остатъка от вашия живот.

Вие не трябва да променяте себе си; необходимо е само вие да обичате себе си.

Вашият Висш Аз ви води към всички неща, които е необходимо да направите, за да растете духовно. То е винаги тук, водещо и обичащо ви. Вие имате всичките отговори в себе си. Духовно израстване е един индивидуален път. Важно е да следвате вашата собствена вътрешна мъдрост, за това кога да действате и как да действате. Разберете, че когато действате точно сега, това е чудесно за вас. Спрете да се опитвате да бъдете съвършени. Всичко, което правите, вече е съвършено. Изоставете всяко осъждане, което вие бихте могли да имате за това колко сте еволюирали или какво вие трябва да правите, за да се развивате духовно. Започнете с това като харесвате където сте точно сега в своето израстване.

Когато вие израствате духовно, вие минавате към по-висши и по-висши нива на съзнание. Какъв е живота в тези по-висши нива? Вие сте изоставили стари намерения и вярвания, които повече не ви спират. Вие привличате в живота си подкрепящи положителни хора. Вие имате силата в себе си, както и други, във всичко което правите и казвате. Вие знаете кой сте, защо сте тук и каква е вашата по-висша цел. Начинът ви на живот и обкръжението ви подкрепят целта на вашия живот и по-голямата работа в света. Вие изследвате нови възможности и избори, като разширявате постоянно вашите виждания за това, което е възможно. Вие имате средствата да привлечете към вас възможностите, хората, както и събитията, които са ви необходими, за да извършите вашата работа в живота. Вие действате от сърцето си, вярвате на вашите вътрешни съобщения и постъпвате според тях.

Вие сте съзнателен за енергията около вас и решавате кога да бъдете прозрачен за нея, да се хармонизирате с нея или да я превърнете в по-висш ред.

Вие знаете за вашата енергия, както и за въздействието, което другите хора имат върху нея. Вие присъствате в момента - внимателен, съзнаващ и през цялото време наблюдаващ от високо ниво. Вашата увеличаваща се жизненост, вдъхновение и горяща искра увеличава искрата във всеки около вас.

Като ваше Висш Аз вие създавате с енергия, преди да използвате физическо действие. Вие знаете, че вие можете да създадете каквото пожелаете, като работите с по-висши сили и насочвате вашите мисли, емоции и намерения към вашите цели. Вие създавате промените като работите на най-висше духовно ниво, вместо да работите на едно личностно ниво. Вие спирате, преди да започнете действие, влизате навътре и получавате ръководство от вашият Висш Аз, какво действие да предприемете. Когато вие израствате, вие знаете, че всичко е възможно. Вие знаете, че чрез вашето разбиране как работи енергията, вие можете съзнателно да създадете това, което изглежда като чудеса.

Когато нямате достатъчно разбиране за начина, по който работи енергията. Вие сте способни да създадете това, което искате със скорост, която изглеждаше невъзможна на по-ранните нива на развитие. Сега вие сте способни да управлявате лесно и радостно нещата, които преди бяха ви предизвиквали. Вашите уроци може да дойдат по-скоро, но вие също ще имате средствата да преминете през тях по-бързо и по-лесно.

Наградите за духовно израстване са много - едно по-ясно усещане за направление, едно по-голямо чувство да контролирате и едно по-дълбоко разбиране за това защо се случват нещата. Има едно увеличаващо се спокойствие, което идва, когато вие започвате да се радвате и разбирате вашия живот. Вие може наистина да живеете един живот, който е радостен и приятен за вас.

Отпуснете се за момент и поемете дълбоко дъх. Призовете към себе си светлината и се заобиколете със светлина. Поставете ръка на сърцето си и кажете на себе си, че се обичате и приемате себе си точно какъвто сте.

Отделете един момент, признавайки колко далече вече сте стигнали. Потвърдете вашата обвързаност с вашата по-висша цел и служене на света. Почувствайте по-висшата общност от същества, от която и вие сте част, да ви изпращат любов и подкрепа. Напълно се слейте с вашият Висш Аз. Вие и вашият Висш Аз сега сте едно. Позволете любовта на вашият Висш Аз да проникне във всяка клетка по тялото ви и покаже вашата божественост.

Спрете за момент, преди да затворите тази страница и попитайте себе си каква стъпка бихте направили точно сега, която би допринесла най-много за вашето духовно израстване. Тогава, направете я!

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Vesi
Prekrasna statya! Blagodarya!
Краси
Продължаваме :)
Анонимен
Когато се появи,застой,какаво правим?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...