Назад до Станете вашият Висш Аз

За Орин

Саная: Орин е нематериално лице, с което се свързвам, благодарение на съзнателно канализиране. Усещам Орин, като същество изпълнено с голяма любов, мъдрост и състрадание. Той никога не казва на хората какво да правят или как да живеят живота си. Когато е попитан Орин предлага идеи, за да помогне на хората да имат по-голям избор. Той има едно постоянно съобщение – „Вселената е приятелски настроена и неограничена в своето изобилие. Всичко се случва перфектно за нашето добро, въпреки, че не винаги можем да разберем защо, и че можем да израстваме, чрез радост, а не чрез борба.” Орин ви съветва да приемате идеите представяни в книги и курсове, които съответстват на най-дълбоката част на вашето същество и да оставяте настрана всичко останало.

Орин ми казва, че той е същество на Светлината. Казва, че работи с нас в този момент, защото човечеството преживява голям преход и пробуждане. Орин е имал живот на Земята и е наясно с многото предизвикателства пред които сме изправени. Той казва, че настоящето „живее” в душата и в още по-високи измерения. Орин и ДъБен уверяват, че имаме всичко необходимо вътре в нас, за да живеем весел, спокоен живот, изпълнен с любов и хармонични взаимоотношения и приятни целенасочени дейности.

Орин е наясно за всяка душа, която достигне до него, чрез думите му в устен или писмен вариант. Неговата светлина е винаги на разположение за тези, които са направили контакт с него. Като прочетете посланията му или слушате историите му той ще съедини своята енергия с вашата и ще ви помогне да разгърнете своя потенциал и да живеете живота, който искате. Трябва само да го помолите и да приемете светлината, която ви изпраща. Можете да получите допълнителна енергия от Орин или да слушате неговите напътствия за медитация.

Част от неговата служба е да предложи на хората път за духовно израстване и да помага на хората в достигането на висшето в себе си, душата и духа си. Орин има важно послание за пътя на Себеосъзнаването, който той предлага.

Той ми каза, че е тук, за да помогне на хората да открият своята духовна сила, да отворят сърцата си и да създаде повече мир и щастие в живота им. Неговата работа е да помага на хората в трансформирането на емоциите и личността им, така че да могат да достигнат до по-високо съзнание по време на трансформацията. Той е тук за да ни учи, че ние можем да израстваме с радост, вместо с болка и борба, че изобилието е достъпно за всички, че имаме всичко от което се нуждаем вътре в нас и то чака да бъде реализирано.

Аз съм в отпуснато състояние, но съм нащрек, когато получавам съобщения от Орин. Напълно осъзнавам собствените си и неговите мисли. Когато Орин е с мен аз не се чувствам в състояние на транс, гласът ми не се променя и не губя съзнание. Орин ми съобщава, че комуникира с мен под формата на висша телепатия. Той впечатлява душата ми и по-висшия ми ум със съобщенията, които получавам напълно осъзнато. Той ми казва, че неговата енергия и светлина са достъпни за всеки, който го призове, но няма да доставя съобщения и споделя информация по други канали, докато аз съм жива.

Думите на Орин отразяват само една малка част от това което изпитвам. Налице е едно богатство на чувства, картини и светлина, което е просто неописуемо. Чувствам неговия контакт, като един свят на светлина и радост.  Благодарение на Орин имам по-голямо разбиране за нещата, по-голяма осведоменост и повече състрадание и любов. Способността да достигна това състояние на съзнанието е способност, която всеки притежава. Това е въпрос на слушане и отваряне на себе си извън това, което познавате, като нормалното ви съзнание.

Ченълинга включва оставяне на самоличността ви да се разширява в една по-обширна перспектива. Много от вас изпитват това, като едно по-ясно, мъдро и вдъхновяващо състояние, отколкото нормалната информираност. Някои наричат това ченълинг, вдъхновение, творческо мислене, интуитивно прозрение или разширено осъзнаване. Книгата на Орин и ДъБен „Отворете се към Ченълинга” ще ви научи на умения как да постигате това.

Орин казва, че всеки, който е привлечен от работата му е учител, лидер или лечител, дори и да не е наясно с това. Той казва, че достига до онези от вас, които са на ръба на новото осъзнаване. Той работи с вас, за да ви помогне в откриването на повече цели в живота и осъществяването на това за което сте дошли на Земята.

Чрез своите аудио записи и книги, Орин иска да ви помогне в осъществяването на връзка на душата ви с Висшето Аз, за да работите за света и да създавате изобилие. Орин ви помага да се свържете с вашето Висше Аз и душата си, да препрограмирате вашето подсъзнание и да въведете нови по-позитивни убеждения и мисли, така че да можете да създадете реалността, която искате. Орин се присъединява към ДъБен, за да ви помогне при преминаването на следващата еволюционна стъпка и да ви даде възможност да изпълнявате по-висша цел, знаейки, че сте един безкраен поток от Светлина, че вашата душа и Божественото Аз са това, което сте в действителност. Работата на Орин е свързана с вечната мъдрост.

Саная Роман

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Georgi
харесвами!
Коментирай
loading...